mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: Gece Yolcuları

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9

deborah 06.01.2008 21:23:47
ben seviyorum bu grubu düzgün adamlar ya Wink..
-lanet olsun
-zevk hastası
-köpekler gibi
bunlar da sevdiğim parçaları Smiley

kaRaKalem 07.01.2008 14:15:17
ben hiç sevmiyorum. sadece Seninle Bir Dakika parçasını güzel yorumlamışlar Wink

ahmet347 07.01.2008 14:17:19
bende hiç sevmiyorum. neden bilmiyorum. ısınamadım bir türlü

kaygusuz 07.01.2008 14:25:08
valla ben çok başarılı buluyorum şarkılarını özellikle unut beni,allahım ve yaban gülü çok güzel şarkılar.

rainbow 16.01.2008 19:26:19
"Gece Yolcuları" 3.albümleri için stüdyo kayıtlarını tamamladı.

Aranjör olarak Cem Özkan'ın imzası bulunan, yeni şarkılar ve sürprizlerle müzikseverler ve hayranları ile buluşacak olan albüm için geri sayım başladı.

Müzikseverler Ocak ayının sonunda çıkması planlanan albüm ile ilgili bilgiye ve yeni şarkılara kısa bir süre sonra www.geceyolculari.com’dan ulaşabilirler.

Yakaladıkları soundu geliştirerek güçlü baladlar ve de hareketli parçalarla 2008 yılına hızlı bir giriş yapacak olan Gece Yolcuları; 2004 yılında ilk albümleri Gece Yolcuları' nı yayımlayan grup bu albümle yüksek bir başarıya imza atmış ve hedeflerini yakalama ve ilerletme konusunda öngörülerini haklı çıkarmıştır.

"Unut Beni"den sonra albümden "Yaban Gülü" ve "Ölüm de Var" adlı parçaları kliplendirerek albümlerinin başarısını perçinlemişler ve bu parçalarla uzun süre listelerde kalmışlardır.

Bu albümleri boyunca, Üniversiteler başta olmak üzere Türkiye'nin her yerinde konserler vererek dinleyicileri ile buluşmuş, etkileyici konser performansları ve repertuarları ile de 2004-2005 yılının en çok konuşulan müzik gruplarından biri olmuştur.

2005 yılı sonlarına doğru "Gece Yolcuları 2" için stüdyoya giren grup, ilk albümlerinde olduğu gibi prodüktör olarak Cem Özkan ile çalışmışlardır. 4 aylık stüdyo kayıt dönemi sonunda “Gece Yolcuları 2” albümü, 2006 Şubat'ının 4.haftası yayımlanmış ve çıkış parçası olarak da "Nerdesin" kliplendirilmiştir. Ardından "Seninle Bir Dakika", "Hüzün" ve "Gökler Ağlıyor" adlı şarkılara klip çekilmiştir.

kaygusuz 27.01.2008 23:05:52
güzel bir albüm olur inşallah begenerek dinledigim gruplardan.

kaygusuz 04.03.2008 01:05:28
Gece Yolcuları üçüncü albümlerini çıkardı.
Hesap kitap olmadan hareket ediyoruz!
Son albümlerinde Aysel Gürel'in 'Değer mi' adlı sevilen şarkısını seslendiren Gece Yolcuları, sırf cover yapmadıklarını, içlerinden gelen müziği tercih ettiklerini söylüyor..
Türkiye'deki rock müzik dünyasında 15 yıldır var olan 'Gece Yolcuları', üçüncü albümleri 'Kalbin Kadar Yakın'la müzik marketlerdeki yerini aldı. Önceki albümlerinde Semiha Yankı'nın 1975 yılında Eurovision'da söylediği 'Seninle Bir Dakika'yı cover yapan grup, şimdi de Sezen Aksu'dan dinlediğimiz, sözlerini Aysel Gürel'in yazdığı 'Değer mi' şarkısını yorumluyor. Grubun davulcusu Bülent Albayrak ve vokali Edis İlhan ile yeni albümü ve müzik piyasasını konuştuk...
* Edis İlhan: Grup üyelerimiz Yasin ve Bülent askerden geldikten sonra stüdyoya kapandık ve yedi ayda bu albümü bitirdik.
* Bülent Albayrak: Albümün çıkış parçası 'Değer mi?' Bu şarkıyla taşımak istediğimiz enerjiyi başarıyla yansıttığımızı düşünüyoruz. Tabii ki albümün genelinde aynı enerji mevcut...

