|
||
gitar çalmaya çalışıyorum. onun haricinde mızıka, piyano ve klavyeye de bir el atmak hiç fena olmazdı
|
||
|
||
ben bas gitar çalmayı çok isterdim.umarım bir gün çalabilirim. sesi çoğu zaman duyulmasa ve diğer enstrümanlar tarafından bastırılsa da aslında bütün hakimiyet ve ritim ondadır.ayrıca çoğu şarkıya hissettirmese de renk katar.onun sesini duyabilmek ayrı bir yetenek gerektirir.ayrıca bas gitarın çıkardığı ses de çok güzeldir.son olarak dinlediğim gruplardaki bas gitaristleri daha çok seviyorum,mesela burak güven'i... ![]() işte adamım bass gibisi yok ben bunu güzel bass'ım "Bu-rock"ımı aldığım an anladım cidden Her ne kadar çıkardığım seslerle insanları feci halde bayıyo olsam da bir gün Korn'un basçısı gibi olacağımı biliyorum o zaman Türkiye'de bi Burak Güven bi de ben anılıcaz "Türkiye'nin biricik basçıları" diye
|
||
|
||
| Gitar çalıyorum ama piyano ve viyolonsel çalmak da isterdim. | ||
|
||
| bende keman caliyorum ama davul calabilmegi isterdim. | ||
|
||
| bateri yaa... o koca yığının arkasına oturup olağanüstü sesler çıkarmak.. gerçeküstü bi enerji de gerektirir tabi; ama öncelikli olarak elektrogitar istiyorumm. | ||
|
||
| bnde elektro gitar çalıyorum ama liseyi bitirince harun tekininki gbi fender almak istiyorummm | ||
|
||
ben keman calmak isterdim babam alirsa bir keman calcam insaallah
|
||
|
||
| bateri ve elektro gitar isterim | ||
|
||
| electro gitar çalmak sahneye çıkıp solo atmak isterdim | ||
|
||
ney çalabilmek isterdim..ve bir ara kanun çalmak istemiştim
|
||
|
||
| BEN GİTAR ÇALMAYI İSTERİM BAS YADA ELEKTRO YA DA KLASİK FARK ETMİO ABİM KLASIK GİTAR ALDI AMA ÖSS ENGELİ YÜZÜNDEN KURSA BAŞLAYAMIYORUM İNŞALLAH YAZA KURSA YAZILABİLİRİM ÇÜNKÜ EN ÇOK İSTEĞİM ŞEYLERDEN BİRİ GİTAR ÇALMAK KEŞKE Bİ DE SESİM GÜZEL OLSA DAHA GÜZEL OLURDU:))) | ||
|
||
| elektro gitar piyano ve keman çalmayı isterdim | ||
|
||
| bas gitar | ||
|
||
| bass çalıyorum zatteenn | ||
|
||
| ilk hayalim olan gitarı zaten çalıyorum.şimdi de çello çalmak istiyorum.çellonun sesine ve çalan kişiyle bir bütün oluşturmasına hastayım... | ||