|
||
| Fatih-Harbiye Peyami Safa | ||
|
||
| faust faciasının ardından Sofi'nin Dünyası'na (Jostein Gaarder) başladım..ve kitabın en başında yazan şeyi geç farkettim ama çok hoşuma gitti..söz şu; üçbin yıllık geçmişinin hesabını yapamayan insan günübirlik yaşayan insandır. "Geothe" |
||
|
||
ben genellikle osmanlı zamanının haremini anlatan kitapları severim zaten okuduğum kitapta onunla ilgili HAREMİN BÜYÜSÜ kitabın sonlarına yaklaşıyorum nakşidil sultan felan var ana karekterde aslında o bir fransız... güzel bi kitap olsa gerek..... en yakın zamanda okuycam.... zaten tarih kitaplarına ilgim çok:)
|
||
|
||
| her aşk bitmek için başlar | ||
|
||
delikanlı-dostoyevski
|
||
|
||
| 16.50 treni agatha christie | ||
|
||
| Tolstoy- Savaş ve Barış | ||
|
||
| elif şafak med-cezir yazıları | ||
|
||
16.50 treni agatha christie çok güzel bir kitaptır..katili açıklanana kadar bulan pek olmuyormuş(:100.sayfada falan bulmuştum ama;D
|
||
|
||
| oğuz atay - tehlikeli oyunlar | ||
|
||
| stephen kıngın romanlarını okumayanlar varsa tavsiye edrim karanlık öyküler adlı kitabındaki elurianın küçük hemşirelerini mutlaka okuyun bu kitaptaki ilk birkaç öyküyü severek okudum sonra sıkıldım birşey anlamadım elurianın küçük hemşirelerine başlarkende çok sıkıldım ama olaylar oluşmaya başlayınca ve olaylar çok sürükleyici geldi çok beğendim tavsiye ederim | ||
|
||
| mehmet rauf-eylül | ||
|
||
| halikarnas balıkçısı-mavi sürgün |
||
|
||
| yakup kadri karaosmanoğşu_yaban | ||
|
||