|
||
DAR AĞACINDA ÜÇ FİDAN-NİHAT BEHRAM bu kitabı yıllar önce bir arkadaşımdan almıştım okumak için 3 ay falan bende kaldı kitap.O zamana kadar hiç bu tarzda bi kitap okumamıştım orta sonda falandım. Deniz Gezmiş ve arkadaşları çok birşey bilmiyordum kitap bana bayağı bir ağır geldi kitabı bitiremedim.Şimdi çok pişmanım niye okumadım diye.Şimdi keşke o kitap bir daha elime gelse
|
||
|
||
| Savaşta Ne Yaptın Baba? Can Dündar. |
||
|
||
| dostoyevski-budala | ||
|
||
Ölü Canlar- Gogol sıkıldım artık bitsin!.. Dar Ağacında Üç Fidan-Nihat Behram' ı okuyacağım
|
||
|
||
Dar Ağacında 3 fidanı 6/7 sınıfa giderken ablamın kitaplarının arasında aşırıp bir günde okumuştum.Tabi öğrenince evde kıyamet koptu.Bi koşuşturma bağırtı. Okumam yasaklanmıştı.Dayanamadım okudum ki iyi ki ozaman okumuşum. Şuan Mahşerin Beyaz Atlısı(Selçuk Polat)'nı okuyorum. |
||
|
||
erdal demirkıran - sadece aptallar 8 saat uyur şu an o kitabı okuyorum aslında yazarın söyledikleri çok mantıklı bence herkes okumalı o kitabı
çok güzel bi kitap herkesin okumasını tavsiye ederim ben çook beğendim |
||
|
||
| nisan yağmuru-emine ışınsu | ||
|
||
| ahlaki operetler.. | ||
|
||
Dar Ağacında 3 fidanı 6/7 sınıfa giderken ablamın kitaplarının arasında aşırıp bir günde okumuştum.Tabi öğrenince evde kıyamet koptu.Bi koşuşturma bağırtı. Okumam yasalanmıştı.Dayanamadım okudum ki iyi ki ozaman okumuşum. Şuan Mahşerin Beyaz Atlısı(Selçuk Polat)'nı okuyorum. Ben de bulabilsem okuyacağım.Evde değil ama arkadaşlarımdan bulurum,babam da kızar Daha Bay Pipo sırada ![]() Savaşta Ne Yaptın Baba'yı bitirmedim. "Ayşe Kulin-Köprü" daha cazip geldi
|
||
|
||
şeker portakalı 4. okuyuşum
|
||
|
||
| adam fawer-olasılıksız | ||
|
||
| Tolstoy-İnsan ne ile yaşar | ||
|
||
şeker portakalı 4. okuyuşum okuduğum ilk roman:) şu anda okuduğum kitap murathan mungan=>yüksek topuklar |
||
|
||
| erasmus_deliliğe övgü | ||
|
||
| macbeth | ||