mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 23 şubat denizli konseri

Sayfa: [ 1 ] 2

begum 26.02.2007 16:26:21
izmirden geldim ben bu konser için..mor ve ötesi ile dopdolu bir gün geçirmek çok güzeldi.. provaları dinledik bol bol fotoğraf çekildik uzun uzun sohbetler ettik konserde en önde olduğum için açtığım pankartı gören harun abi ve burak abi bana gülümsedi  Grin  otelde yan odamızda kalmalarıda çok güzeldi tabi  Grin harun abiyle aramızda ufak bir sorun çıkmasına rağmen harun abi bize hiç kızmadı  Cheesy  harun abinin bana  bir öss öncesi anısı anlatması daha da güzeldi  Cheesy kerem özyeğeni odasına giderken gördüğümüz zaman bize "ee fotoğraf çekilmiyormuyuz?" demesi Grin üzerimde mor ve ötesi resimli tişörtü gören burak abinin "bu tişörtü sen mi yaptın" demesi  Grin onlarla 3. kez tanıştığımı sölediğim zaman  harun abinin "biz biraz aptal insanlarız hatırlamıyoruz" demesi...  Grin  herşey çok güzeldi onlarla müthiş bir gün sabahtan akşama kadar...=)) tabi cnm mor qanqacım esinle beraber... =)) ertesi günde otelden ayrılacakları zaman vedalaştığımızda ağlayacak gibi olmuştum  Grin

c_y_l_n 26.02.2007 16:53:10
ne güzel ya.hala şu güzelim konsere gidememenin üzüntüsü içindeyim. Cry
hangi şarkıları çaldılar konser kaç saat sürdü.biraz anlatırsanız çok mutlu olurum.

begum 26.02.2007 16:55:32
1.5 saat sürdü... küçük sevgilim, uyan, kış geliyor, sonu belli, cambaz, bir derdim var, aşk içinde, sevda çiçeği, daha mutlu olamam, re, darbe, parti, ayıp olmaz mı, büyük düşler, çocuklar ve hayvanlar, serseri gibi şarkılar çaldılar Wink

c_y_l_n 26.02.2007 16:58:16
ah ah ne güzel ya.şansıma mı küssem napsam?umarım bir daha gelirler.herkes konserin çok güzel geçtiğini söylüyor zaten.onları duydukça daha da kötü oluyorum.

cenuz*23* 26.02.2007 17:47:14
ne güzel yahu onlarla tanışıp sorularınızı sormuşunuzz..ben olsam tüm gün konserde 23 ü çalmaları için ayrıca yalvarırdımm Grin..ama eski şarkılardan çalmamışlar çok niye acabaa???bu arada pankartında ne yazıyodu bide eğer özeline girmezse harun abinin öss yle ilgili anısını bize de anlatırmısınn rica etsemm?? Smiley

begum 26.02.2007 17:59:34
öss ye girmeden önce hep konser verirlermiş... konsere giderlermiş.. bunlarla ilgili anılar anlattı Wink

cenuz*23* 26.02.2007 18:12:15
öss ye girmeden önce hep konser verirlermiş... konsere giderlermiş.. bunlarla ilgili anılar anlattı Wink
hmmmmm...teşekkür ederim paylaştığın için..

rumeysa 26.02.2007 18:50:27
ya ben ne kadar sanssiz bir insanim. yaz tatillerinde denizlide oldugumda hic konser vermezler. iste simdi ben yokumya, illa bir konser veriyorlar Sad Cry
allahim revami bu???

charmed 26.02.2007 18:53:40
begüm senin yerinde olmayı çok isterdim Grin bak kıskandım şimdi seni Tongue
resimleri koyar mısın ya çok merak ettim? pankartta ne yazıyprdu??? bide neden ufak bir anlaşmazlık çıktı(çok meraklıyım pardon ama Grin özelse söylemeyebilirsin)Huh

begum 27.02.2007 12:17:54
ben pankarta yazcak birşey bulamadığım için daha önce yazdığım sözü yazdım..  Undecided Grin "sizsiz bir hayat nefes almadan yaşamak gibidir sonuna kadar varsınız" yazdım Tongue ufak bir sorunda özel bir konudan onu sölemesem daha iyi olacak Wink

caansuu 11.06.2007 18:50:51
18 yaş sınırı olduğu için bu konsere gidemedim yaa çok mutsuzum konsere gidemedimm Sad

begum 05.08.2007 18:14:06
zaten konser bizim kaldığımız otelde olcaktı o yüzden orası tesadüf değil ama yan odamızda kalmaları tamamen tesadüf Wink Smiley

havva2091 06.08.2007 12:16:40
karahayıtta olduğu ve o dönemde çok fazla ders çalışmak zorunda olduğum için gidememiştmmm...zaten akşam minibüslerle oraya gitmeme izin vermezlerdi...üfff ya bi daha ki konser açıkhava da olsunnn Embarrassed Embarrassed Undecided

c_y_l_n 06.08.2007 12:33:25
bencede açıkhavada olsun tee denizlinin bir ucunda yapmasınlar.artık en kısa zamanda da gelsinler Cry

rumeysa 06.08.2007 12:35:41
ben mvö nün acik havada konser vericegini hic sanmiyorum. Undecided acik havada genellikle sezen aksu konser veriyor. Grin

Sayfa: [ 1 ] 2