COVER'IN DA GARANTİSİ YOK
* E.İ: Cover ile çıkış yapmanın handikapını düşündük. Aynı zamanda yıllardır müzik dinliyoruz. 'Değer mi' bizi gerçekten yükseltti. Birileri cover yapmayı ticari bulabilir ama 13 şarkılık albümümüzde haddinden fazla iyi parça var. Rap bile var! Değişik bir şey yaptığımızda herkesin gözünün içi parlıyorsa, düşünmeden bunu yapıyoruz. Hesap kitap olmadan hareket ediyoruz.
* B.A: Sonuçta biz bu parçayı üretecinin izniyle aldık ve kendi parçamız gibi emek harcayarak albüme koyduk. 'İhtiyacınız mı var?' diyenler olabilir ama bizim ihtiyacımız olsaydı emin olun, o parçayı albüme koymazdık. Cover'ın da bir garantisi yok yani! Son dönemde insanları depresyona uğratacak o kadar çok şey oldu ki, biz de yaşam enerjisini yükseltecek bir şeyler yapmak istedik.
* E.İ: Ben ve Uğur makine mühendisiyiz. Bülent coğrafya, Murat fotoğraf okudu, aramızda işletmeci olan da var. Fakat hayat bizi bir ayrıma getirdi. Ya müzik yapacaktık ya da eğitimini aldığımız mesleğimizi... Biz üniversite yıllarından beri barlarda müzik yapan bir grubuz. Bize göre ikisini de yapmak birinin hakkını verememek anlamına geliyordu. Umarım sadece müzikle yaşayıp, albümlerimizi yapacak şekilde para kazanırız. Bu bize yeter.

deborah 07.03.2008 09:10:40
Gece Yolcuları'nın son albümü fena değil ben en depresiflerini sevdim tabiki de Sad..gecenin bir vakti elli kere dinledim belkide Sad

Sırılsıklam
Bir yer var mı
Yıldızlardayım
Aşklar da yorulurmuş
Olmuyor

parçalarını çok sevdim..ama ''Değer mi hiç'' coverı güzel olmadı..

firat027 09.03.2008 11:56:40
Unut beni şarkısı ile tanındılar bence gercekten son yılların en guzel sarkılarından biri gercekten

burakpurple 09.03.2008 17:39:20
değermi hiç şarkısı çok güzel olmuş ama klip anlamsız olmuş.

ebru_mwo 09.03.2008 18:19:38
bu guruptan hiç haz etmiyorum..bir türlü şarkılarına ve kendilerine kanım kaynamadı...

meleğim 16.03.2008 12:59:42
 yeni albümdeki yeni hava hemem anlaşılıyor ve çok yakışmış sert rock gayet iyi olmuş
 değermi hiç bambaşka olmuş
 ilk albümde bu kadar sevmemiştim Wink

zencefil.mof 16.03.2008 13:09:56
değermi hiç şarkısı çok güzel olmuş ama klip anlamsız olmuş.
seninle aynı düşüncedeyim...şarkıyı çok güzel yorumlamışlarr ama o şarkıya o klip hiç mi hiç olmamış..

original fire 22.03.2008 14:00:30
son albüm  başarılı diğer albümler gibi...
ama şu aralar favorim "değer mi?" şarkısı

mor_simgesi 22.03.2008 23:56:16
yoooooo bence hem iyi müzik yapıyorlar hemde iyi sarkı soylüyorlar. hele yeni şarkılrı muhteşem Grin Cheesy Tongue Wink Smiley

Sayfa: 1 2 3 [ 4 ] 5 6 7 8 9