|
||
herşey bana uyar valla ama sabır yok bende öğrenemiyorum ki !!
|
||
|
||
bas gitar çalarak söyleyebilmek ve çello çok iyi çalmak biraz zor işler.tabi isteyince herşey olur ama..öğrenmeyi çok isterdim.şimdilik elimdekileri iyice bir sindireyim onlarada geçiş yapmayı düşünüyorum
|
||
|
||
| ÇELLO ya çok çekici geliyor hele hele bi bayanın o koca aleti çalması beni çok etkilemiştir | ||
|
||
Ya ben klasik gitardan başladım ama çabuk pes ettim galiba güzel çalamıyorum.
|
||
|
||
| birara en çok gitar çalmak istiyodum ama şimdi bateri ye daha bir sıcak bakıyorum | ||
|
||
Bass gitar bende kucuklugumden beri bir saplantı ! Babamın bassist olmasından dolayı ilgi duymusumdur, su anda da calmaya basladım zaten
|
||
|
||
| kemana sevdalandım bu aralar... ve ney tabi ki... |
||
|
||
bateri ve gitar çalabilmek isterdim ama şu an çalabildiğim tek şey flüt ama inşallah gitar kursuna yazılcam azimliyim öğreneceğim gitar çalmayı çatır çatır çalıcam
|
||
|
||
| ben elektro keman çalmak istemiştim!!! keman çalıyorum ama daha elektrom olamadı malesef!!
|
||
|
||
gitarrrrrrrr.......her sesine hastayım.........
|
||
|
||
| TABİİİ Kİ GİTAAAAR ÇOK İSTİORUM VE EN KISA ZAMANDA BAŞLICAM | ||
|
||
| entrman çaldığım var ama sevmiorum baterist olmayı istiyorum w kullanmaktan vazgeçer misiniz artık |
||
|
||
| klasik gitar çalıyorum... ama hayalim bir gün elektro gitar çalmak... hatta maNga-Yağmur'unki gibi bir -ibanez K7- almak..... |
||
|
||
| ben batery calmak ısterdım butun enerjını bosaltabılıyosun sınırlı olduğun zaman calmaya basla ve bı bakmıssın sınırın gecmıs | ||
|
||
bateri ve bass gitar çalmak istiyorum hepp
|
||