|
||
| Gitar ve bateri.Aslında bateri daha ağır basıyor ya (: | ||
|
||
şarkılara elbet yakışıyor ama sen ne çalmak isterdin esas soru bu ben ne çalmak isterim eğer soru buysa ımm mesela inleyen nağmeleri rock yapsalar ben dinlemem çünkü o şarkı öyle güzel çello derim yine ya çok güzel.
|
||
|
||
| Bende keman gitarın önünde | ||
|
||
Keman tabii ki... ![]() O kadar ayrı bir enstürman ki o, diğerlerinden öylesine farklı ki. Ben ömrümde keman kadar narin,ince,yumuşak bir müzik aleti görmedim. O melodiler sihirli parmaklar arasından öylesine canlı çıkıyorlar ki, sanki içine alıyor seni... Keman çalıyorum ve bu gerçekten harika bir şey.Bence herkes denemeli ![]() İkinci olarak da bateri!!!Ah bir başlayabilsem ona da!
|
||
|
||
| Piyano ve gitar hmm arada kaldım ama piyano daha ağır basıyor sanırım | ||
|
||
gitar gitar gitar diyorum başka da birşey demiyorum ![]() gitar çalmak da dinlemek de çok güzel bence
|
||
|
||
| cocuklugumdan beri her fırsatta çalmak ıstedıgımı soyledıgım ve bu sene ögrenmeye basladıgım enstruman, keman =))) cok sevıyorum sesini.. |
||
|
||
cocuklugumdan beri her fırsatta çalmak ıstedıgımı soyledıgım ve bu sene ögrenmeye basladıgım enstruman, keman =))) Ah evet evet, iyi ki başlamışsın. cok sevıyorum sesini..
|
||
|
||
| gitar kesinlikle elektro gitar bass'da olabilir
|
||
|
||
keman da çok güzel ya...asideki keman sesine bayılıyordum..
|
||
|
||
bateri çalıyorum ve harika bişey
|
||
|
||
kemanın büyülü bir sesi var bence kemanın sesini dinlerken başka yerlere gidiyorum sanki
|
||
|
||
ben özellikle elektro gitar ve bateri calmai cook istiorm
|
||
|
||
benim için en önemlileri ney ve gitar bence şarkı söylerken şarkıya en güzel gitar eşlik eder ama neyde insana huzur veriyor seside bir harika
|
||
|
||
| Piyano(zaten çalsamda) ve çello çok güzeller ya | ||