|
||
| yılmaz erogan hijkyenik asklar | ||
|
||
| ben konuş benimle angel adlı kitabı dün bitirdim tavsiye ediyorum çok güzel | ||
|
||
| Şimdi şeker kutusunu okuyorum rıfat ılgaz'ın tavsiye ederim komik bir kitap yazardan da anlaşılacağı gibi. | ||
|
||
| eylül-mehmet rauf | ||
|
||
| sınırlar arasında(Banu Avar) |
||
|
||
| gizli tarih yalçın küçük&ölmeye yatmak adalet ağaoğlu | ||
|
||
| Aşka şeytan karışır-hande altaylı | ||
|
||
bütün yaz bir türlü okuyamadığım kitap olan mehmet rauf'un eylül romanını okumaya karar verdim edebiyat dersimiz de sağolsun.. ![]() ama kitap kafamı çok karıştıyor mesela "süreyya" karakterinin erkek, "suad" karakterinin bayan olması beni çıldırtıyor mesela.. birde "fatih" var o nereden çıktı anlamadım
|
||
|
||
| uçurum insanları(jack london)tavsiye ederim çok güzel bir kitap | ||
|
||
| Frank Wedekind- Ilkbahar Uyanisi ( Frühlings Erwachen) | ||
|
||
| Ana - Maksim Gorki Dayak ve yoksulluktan insanlığını unutmuş bir kadının, sosyalist dünya görüşünü benimsemiş genç bir işçi olan oğlunun tutuklanmasından sonra, dünyanın değiştirilebilir olduğunu keşfetmesinin hikâyesidir. |
||
|
||
| Ben de şu an Maksin GORKİ- ANA'yı okuyorum çok güzel bi kitap( sosyalistliği anlamayanların ya da yanlış anlayanların okuması gereken bir kitap...) | ||
|
||
| alfred hitchcockh ----cinnet | ||
|
||
bende su anda MUZAFFER ORUÇOĞLU nun MENGENE adlı kıtabını okuyorum İBRAHİM KAYPAKKAYAnın hayatını ve o zamanlarda devrımcılere yapılan ıskencelerı anlatıyo okurken tuylerım urperdı valla..
|
||
|
||
| dostoveskibeyaz geceler.... | ||