|
||
| baba ve piç | ||
|
||
| Cüneyt Arcayürek Derin Devlet/Darbeler ve Gizli Servisler | ||
|
||
| yalçın küçük_saralı cumhur..boşbakanın hastalığının arabada kalmasının gerçeklerini anlatıyor.. | ||
|
||
yalçın küçük_saralı cumhur..boşbakanın hastalığının arabada kalmasının gerçeklerini anlatıyor.. deniz kavukçuoğlu---canım acıyor baba |
||
|
||
| franz kafka-dönüşüm | ||
|
||
| bay pipo okumamış olanlara vedet türk ali birgün tek basimayi kesenlkle öneririm! | ||
|
||
| 2000′li Yılları Algılamak Yazar: Prof. Dr. Özcan Köknel İki binli yıllar, doğal ve toplumsal ortamdan kaynaklanan uyarıları, bunların taşıdığı iletileri değiştirdi. Bu değişiklik, duyuları algıya dönüştüren anı izlerini, bilgi birikimini, davranış kalıplarını etkiledi. Gerçek yaşamla, algılanan gerçek arasında, öznel, sanal, yapay bir dünya yarattı. Bu dünyada insanların ne denli mutlu olduğunu saptamak çok zor. Hatta olanaksız. |
||
|
||
| geçen haftaya kadar kiralık konak okuyorduk yakup kadri'nin kitabı | ||
|
||
| eldest i okuyorum fantastik bir roman.miras serisinin ikinci kitabı...dili o kadar iyi değil ama fantastik kitap sevenler sevebilir.... | ||
|
||
| Füruzan:47'liler | ||
|
||
| çatı serisinin 5. kitabı çatıdaki dikenler:vc andrews şiddetle tawsiye ediyorum mutlaka okuyun | ||
|
||
| Dostojewski | ||
|
||
| iki şehrin hikayesine başladım dün | ||
|
||
| Ferrari'sini Satan Bilge | ||
|
||
| Ercan Zafer - Testi Kırılmadan.. mutlaka okumanızı tavsiye ediyorum www.zaferercan.com |
||