|
||
Gitarı çalmayı istiyordum ve gitara başladım )
|
||
|
||
| ney,keman,gitar,kemane,cümbüş | ||
|
||
gitar çalıyorum .çok mutluyum hayalimdi ne zaman mor ve ötesi hayranı oldum o zaman bende gitar merakı başladı ve öğreniyorum.iyice kavradıktan sonra artık electro çalarım. .bas ada el atmak istiyorum daha sonra keman.piyano vs çalmayı planlıyorum azim herşeyi mümkün kılar
|
||
|
||
orta okuldan beri gitar çalmak hayalimdi! 2yıldır üniversiteliyim ama hala sökemedimm!!!yazın da gitar aldım kursa da gittim ama çok üstüne düşmediğimden öğrenemedim inşallah bu yaza artık...keşke daha küçükken başlasaymışımmm ![]() ![]()
|
||
|
||
| ben de ya davul yada elektrogitar calmak isterdim ve bu yaz kurs bile almayi dusunuyorum derslerden firsatim olursa |
||
|
||
| elektro gitar olurduu | ||
|
||
| gitar,bateri çalarım zaten ama yaylı tambur çalmak isterdim.. çalcam ama biras zaman bulursam.... |
||
|
||
NEY çalmak istemişimdir. arkadaşım ney çalınmaz üflenir... bu arada ben de ney üflüyorum piyano çalıyorum ... bir de cambaz'ın introsunu cümbüşte çalabiliyorum...bateri çalmasını da öğrenmek isterim... |
||
|
||
| Şu an klasik gitarla geciniyorum,bazı şahısların(anladı o kendini) gitara baslamasıyla elektorya gecis yapacagım.. | ||
|
||
| bass gitar__ piyano bu yaz piyano kursuna gtmeye başlıcam inşş.. | ||
|
||
Çello, piyano, gitar çalmak istiyorum. bateride olabilir. Çok şey istiyorum galiba.
|
||
|
||
| gitar çalıyorum zaten ama ben bateri yada keman çoook isterdim ki özellikle bateri=) | ||
|
||
| çok uzun zamandır bateri çalmak istiyorum ama bi olmadı ya :/ | ||
|
||
| akordeon ve gitar..akerdon calmam gerektigi bugun bir sarkı dinledikten sonra iyice kesinlesti.. | ||
|
||
| mızıka(: | ||