|
||
iyi müzik yapıyorlar ancak gerçektende çok duygusal ve melankolik takıldıklarından dinleyesim gelmiyor o tarz şarkıları sevmem ama elbet bir gün gelir bizim de ruh halimiz o şarkılardakilerle benzeşirse dinlenebilir diye düşünüyorum.. klip çektikleri son şarkı hatta cover çok güzel ... ;)kavuşmak bir dakika ....... katılıyorum
|
||
|
||
| sıkıcı bencede ya slov takılıyolar hep...insanında dinleyesi gelmiyor... | ||
|
||
| bende ilk albümlerini almıştım çok güzeldi, ikinci albümlerini de beğendim seninle bir dakika coverları da çok güzel olmuş, bu albümlerindeki hüzün şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim arkadaşlar: | ||
|
||
| Umut Kuzey’le KonuşaROCK programı tüm hızıyla devam ediyor bizlerin destekleriyle... 5 haftalık bir süreyi geride bırakan program bizlerin destekleriyle devam edecektir. 5 hafta boyunca çok güzel isimlerle bizleri ekran başına bağladı. ( Bulutsuzluk Özlemi-Hayko Cepkin-Emre Aydın-Yüksek Sadakat-Barış Akarsu canlı performanslarıyla hayranlarına unutulmaz birer akşam yaşattı. ) Canlı performansıyla, hayranlarıyla ve rock severlerle bu hafta bizlerle beraber olacak olan konuk grubumuz GECE YOLCULARI. 24.11.2006 Cuma günü saat : 22:45 de KRAL TV’ de KonuşaROCK programını izlemeyi kaçırmayın! Ayrıca Gece Yolcuları hayranları, sevdiğin grubun imzalı gitarını kazanmak ister misin? O halde program sırasında 2030 a göndereceğin soru nitelikli mesajlarla soru sorarak; grup tarafından en çok beğenilen soruyu sorarak gitarı kazanabilirsin… Umut Kuzey’le KonuşaROCK, her Cuma Akşamı saat 22:45 ’de KRAL TV’de |
||
|
||
Hiç başarılı bulmuyorum, beğenmiyorum da doğal olarak. Bu grup yüzünden en yakın arkadaşımla tartışmıştık.
|
||
|
||
| bence de huzun parcası cok mukemmel yaa aglayasım gelıyor | ||
|
||
| EDİS İLHAN bayılıyorum bu adama yaaaa |
||
|
||
| gökler aglıyor şarkıları bence çok güzel romantik bir havası var | ||
|
||
| kendi tarzlarında müzik yapıyolar çok fazla dinlemesem de bazı parçaları çok güzel |
||
|
||
| yaptıkları müziği sevmiyorum bana çok yavan geliyor..yine de saygı duymak lazım tabii. |
||
|
||
| unut beni yaban gülü ölümde var hüzün gökler ağlıyor şarkıları çok güzel |
||
|
||
gökler aglıyor şarkıları bence çok güzel romantik bir havası var o şarkı bence hiç güzel değil güzel olsa bile klibi iğrenç şarkını sözleri ile klip hiç uyuşmuyor yani
|
||
|
||
| evet gökler ağlıyor şarkısını bende sevmiyorum.. | ||
|
||
| gece yolcularının genelde slov tarzı müzik yaptığı çok doğru. ama bazı arkadaşlar çok acımasızca yorumlar yapmış. o kadar kötü yorumu haketmiyolar bence. canlı performansları, şarkıları ve tavırları güzel. en azından saygıya değer bişeyler yapıyorlar. | ||
|
||
| gece yolcularını dinlerken allahım diye bir şarkılarıonın buldum harika bir şarkı bence dinlemeye devam. | ||