|
||
öteki renkler-orhan pamuk ayrıca dün akşam darağacında üç fidanı bitirdim çok güzeldi yaf darağacında üç fidanı bir okuyamadım çok okumak istiyorum inşallah bulup okucam Ben dün tezgahta gördüm ama bilseydim alır sana hediye ederdim. Maksat üye arkadaş sevinsin... |
||
|
||
| E.Zola MEYHANE okumanızı tavsiye ederim türk filimi tadında çok güzel bir kitap | ||
|
||
| can dündar---Yüzyılın aşkları aşka inanırdım az da olsa ama kahramanlarda bunu yapmışsa aldatıyorsa bırakın aşık olmayı sevmeye korkuyorum... |
||
|
||
| SÖMÜRÜLEN ATATÜRK VE ATATÜRKÇÜLÜK-ASIM ASLAN | ||
|
||
| alfred bester - Yıkım'a giden adam.. Fantastik ve bir gelecek romanı.. Suçun insan varoldugu sürece devam edeceğinin göstergesi.. Fena bir şekilde daldım, gelecek geliyor üzerime büyük hızla.. | ||
|
||
| nietzche ecce homo | ||
|
||
| nabizade nazım-zehra | ||
|
||
| Ahmet Ümit - Beyoğlu Rapsodisi... | ||
|
||
| Jan Ender Can - Ağlama Meleği Altıkırkbeş yayınlarının yeni elime geçen kitaplarından. Bir akşamda bitiyor ama bir sonraki akşam için de randevu vermek zorunda hissettirdi bana.. |
||
|
||
| emre-halit ertuğrul | ||
|
||
| Savaşcı-Doğan Cüceloğlu | ||
|
||
| DAR AĞACINDA ÜÇ FİDAN-NİHAT BEHRAM | ||
|
||
| vatan yahut silistre-namık kemal | ||
|
||
| Danielle Steel-Bungalov 2 | ||
|
||
DAR AĞACINDA ÜÇ FİDAN-NİHAT BEHRAM Okuduğum en güzel kitaptır.Tek bir nefeste bitirmiştim.İdam sahneleri çok içimi acıtmıştı.İki Şehrin Hikayesi-Charles Dickens |
||