mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Yerli Sanatçılar

Konu: Gece Yolcuları

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9

meleğim 20.05.2008 20:27:08
yeni albümdeki yeni hava hemem anlaşılıyor ve çok yakışmış sert rock gayet iyi olmuş
 değermi hiç bambaşka olmuş

edis'ciğim diline sağlık

morvemervesi 24.05.2008 20:12:38

1993 yılında kurulan Gece Yolcuları'nın kurulduğu amatörlük günlerinden beri samimi, her yaş grubundan olumlu tepki alabilen, hem müzikal, hem de grup duruşu açısından kendi kulvarını ve tarzını yaratabilen, evrensel bir müzik grubu konseptli albümler üreterek bunu kitlelerle paylaşabilen bir grup olmayı hedefleyen bir grup.

Gece Yolcuları grubunun sözlerinin ve bestelerinin tamamı kendisine ait olup, melodik, pop - rock olarak tariflenebilecek bir müzik tarzında üretim yapıyorlar. 10 yıllık geçmişi boyunca türkiye’nin bir çok yerinde konserler ve bar programları yaparak, hem kendi müziğini ilerletmiş, hem de dinleyicileriyle buluşma imkanı yakalamıştır. Bu açıdan oldukça tanınan ve sevilen bir müzik grubu haline gelen grubun üyelerini tanıyalım:

edis ilhan (solist--perküsyon)

İstanbul’da doğdu. Trakya ünv. makine mühendisliği mezunu. müziğe lise öğrenimi sırasında etnik vurmalı çalgılarla başladı.Değişik müzik guruplarında tumba,bongo,djembe,doli,bendir vb. vurmalı sazlar çaldı. 1993 yılında üniversite öğrenimi sırasında gece yolculari grubunun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana gece yolculari grubu ile müzik yapmaktadır.

Uğur Arslantürkoğlu (ritm gitar—back vokal)

İstanbul’da doğdu. Trakya ünv. makine mühendisliği mezunu. müziğe üniversite öğrenimi sırasında başladı. klasik, akustik ve elektrik gitar çalıyor. Grubun kuruluşundan önce değişik solistlere back vokal yaptı. Profesyonel olarak bar programları yaptı ve çeşitli gruplarda gitar çaldı. 1993 yılında grubun kuruluşunda yer aldı. O tarihten bu yana gece yolculari ile müzik yapıyor.

Bülent E. Albayrak (davul)

İstanbul’da doğdu. Marmara ünv.eğitim fak.coğrafya mezunu. müziğe lise yıllarında başladı. Birçok amatör ve profesyonel grup ve solistle çalıştı. Müzik okullarında davul dersleri verdi. 2000 yılında gece yolculari grubuna katıldı. O tarihten bu yana Gece Yolcuları grubu ile müzik yapmaktadır.

Yasin Arslantürkoğlu (bas gitar)

İstanbul’da doğdu. Anadolu ünv. kamu yönetimi mezunu. microsoft sistem mühendisi. Müziğe ortaokulda özel müzik dersleri ile başladı. Lise yıllarında çeşitli amatör guruplarla çalıştı. 2000 yılına kadar değişik solistlere eşlik etti. 2000 yılında Gece Yolcuları grubuna katıldı. O tarihten bu yana Gece Yolcuları grubu ile müzik yapmaktadır.

Murat Arslantürkoğlu (solo gitar)

İstanbul'da doğdu. Makine ressamlığı mezunu ve profesyonel fotoğrafçı. Müziğe lise yıllarında Keyboard la başladı. Daha sonra gitarla ilgilendi. Birçok amatör grupla çalıştı. Özel dersler verdi. 1999 yılında Gece Yolcuları grubuna katıldı. O tarihten bu yana gurupla çalışıyor.

morvemervesi 24.05.2008 20:17:49
Edis için birşeyler eklemek gerekirse,dünya'da sahip olduğumuz en büyük hazine,tüm hazineler altından oluşmaz... Wink

gözdeniz 24.05.2008 21:25:10
Sevmiyorum hiç hoşlanmıyorum.

morvemervesi 24.05.2008 21:27:31

merak ediyorum bu forum, sevgimizi paylaşmak için mi,nefretimizi paylaşmak için mi açılıyor Huh

meleğim 25.05.2008 16:23:59
kimseyi sevmek zorunda değilsiniz fakat,bu formlar sevenlerin yazacakları için var, eleştirininde bir sınırı var... 

miralay 25.05.2008 20:39:54
kimseyi sevmek zorunda değilsiniz fakat,bu formlar sevenlerin yazacakları için var, eleştirininde bir sınırı var... 

merak ediyorum bu forum, sevgimizi paylaşmak için mi,nefretimizi paylaşmak için mi açılıyor Huh

meleğim ve morvemervesine katılıyorum sanatçıya saygı

firat027 25.05.2008 21:04:41
özellikle deger mi adlı şarkı süper mor ve ötesi kadar olmasa da

meleğim 30.05.2008 20:20:51
beniMTV'm den geceyolcuları
röpörtajı

http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=970&ParentId=2886

meleğim 30.05.2008 20:52:14
işte bu bölümde EDİS 'le  birlikte izlediğimiz morveötesi rock'n dark canlı performans  ve eurovisıon için düşünceleri var

http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=968&ParentId=2886

horny 01.06.2008 17:08:51
güzel şarkıları var ama biz yeni şarkılar bekliyoruz Undecided

tatlı_cadı 01.06.2008 17:46:42
pek dinlediğim söylenemez ama
değer mi şarkısının müziğine bayıldım..
yani sözlerine de.. Grin Grin

morvemervesi 14.06.2008 21:12:12
işte bu bölümde EDİS 'le  birlikte izlediğimiz morveötesi rock'n dark canlı performans  ve eurovisıon için düşünceleri var

http://www.mtv.com.tr/video.aspx?VideoId=968&ParentId=2886

EDİS'im yaa bitanesin... Wink

gözdeniz 14.06.2008 21:23:01

Arkadaşlar mütemadiyen her konuda birbirinizi desteklemek zorunda değilsiniz.Sevmek zorunda değilim sadece yorumumu belirtiyorum.Saygı duyun o zaman

rainbow 14.06.2008 21:35:38

Arkadaşlar mütemadiyen her konuda birbirinizi desteklemek zorunda değilsiniz.Sevmek zorunda değilim sadece yorumumu belirtiyorum.Saygı duyun o zaman

forumlar seven yada sevmeyen her üyenin mesajı için serbesttir. hakaret boyutuna getirilip birşeyler söylenmediği sürece herkes istediğini yazabilir..

devam edelim konudan..

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9