|
||
ipek ongun Harika bir yazar İpek Ongun Bir genç kızın gizli defteri serisini yıllardır hatimledim zati bir genç kızın gizli defteri 7. serisindeyim(hayat devam ediyor)= süper
|
||
|
||
Baba ve Piç - Elif Şafak
|
||
|
||
| haşmet babaoğlu-haydi kıralım hayallerimizi | ||
|
||
| Albert Camus-Veba | ||
|
||
*Kanat güner - Eroin Güncesi-
|
||
|
||
| Dan Brown - Da vincinin Şifresi Yine aynı hatayı yapıp ilk sayfasını açtım Yav başladım mı bırakamıyorum okumadığım s on kitabı dan brownun inşallah ben bunu da bitirmeden yenisini yazar | ||
|
||
| iki şehrin hikayesi-charles dickens başta sıkıcı olsa da sonuna doğru güzelleşen bir kitap:)... | ||
|
||
Canan Tan'ın Pirayesini bitirdim.Açıkcası hiç beyenmedim
|
||
|
||
| Irvin D.Yalom-Divan Nietzsche Ağladığında'yı okuduktan sonra gerisinin gelmemesi imkansızdı
|
||
|
||
iki kalas bir hevesi okuyorum emine algan'ın erol günaydın ile söyleşisi harika ötesi bir kitap her satırı hatmetmeye değer nitelikte..erol günaydın'a bir kere daha hayran kaldım..büyük üstad saygılar..
|
||
|
||
| nefes nefese- ayşe kulin ayse kulinin veda adlı kitabını okuduktan sonra akıcılığına hayran kaldım ve bu kitabı okumaya basladım gercekten güzel bi kitap tavsiye ederim
|
||
|
||
| Eskici ve Oğulları...Orhan Kemal | ||
|
||
| babalar ve oğullar/ turgenyev | ||
|
||
| Babil in dirilişi Tim lahaye-greg dınallo | ||
|
||
| Apartman Boşluğu-Hakan Bıçakcı... Beste yapmak için eve kapanan bir müzisyen, evden gelen tuhaf sesler, evin duvarındaki karanlık delik ve sahipsiz şarkılar... İlham perili bir evde geçen; yaratıcılık, esinlenme ve santaçı egosu üzerine bir psikolojik gerilim... |
||