|
||
fender'e geçmek
|
||
|
||
| Ben müzikle çok iç içe olan bir insanım ve piyano çalıyorum .piyanoyu çok seviyorum beni piyanomla bir odaya bıraksalar hiç ama hiç sıkılmam ayrıca gitar elektro gitar keman ve çello çalmayı çok isterim | ||
|
||
gitar çalmayı çok isterim ve çalmak nasip oldu kursuna başlıcam bu sene insanı mest ediyo sesi ya çok seviyorum gitar sesinii
|
||
|
||
| şiddetle viyolonsel diorum çook seviyorum bağımlısı oldum ya onun dışında piano iinşallah bu sene bir sorun çıkmasa başlıorum neyin sesini çok beğeniorum ayrıca elektro gitaar... | ||
|
||
Keman ve Viyola çalmayı istemişimdir. Zaten bunları çalmayı bilen gitar da çalabildiği için, tüm bunları çalabilmenin sonucunda sağlam bir müzisyen olurdum... (Bir yerden başlayacağım zaten öyle ters ters bakma )
|
||
|
||
Keman ve Viyola çalmayı istemişimdir. Zaten bunları çalmayı bilen gitar da çalabildiği için, tüm bunları çalabilmenin sonucunda sağlam bir müzisyen olurdum... (Bir yerden başlayacağım zaten öyle ters ters bakma )yok ya. ben keman caliyorum ama bir türlü gitar calmasini ögrenemedim. ama bu sanirim benden kaynaklanan bir durum.
|
||
|
||
yok ya. ben keman caliyorum ama bir türlü gitar calmasini ögrenemedim. ama bu sanirim benden kaynaklanan bir durum. ![]() Ya aslında keman çalan değil, viyola çalan gitar çalabiliyor...(emin de değilim ama bu ikisini çalabilenin gitar çalabildiğine eminim... )
|
||
|
||
yok ya. ben keman caliyorum ama bir türlü gitar calmasini ögrenemedim. ama bu sanirim benden kaynaklanan bir durum. ![]() Ya aslında keman çalan değil, viyola çalan gitar çalabiliyor...(emin de değilim ama bu ikisini çalabilenin gitar çalabildiğine eminim... ) benim en yakın arkadaşım viyola ve keman çalıyor ama gitar çalamıyor [istisna sanırım]
|
||
|
||
Tamam o zaman ben kafamı kuma gömüp geleyim. Son girileri kimse ciddiye almasın... taraflarımızdan uydurulmuştur. (öhöm...)
|
||
|
||
| keman, klasik kemençe, ney | ||
|
||
| burdan TÜRKİYE'NİN davulcularına selam diorum bizlerin zevkini kimse bilemez arkadaşlar. öğle değilmi | ||
|
||
| bass gitar..hem çalıyorum zaten=) | ||
|
||
bass gitara da çalana da hastayım bakınız:kadir keskin
|
||
|
||
| gitar çalıyorum zaten. piyano ve ney çalmayı çok isterdim bende | ||
|