|
||
| ŞU ÇILGIN TÜRKLER i okuyorum | ||
|
||
| notre dame'ın kamburu- victor hugo | ||
|
||
| Osmanlı Padişah larının hayat Hikayeleri | ||
|
||
| Şu anda deniz gezmiş in yaşantısını anlatan bir isyancının izleri diye bir kitabı okuyorum herkese de öneririm | ||
|
||
| hep yuvaya dönmek- Ursula LeGuin varolmamış bir uygarlığın yaşamını anlatan güzel bir kitap | ||
|
||
| dün halide edib adıvar ın vurun kahpeye!romanını okudum..bugün de reşat nuri güntekin in acımak romanına başladımm:) | ||
|
||
| Jean-Christophe Grange den Kurtlar İmparatorluğu'nu okuyorum.Gerilim sevenlere tam hitap ediyor. | ||
|
||
| siddhartha-hermann hesse |
||
|
||
| tekrar harry potter ve melez prens | ||
|
||
| goethe-faust | ||
|
||
| kelebek- Henri Charriere hic işlemediği bir suçtan müebbet kürek mahkumu olan Henri Charriere isimli Kelebek lakaplı Fransız vatandaşının mahkumluğu sırasında yaşadığı olayları anlattığı kitaptır.Henri Charriere bu kitapta kürek cehenneminde yaşadıklarını, kaçma girişimlerini ve aklınıza bile gelemeyecek değişiklikteki olayları kaleme almıştır.Gerçek bir yazar olmayan Henri Charriere'in bu kadar akıcı ve samimi bir üslupla yazması da gerçekten takdire değerdir. |
||
|
||
Şemseddin Sami / Taaşşuk-u TaL'at ve Fitnat (: ne anlatıyo peki ![]() imkansız bir aşkı bitti. şimdi: ayşe kuLin / sevdaLinka okumaktayım
|
||
|
||
| bernand russel aylaklığa övgü..biraz zor ve felsefi bir kitap ..ama güzel. | ||
|
||
| GÜNEŞ MAVİ GÜLÜYOR yazar:ERDENER YURTCAN hala okumaktayım beni alıp sürükledi bu kitap begenmeye başladım | ||
|
||
bahsettim mi bilmiyorum ama dijital kale'yi okuyorum her sayfası ayrı bir heyecan acaba david 'e ne olacak dijital kale durdurulacak mı? ilginç ya okuyun şiddetle tavsiye ediyorum
|
||