|
||
| nane şekeri-isabel wolf çok güzel ve çok şeker
|
||
|
||
| dünya edebiyatından seçme öyküler-hazırlayan:gülperi sert dün başladım ama açıkçası hoşuma gitmedi. bakacağız artık. yarım bırakmak olmazz. |
||
|
||
| Madam Bovary-Gustave Flaubert | ||
|
||
| Tuna Kiremitçi-Bu işte bir yalnızlık var | ||
|
||
Tuna Kiremitçi-Bu işte bir yalnızlık var biliyorum o kitabı... biraz sıkıcı gibiydi sanki. ama ''git kendini çok sevdirmeden'' daha bir güzel onu tavsiye ediyorum oku
|
||
|
||
Tuna Kiremitçi-Bu işte bir yalnızlık var biliyorum o kitabı... biraz sıkıcı gibiydi sanki. ama ''git kendini çok sevdirmeden'' daha bir güzel onu tavsiye ediyorum oku ![]() |
||
|
||
Gökyüzündeki mor bulutlar ![]() ne güzel bir kitaptır bu yahu.yok böyle birşey.. |
||
|
||
| savaş ve barış-tolstoy | ||
|
||
Gökyüzündeki mor bulutlar kimin eseri yazarı kim ayrıntı canım...
![]() ne güzel bir kitaptır bu yahu.yok böyle birşey.. |
||
|
||
| ben erich fromm'un sahip olmak ya da olmak adlı kitabını okuyorum tavsiye ederim arkadaşlar bana göre çok akışı bir kitap hayatta nelere sahibiz çok güzel bir şekilde belli ediyor... | ||
|
||
| Söz Yaşlarım - Stella Molinas Trevez | ||
|
||
| beyaz geceler - dostoyevski harika bir kitap yaa... | ||
|
||
Gökyüzündeki mor bulutlar kimin eseri yazarı kim ayrıntı canım...![]() ne güzel bir kitaptır bu yahu.yok böyle birşey.. Gökyüzündeki mor bulutlar - Gülten Dayıoğlu zorla okuduğum bir kitap, öylesine okuyorum ilk başları çok sıkıcı, yani aslında baya bir sıkıcı bir kitap..tam böyle hani esrarengiz tipler olur ya onlar için bir kitap sanki..bir kaç sene önce Gülten Dayıoğlu bizim okula gelmişti imzalatıp almıştım..senelerdir okuyorum bu kitabı..
|
||
|
||
| Canan Tan-Piraye mükemmel gidiyor.. |
||
|
||
Canan Tan-Piraye bu kitabı okumuştum hatta bir iki hafta önce başları çok güzeldir ama hevesini kırmak gibi olmasın sonunu pek beğenmemiştim mükemmel gidiyor..
|
||