|
||
SÜPERSİN ZİYA'CIM FOTOĞRAFLARI BEKLİYORUZ...
|
||
|
||
KONSER 20 Haziran İzmir / Bergama Gece Yolcular Yer : Tiyatro Bergama'mız için gurur verici bir olay. ![]() maden öyle söylerdim daha önce gelirlerdi...
|
||
|
||
| tarih :21 haziran cumartesi saat : 21:00 yer :ASKLEPİON ANTİK TİYATRO ETKİNLİKLERİ (izmir-bergama) (kaynak resmi siteleri) 72. BERGAMA kermesi kapsamında 6.gün programındalar. |
||
|
||
| Bilmiyorum farkettiniz mi.. Gece yolcularının 'yaban gülü' klibi, Muse'nin Unintended klibinden esinlenmedir (: |
||
|
||
| " Değer mi hiç şarkısı " tama güzel bi şarkı . İyi yorumlamışlar ama o klip ne ya öyle dansçı kızlar geliyo tüy falan atıolar adam tepkisiz kamerya bakıo. Şarkı güzel klip saçma .Gece yolcuları grubundan daha iyisini beklerdim. | ||
|
||
fotoğraflar için teşekkürler Tansu'cuğum![]()
|
||
|
||
gece yolcuları grubu yepyeni bir proje ile ekranlarda!!! Trt 2 de yepyeni bir rock gecesi,gece yolcuları bundan böyle her pazartesi 23:30'da Trt 2 ekranlarında ''geceninsesi'' programı ile bizlerle buluşuyor...programın ilk konuğu Cem Özkan, önümüzdeki hafta ise yüksek sadakat olacak...Bence çok eğlenceli ve renkli geçeceğe benziyor... ![]() ( hayırlı olsun Edis...)
|
||
|
||
Bitanem,Edis ve geceyolcuları Ritm gitar ve back vokal'i Uğur Aslantürk...![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
| valla çok iyiler bence hiç sevmem demeyin dinleyin edis ilhanın sesi de hoş en azından insanın kulağını tırmalamıyor müzikleri Lütfen yabancı karakterler kullanmayalım. |
||
|
||
| yaa merve ablaa yeni çaktım o edis bu edis vay be sen de seviyomuşsunn | ||
|
||
| değer mi şarkısınn rock versiyonunu yapmışlar çok güzel olmuş gerçekten bide araya rap katmışalr ortaya süper bişey çıkmış | ||
|
||
yaa merve ablaa yeni çaktım o edis bu edis vay be sen de seviyomuşsunn elbette canım,tekrar gidince yanlarına yeni fotoğraflar çekerim...
|
||
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
|
||
|
||
|
||
merve abla sen bitanesin haber verdiğin için de çooooooook teşekkür ederim fotoğraflar çok güzel programlarını da izleyecem nasipse. bence çok iyi program yaparlar onu da başarırlar yanii
|
||