|
||
| cezmi ersöz-şizofren aşka mektup | ||
|
||
| İnci Aral-Safran Sarı Çok konuşulduğu için merak edip aldım.bugün bitirdim.konusunu beğendim konu olarak insana birşeyler kazandırıcak bi kitap ama anlatımını çok sıkıcı buldum.cümleler gereksiz uzunlukta bence.yine de tavsiye ediyorum:) |
||
|
||
| yaşar kemal ince memed 2:) | ||
|
||
| ipek ongun bir genç kızın gizli defteri 7. serisindeyim(hayat devam ediyor)= süper |
||
|
||
| Tim Griggs : die vergebung bir pskogerilim romani ( dünyaca ünlü bir rockcinin hikayesi, karieri yüzünden aylesine hic vakti olmayan bir star, karisi alkole yenik düser ve onu terk etmeye karar verir, iki kizilya kacmaya planlayan karisi kocasini terk ederken bir kaza gecirir ve kizlarindan biri ölür, ve ondan sonra hayati kocasi sayesinde cehenneme döner, hayatta kalan kizi tamamen icine kapanir, sadece bir komiser onunla konusmaya basarir..ama icinden cikilmayacak bir seyle karsilasir...) ben daha romanin basindayim, ama yinede cok güzel birseye benziyor
|
||
|
||
| Mümin Sekman 'nın HERŞEY SENLE BAŞLAR kendinizde durum değerlendirmesi yaptırıyor tavsiye ederim | ||
|
||
| kuyruklu yıldız altında bir izdivaç-Hüseyin Rahmi Gürpınar | ||
|
||
| danıel steel in umut sokagındaki ev adlı kitabını okuyorum | ||
|
||
cezmi ersöz-şizofren aşka mektup bende bu kitabı okuyorum şu an..inşallah bugün bitircem..
|
||
|
||
| Michael Ende'nin Momo adlı kitabını okuyorum | ||
|
||
Ernesto Che Guevara - Devrimci Bir Hayat...2. Cildi hala bitmedi 4 aydır okuyom ama öneririm de...
|
||
|
||
| Ladesçi - Üstün Dökmen | ||
|
||
| Miguel De Cervantes - Don Kişot'u okuyorum dünya edebiyatının ilk romanıymış kendileri. | ||
|
||
| ben otelcilik oyunu adlı kitabı okuyorum..otel işletmeciliği okuduğumdan dikkatimi çekmişti ama içinde öyle komik hikayeler varki.. 5 yıldızlı bir otelde bir kadın ortalığı birbirine katıyor..hemen görevliler ve hatta müdür odaya şikayeti dinlemeye gidiyor..kadın yatakodasın üstünde rakamlar bulunan mikrodalga fırının çalışmadığını bebeğinin mamasını ısıtamadığını orasının nasıl otel olduğunu söylüyor..görevliler bakıyorki o kutu aslında kasa ![]() 5 yıldızlı otelde kalan bir insanın hele hele yatak odasında mikrodalga fırını olmadığını bilmesi lazım..ilk okuduğumda feci güldüm..okulda bize öğretilenlerden sonra bu kitap çok komik geldi..
|
||
|
||
| Tolstoy-Anna Karenina (2.cildindeyim yakında bitecek kitap!) | ||