|
||
| tolstoy -------diriliş kitap bir harika tolstoyun hayatını okuyunca kitap daha ilgi çekici geliyor... |
||
|
||
bahsettim mi bilmiyorum ama dijital kale'yi okuyorum her sayfası ayrı bir heyecan acaba david 'e ne olacak dijital kale durdurulacak mı? ilginç ya okuyun şiddetle tavsiye ediyorum david "dan brown'ın diğer kahramanı Robert Langdon gibi" merak etme dokuz canlı!!![]() dijital kalenin de durdurulup durdurulamayacağını söylerdim; ama okuma zevkini öldürmek istemiyorum... zaten okuyanlar, okuyabildiği halde okuyanlar çok az.... ![]() bu arada ben de "Yahudiler'in Nazi Avı"(Muhittin Nalbantoğlu) nı okuyorum.. 2. dünya savaşı ve sonrasındaki tüm vahşeti gözler önüne seriyor.. kitaptaki en etkili yer de (şimdilik; daha bitirmedim) "Churchill anılarında der ki 'eğer Hitler'in Kavgam'ını ciddiye alarak okusa idik, İkinci Dünya Savaşı'na engel olabilirdik....." ; çünkü Hitler hiçbir fikrini gizlemeden Alman milletine karşı yapacağı tüm atılımları bir bir bu eserinde anlatır... Neyse bu kitabı bitirince de Dan Brown'ın "İhanet Noktası"nı okuycam...
|
||
|
||
bahsettim mi bilmiyorum ama dijital kale'yi okuyorum her sayfası ayrı bir heyecan acaba david 'e ne olacak dijital kale durdurulacak mı? ilginç ya okuyun şiddetle tavsiye ediyorum ![]() meseLa ben de o kitabı çok sıkıcı buLmuştum ![]() hakikaten öyLe. o kitaptan sonra dan brown'a küstüm. bi giriş yapmıştım o yazarın kitapLarına, Lakin... ![]() her zaman jean-christophe grange i tercih etmişimdir. ve tavsiye ederim
|
||
|
||
bahsettim mi bilmiyorum ama dijital kale'yi okuyorum her sayfası ayrı bir heyecan acaba david 'e ne olacak dijital kale durdurulacak mı? ilginç ya okuyun şiddetle tavsiye ediyorum ![]() meseLa ben de o kitabı çok sıkıcı buLmuştum ![]() hakikaten öyLe. o kitaptan sonra dan brown'a küstüm. bi giriş yapmıştım o yazarın kitapLarına, Lakin... ![]() her zaman jean-christophe grange i tercih etmişimdir. ve tavsiye ederim ![]() kurtlar imparatorluğu hiç güzel değildi,sevmedim onu..nihat behram'ın darağacında üç fidan'ını bir kez daha okuyorum. |
||
|
||
''the secret''ı okuorum şuan.bitirdiimde daha mutlu ve pozitif bi kişilik olucamm.
|
||
|
||
| çanlar kimin için çalıyor? - hemingway | ||
|
||
| kokolojiyi okuodum dün gece bitti |
||
|
||
| bernand russel aylaklığa övgü felsefi bir kitap ama anlaşılması kolay..insana güzel şeyler katıyor.okunmasını tavsiye ederim.. | ||
|
||
| michael white-ekinoks bitcek inşallah bugün.. |
||
|
||
bana göre saçmalıklar bütünü olan secretı okuyordum ama ruh sağlığım için hayatımda nadir olarak okumayı bıraktığım kitaplar sırasına girdi belki başka zaman devamını okurum....
|
||
|
||
dünki kitap bitti ![]() demin Peter James 'in kitabı olan 'ölüm kadar basit'e başladım .. |
||
|
||
| kısırdöngü-jose saramago..farklı öyküler..esyalardan yola cıkılıyor..bitmemesini istiyorum.. | ||
|
||
| şevket süreyya aydemir - Menderesin Dramı... |
||
|
||
kendi hayatımı okuyorum. bu günlerde kitap gibi yaşıyorum valla
|
||
|
||
| ahmet altan aldatmak............. | ||