|
||
| Yeni bir şeyi nasıl anlatabilirsin? Ya da yeni bir lisanı nasıl öğretebilrsin? Konuşulmayan, arakamızda sakladığımız sırlarımızı nasıl paylaşabiliriz? Peki bizi ezen bir hayatın içinde kurtuluş savaşımızı nasıl verebiliriz, Asfalt bir Dünya'da? Hayalperest maceracılarız, doğru yöne doğru, inatla ! Mustafa Emrah Özdamar // Vokal-Gitar Ertan Haktanır // gitar Sertan Soğukpınar // Davul Kadir Keskin // Bas gitar |
||
|
||
yeni albüm bomba gibi geliyo..herşey hazır..bizede beklemek düşüyo..
|
||
|
||
siteleri albüm çıktıktan sora açılacak heralde..bi süredir kapalı çünkü..
|
||
|
||
siteleri albüm çıktıktan sora açılacak heralde..bi süredir kapalı çünkü.. ![]() evet şu anda kapalı..ne zaman açılacağı konusunda bi fikrim yok..ama kadire sorarım.. |
||
|
||
| ogün sanlısoydan neden ayrıldığına dair bir fikrin var mı?asfalt dünyayla devam edecek heralde bundan sonra... | ||
|
||
ogün sanlısoydan nden ayrıldığına dair bir fikrin var mı?asfalt dünyayla devam edecek heralde bundan sora... hayır bilmiyorum..sormadımda zaten..asfalt dünyada artık başka projeleride var ama onları çıkınca görelim..şimdi yazmıyım
|
||
|
||
| sürpriz kalsın diyorsun...peki o zaman.bekleyip görelim.. | ||
|
||
Söyleyecekleri hiçbir şey yok… Şarkılarda söylenmişlerin dışında…![]() Bugüne kadar sessizce bir yerlerde saklanan Asfalt Dünya’nın, ilk stüdyo albümü “Ormanlar Kralı” Pasaj Müzik etiketi ile müzikseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Ormanlar Kralı, bir müziğin kitleler ile buluşmasından çok, bazılarımız ile özel randevulaşması olacak. DÜŞÜN Kİ ORMAN BU “vur artık! son ver bu sessizliğe... göster bana kimsin sen? saplanır mi pençendeki tırnaklar? sen misin o kükreyince ürkülen? yoksa hangi sakinisin bu yaban ormanın? vur ve göster nesin sen? çünkü bir orman bu, asfalt çimenleri” asfalt dünya Beni Severmiş O klibi: http://youtube.com/watch?v=8XuUvTQA8tI Web Sitesi: www.asfaltdunya.com |
||
|
||
| ya o ne güzel bir şarkıdır yaa"en çok beni sevemiş o"çok seviyorum bu şarkıyı kim yazmışsa eline sağlık,ayrıca klibi de çok güzel | ||
|
||
| beni severmiş o şarkısıda klibide çok güzel sevdim ben ya | ||
|
||
ya o ne güzel bir şarkıdır yaa"en çok beni sevemiş o"çok seviyorum bu şarkıyı kim yazmışsa eline sağlık,ayrıca klibi de çok güzel katılıyorum çok harika.
|
||
|
||
| gerçekten de en çok beni severmiş o şarkıLArı çok güzeL... | ||
|
||
| sakın adlı parçaları albümde öne çıkan şarkılardan.. | ||
|
||
| Sakın,Hiç,Zaman... favorilerim bunlar.Şu an için pek tanınmasalar bile ileride isimlerini duyuracaklarına inanıyor ve bunu ümit ediyorum... + vokalin sesi gerçekten çok ilginç ve çok hoş... Ve http://www.myspace.com/asfaltdunya grubun diğer şarkılarını dinlemeyenlerin şarkılara ulaşabileceği adres... |
||
|
||
| çok tatlı bi grup.. seviyorum yhaaaa... | ||