Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Gece Yolcuları

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Yerli Sanatçılar

: Gece Yolcuları

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10

gözdeniz 28.08.2008 19:44:31
Mesajı yazmamın üzerinden 4 ay geçmesine,moderatör arkadaşımızın herkes istediği eleştiriyi yapabilir deyip konuyu kapatmasına rağmen bu konunun ısıtıp önüme koyulmasına anlam veremedim.Eminim gece yolcuları bu yorumumdan sonra çok rencide olmuşlardır kusura bakmasınlar Smiley O zaman düzgün eleştiri yapayım da ayıp olmasın.
Gece yolcularının vokalinin rocka yakın bir sesi olduğunu asla düşünmüyorum.Ayrıca sezen aksu'nun güzelim aşk şarkısını baldırı çıplak 3-5 kadınla çekilmiş bir kliple coverlamanın popun kraliçesine büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden gece yolcularını hiç mi hiç sevmiyorum.Saygılar.

meleğim 28.08.2008 19:51:45
Mesajı yazmamın üzerinden 4 ay geçmesine,moderatör arkadaşımızın herkes istediği eleştiriyi yapabilir deyip konuyu kapatmasına rağmen bu konunun ısıtıp önüme koyulmasına anlam veremedim.Eminim gece yolcuları bu yorumumdan sonra çok rencide olmuşlardır kusura bakmasınlar Smiley O zaman düzgün eleştiri yapayım da ayıp olmasın.
Gece yolcularının vokalinin rocka yakın bir sesi olduğunu asla düşünmüyorum.Ayrıca sezen aksu'nun güzelim aşk şarkısını baldırı çıplak 3-5 kadınla çekilmiş bir kliple coverlamanın popun kraliçesine büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden gece yolcularını hiç mi hiç sevmiyorum.Saygılar.

ben yeni okuduğum için yorum yapma hakkımı kullamdım ve bak iyide oldu eleştiri yapmayı öğrendin Grin ve ''popun kraliçesi izin vermişse ayıp bunun neresinde...

NOT:  Söz Konusu şarkı Sezen Aksu'nun değildir,sözleri çok değerli söz yazarı Aysel Gürel'le müzik ise Onna Tunç'a aittir bilginize.....

morvemervesi 30.08.2008 13:13:11
Edis'den duyduğum bazı sözler beni çok şaşırttı !!!
Yani göçmen olduğunu bilmesem ''roman'' sanırdım  Grin
Bazı vurgulamalarına katılıyorumda,sanki Edis en çok köşklerinin yıkılacağına üzülüyor gibi.. Grin
aah aah az mı oynadık bahçesinde... Grin

firat027 24.09.2008 18:15:38
Canlı ve Konser Performanslarını en çok sevdigim grup. Çok süperler. Mor Ve Ötesi kızmasın ama bence öyle

EMOPUNK 24.09.2008 21:12:24
ilk başlarda pek sevmemiştim sonra ısındım gibi ama şimdi yine sevmiyorum Grin

morvemervesi 01.11.2008 13:39:49

morvemervesi 01.11.2008 13:44:14

immortal_deniz 01.11.2008 16:01:11
Bilmiyorum farkettiniz mi..
Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (:

Özge'm esinlenmeyi aşmışlar bence. Smiley Resmen aynısı Huh
Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz.

Esmira 08.11.2008 17:49:58
 çok güzel sarkıları var

morvemervesi 09.11.2008 10:40:43
Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (:

Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz.

evet canım,ama bunu gruba  maal etmek yanlış,yönetmenin sorumluluğu.. Wink

immortal_deniz 09.11.2008 10:44:39

Aynen öyle,madem böyle bir işe soyundun, özgün ol.

morvemervesi 09.11.2008 10:49:26

Aynen öyle,madem böyle bir işe soyundun, özgün ol.

evet ne yazıkki bu konuda türk yönetmenlerimiz çok pervahsız davranıyor,klipler sürekli birbirinin aynı.. Tongue
aslında türk milletinin yaratıcılığıda törpülenmiş oluyor,bir bakıma.. Tongue

Muser* 09.11.2008 11:40:36
ahaha bende farketmiştim klip ilk çıktığında  Grin Zaten kaçınılmaz birşey oldu bu başkalarının klibi kullanmak.Ayna ile Hande Yener de aynısını yapmıştı.

morvemervesi 09.11.2008 14:29:42
içler karası bir durum.. ühüü ühüüü  Grin

gothic_murat 28.11.2008 22:30:28
eskıden cook dınlerdım sımdı bozdular sevmıyorum hıc

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 7 8 [ 9 ] 10

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468