|
||
| iyi müzik yapıyorlar ancak gerçektende çok duygusal ve melankolik takıldıklarından dinleyesim gelmiyor o tarz şarkıları sevmem ama elbet bir gün gelir bizim de ruh halimiz o şarkılardakilerle benzeşirse dinlenebilir diye düşünüyorum.. klip çektikleri son şarkı hatta cover çok güzel ... ;)kavuşmak bir dakika ....... | ||
|
||
| gece yolcularından EDİS i çok beğeniyorum seninle bir dakika süper bir şarkı |
||
|
||
| ben bir tek LANET OLSUN adlı şarkılarını sevdim.onun dışında dinlemem. |
||
|
||
| birkaç tane şarkısı dışında pek dinlemem.. | ||
|
||
| bi türlü sevemedim bunları yaaa. | ||
|
||
| seVmiyorum sıkıyo beni böle gruplar | ||
|
||
| bende hiç sevmiyorum,hep aybı şekilde takılıyolar,farklı şarkılar yapamıyolar... | ||
|
||
| adamların düşüncesi ve hayata bakışı çok güzelmiş şarkılarıda güzel ya | ||
|
||
| bi süre dinledimm sonra admıı bayıyoo yaaaa... | ||
|
||
bende hiç sevmiyorum,hep aybı şekilde takılıyolar,farklı şarkılar yapamıyolar... al benden de okadar
|
||
|
||
| hiç sevmiyorum. açıkçası rock yaptıklarını da düşünmüyorum. bence poptan öteye gidemiyorlar. | ||
|
||
| uzaktan da olsa bi yerden akrabamız=) bence iyi müzik yapıyorlar... | ||
|
||
hiç sevmiyorum. açıkçası rock yaptıklarını da düşünmüyorum. bence poptan öteye gidemiyorlar. rock ın yakınından uzagında geçemez be onlarrr sevmiorum dinlemiorummmmm
|
||
|
||
| Benim oturduğum yere gelip halk konseri vermişlerdi. Canlı performanslarında solist Edis'in sesi çok güzel çıkıyor. Şarkılarını her zaman dinlemesemde gene de güzel parçaları var. Konserde coşturmayı gerçekten iyi beceriyorlar. Kendi çizgilerinde teşekkürü hak ediyorlar. | ||
|
||
| abi şarkıları guzel ama konser lerine gitmiştim igrenç ti yani | ||