|
||
| gitar ,bateri..... mızıka'yada hastayım | ||
|
||
| Piyano çalmak istemiştim ilk ama sonradan gitara dönüp gitar çalmaya başladım 1 yıldır... | ||
|
||
| GİTAR | ||
|
||
ben keşke çalsam klasik gitar ve bateri çalmak isterdim ve hala istiyorum
|
||
|
||
elektro gitar:marka GİBSON LESPAUL 50's BU ALETİ ÇALARKEN BİZİM GRUP SOUNDUN ÇOK İYİ OLMASINDANDIR HERALDE COŞUYORLAR.BEN ZATEN ÇILDIRIYORUM O GİTARI ÇALARKEN ![]() LESPAUL gitara bayiliyorum ,kismetse bende cok iyi gitar calabilirsem , ablam bana Lespaul gitari alicam dedi , galiba ona bende ozaman bateri almam lazim
|
||
|
||
| elektro gitar calmayı cok istiyorum.Ama bu aralar hayal gibi gorünüyor. | ||
|
||
| elektro gitar benim hayatım oldu bütün gitarlara bayılıyorum | ||
|
||
| bass gitar,piano ve bateri yani üçünden birini çalmayı çok isterdim ne yazıkki hiç birini calamıyorum hayal olucak bu gidişle | ||
|
||
elektro gitar tabii kii
|
||
|
||
Keman çalıyorum. Biraz da gitar çalıyorum İlerde de bass çalarım inşallah
|
||
|
||
Arkadaşlar çoğu kişi gibi bende elektro gitar hastasıyım... İyi kötüde çalıyorum ama ses olarak beni bitiren şey amfinin drive'ını köklemiş durumda gitarda whammy kullanmak...Üstüne tanımam böyle bir zevk.. Kerem Abidede Gördüm Digitech Whammy süper bişi arkadaşlar gitarla olesine evde takılıyosanız bile eglencesine alınabilicek bişi...
|
||
|
||
elektro gitar calmayı cok istiyorum.Ama bu aralar hayal gibi gorünüyor. elektro gitar:marka GİBSON LESPAUL 50's BU ALETİ ÇALARKEN BİZİM GRUP SOUNDUN ÇOK İYİ OLMASINDANDIR HERALDE COŞUYORLAR.BEN ZATEN ÇILDIRIYORUM O GİTARI ÇALARKEN ![]() LESPAUL gitara bayiliyorum kismetse bende cok iyi gitar calabilirsem ,dediki bana ablam sana Lespaul gitari alicam , galiba bende ona ozaman bateri almam lazim Lespaul Kasa ayrı bi tarz arkadaşlar sustain süper oluyo ama gerçekten uzun süren konserler vercekseniz gitar alıyoken hafif tutun bazı modelleri çok ağır oluyor konserden sonra tek omuz yukarda gezebiliyosunuz...
|
||
|
||
| kendim şahsen keman çalıyorum ve yazın gitar alacağım liseye giderken dee electro gitar almayı düşünüyorum | ||
|
||
Bass Guitar
|
||
|
||
| Kanun sanırım kursuna gideceğim çok istiyorum çünkü. | ||