|
||
izmirden geldim ben bu konser için..mor ve ötesi ile dopdolu bir gün geçirmek çok güzeldi.. provaları dinledik bol bol fotoğraf çekildik uzun uzun sohbetler ettik konserde en önde olduğum için açtığım pankartı gören harun abi ve burak abi bana gülümsedi otelde yan odamızda kalmalarıda çok güzeldi tabi harun abiyle aramızda ufak bir sorun çıkmasına rağmen harun abi bize hiç kızmadı harun abinin bana bir öss öncesi anısı anlatması daha da güzeldi kerem özyeğeni odasına giderken gördüğümüz zaman bize "ee fotoğraf çekilmiyormuyuz?" demesi üzerimde mor ve ötesi resimli tişörtü gören burak abinin "bu tişörtü sen mi yaptın" demesi onlarla 3. kez tanıştığımı sölediğim zaman harun abinin "biz biraz aptal insanlarız hatırlamıyoruz" demesi... herşey çok güzeldi onlarla müthiş bir gün sabahtan akşama kadar...=)) tabi cnm mor qanqacım esinle beraber... =)) ertesi günde otelden ayrılacakları zaman vedalaştığımızda ağlayacak gibi olmuştum
|
||
|
||
ne güzel ya.hala şu güzelim konsere gidememenin üzüntüsü içindeyim. ![]() hangi şarkıları çaldılar konser kaç saat sürdü.biraz anlatırsanız çok mutlu olurum. |
||
|
||
1.5 saat sürdü... küçük sevgilim, uyan, kış geliyor, sonu belli, cambaz, bir derdim var, aşk içinde, sevda çiçeği, daha mutlu olamam, re, darbe, parti, ayıp olmaz mı, büyük düşler, çocuklar ve hayvanlar, serseri gibi şarkılar çaldılar
|
||
|
||
| ah ah ne güzel ya.şansıma mı küssem napsam?umarım bir daha gelirler.herkes konserin çok güzel geçtiğini söylüyor zaten.onları duydukça daha da kötü oluyorum. | ||
|
||
ne güzel yahu onlarla tanışıp sorularınızı sormuşunuzz..ben olsam tüm gün konserde 23 ü çalmaları için ayrıca yalvarırdımm ..ama eski şarkılardan çalmamışlar çok niye acabaa???bu arada pankartında ne yazıyodu bide eğer özeline girmezse harun abinin öss yle ilgili anısını bize de anlatırmısınn rica etsemm??
|
||
|
||
öss ye girmeden önce hep konser verirlermiş... konsere giderlermiş.. bunlarla ilgili anılar anlattı
|
||
|
||
öss ye girmeden önce hep konser verirlermiş... konsere giderlermiş.. bunlarla ilgili anılar anlattı hmmmmm...teşekkür ederim paylaştığın için..
![]() |
||
|
||
ya ben ne kadar sanssiz bir insanim. yaz tatillerinde denizlide oldugumda hic konser vermezler. iste simdi ben yokumya, illa bir konser veriyorlar ![]() allahim revami bu??? |
||
|
||
begüm senin yerinde olmayı çok isterdim bak kıskandım şimdi seni resimleri koyar mısın ya çok merak ettim? pankartta ne yazıyprdu??? bide neden ufak bir anlaşmazlık çıktı(çok meraklıyım pardon ama özelse söylemeyebilirsin)
|
||
|
||
ben pankarta yazcak birşey bulamadığım için daha önce yazdığım sözü yazdım.. "sizsiz bir hayat nefes almadan yaşamak gibidir sonuna kadar varsınız" yazdım ufak bir sorunda özel bir konudan onu sölemesem daha iyi olacak
|
||
|
||
18 yaş sınırı olduğu için bu konsere gidemedim yaa çok mutsuzum konsere gidemedimm
|
||
|
||
zaten konser bizim kaldığımız otelde olcaktı o yüzden orası tesadüf değil ama yan odamızda kalmaları tamamen tesadüf
|
||
|
||
karahayıtta olduğu ve o dönemde çok fazla ders çalışmak zorunda olduğum için gidememiştmmm...zaten akşam minibüslerle oraya gitmeme izin vermezlerdi...üfff ya bi daha ki konser açıkhava da olsunnn
|
||
|
||
bencede açıkhavada olsun tee denizlinin bir ucunda yapmasınlar.artık en kısa zamanda da gelsinler
|
||
|
||
ben mvö nün acik havada konser vericegini hic sanmiyorum. acik havada genellikle sezen aksu konser veriyor.
|
||