|
||
Mesajı yazmamın üzerinden 4 ay geçmesine,moderatör arkadaşımızın herkes istediği eleştiriyi yapabilir deyip konuyu kapatmasına rağmen bu konunun ısıtıp önüme koyulmasına anlam veremedim.Eminim gece yolcuları bu yorumumdan sonra çok rencide olmuşlardır kusura bakmasınlar O zaman düzgün eleştiri yapayım da ayıp olmasın.Gece yolcularının vokalinin rocka yakın bir sesi olduğunu asla düşünmüyorum.Ayrıca sezen aksu'nun güzelim aşk şarkısını baldırı çıplak 3-5 kadınla çekilmiş bir kliple coverlamanın popun kraliçesine büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden gece yolcularını hiç mi hiç sevmiyorum.Saygılar. |
||
|
||
Mesajı yazmamın üzerinden 4 ay geçmesine,moderatör arkadaşımızın herkes istediği eleştiriyi yapabilir deyip konuyu kapatmasına rağmen bu konunun ısıtıp önüme koyulmasına anlam veremedim.Eminim gece yolcuları bu yorumumdan sonra çok rencide olmuşlardır kusura bakmasınlar O zaman düzgün eleştiri yapayım da ayıp olmasın.Gece yolcularının vokalinin rocka yakın bir sesi olduğunu asla düşünmüyorum.Ayrıca sezen aksu'nun güzelim aşk şarkısını baldırı çıplak 3-5 kadınla çekilmiş bir kliple coverlamanın popun kraliçesine büyük bir saygısızlık olduğunu düşünüyorum.Bu yüzden gece yolcularını hiç mi hiç sevmiyorum.Saygılar. ben yeni okuduğum için yorum yapma hakkımı kullamdım ve bak iyide oldu eleştiri yapmayı öğrendin ve ''popun kraliçesi izin vermişse ayıp bunun neresinde...NOT: Söz Konusu şarkı Sezen Aksu'nun değildir,sözleri çok değerli söz yazarı Aysel Gürel'le müzik ise Onna Tunç'a aittir bilginize..... |
||
|
||
| Edis'den duyduğum bazı sözler beni çok şaşırttı !!! Yani göçmen olduğunu bilmesem ''roman'' sanırdım ![]() Bazı vurgulamalarına katılıyorumda,sanki Edis en çok köşklerinin yıkılacağına üzülüyor gibi.. ![]() aah aah az mı oynadık bahçesinde...
|
||
|
||
| Canlı ve Konser Performanslarını en çok sevdigim grup. Çok süperler. Mor Ve Ötesi kızmasın ama bence öyle | ||
|
||
ilk başlarda pek sevmemiştim sonra ısındım gibi ama şimdi yine sevmiyorum
|
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
Bilmiyorum farkettiniz mi.. Özge'm esinlenmeyi aşmışlar bence. Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (: Resmen aynısı ![]() Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz. |
||
|
||
| çok güzel sarkıları var | ||
|
||
Bilmiyorum farkettiniz mi.. Özge'm esinlenmeyi aşmışlar bence. Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (: Resmen aynısı ![]() Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz. evet canım,ama bunu gruba maal etmek yanlış,yönetmenin sorumluluğu..
|
||
|
||
Bilmiyorum farkettiniz mi.. Özge'm esinlenmeyi aşmışlar bence. Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (: Resmen aynısı ![]() Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz. evet canım,ama bunu gruba maal etmek yanlış,yönetmenin sorumluluğu.. ![]() |
||
|
||
Bilmiyorum farkettiniz mi.. Özge'm esinlenmeyi aşmışlar bence. Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (: Resmen aynısı ![]() Hayır bir klip çok beğenilmiş olabilir,esinlenilebilir ama bu kadarı da olmaz,gerçekten olmaz. evet canım,ama bunu gruba maal etmek yanlış,yönetmenin sorumluluğu.. ![]() evet ne yazıkki bu konuda türk yönetmenlerimiz çok pervahsız davranıyor,klipler sürekli birbirinin aynı.. aslında türk milletinin yaratıcılığıda törpülenmiş oluyor,bir bakıma.. ![]() |
||
|
||
ahaha bende farketmiştim klip ilk çıktığında Zaten kaçınılmaz birşey oldu bu başkalarının klibi kullanmak.Ayna ile Hande Yener de aynısını yapmıştı.
|
||
|
||
içler karası bir durum.. ühüü ühüüü
|
||
|
||
| eskıden cook dınlerdım sımdı bozdular sevmıyorum hıc | ||