|
||
| ya yeni klip ne zaman çekcekler ben bekliyorum.. şunu da diyim ''beni severmiş o'' klibindeki kız beni çok etkiledi bakışlarıyla yani çok tatlı bir kız..inşallah 2.klipte böyle güzel olur.. |
||
|
||
izlediğimde baya bi sevinmiştim beni severmiş o harika bi parça bazı arkadaslarım Emre Aydın ın klibine benzemiş dediler ama bence benzemiyor başka konu işlenmiş sitesine yazı yazmıstım hala duruyor orda bu akşam olmayacak favorim...
|
||
|
||
izlediğimde baya bi sevinmiştim beni severmiş o harika bi parça bazı arkadaslarım Emre Aydın ın klibine benzemiş dediler ama bence benzemiyor başka konu işlenmiş sitesine yazı yazmıstım hala duruyor orda emre aydın klibine şu yönden benzetiliyor olabilir hani klipte çıkmamıştı yaa ondan olabilir.. bu akşam olmayacak favorim...ama çeksinler bir klip yaa seviyorum bu grubu |
||
|
||
| hem klipte çıkmamasından ve birde kızın fotoğraflarla uğraşıyorya ondan benzetiliyor... | ||
|
||
| son zamanlarda duyduğum en güzel şarkıların sahipleri kendileri...böyle gruplar hep olsun bir yerlerde onları keşfetmek bile büyük zevkti benim için.. | ||
|
||
grup albüm çıkarmadan önce kadirle neredeyse her gün görüşüyor konuşuyorduk..artık onu görmek imkansız..böyle bir başarının üzerine yoğun olmak çok normal tabii..olan bana olduda da neyse artık
|
||
|
||
| yorgunsun, kollarımda dinlen üzgünüm ben de bu yüzden sararmış güller gibisin, ama dimdik bu son savaş; verdiğim, bu son durum son kez yüzüstü bıraktım seni, dayan ne olur sen ordaydın, her şeyin ortasında dimdik sen ordayken ben yanında, ama biraz eğik bu akşam olmayacak bu akşam olmaz bugün bu akşam doğmayacak bu güneş batmaz bugün |
||
|
||
| sanırım grup kendilerini göstermemek için konser vermemeye kararlı | ||
|
||
| bu akşam olmayacak ve zaman şarkısını çok seviyorumm.... ZAMAN Zaman adım adım Zamanı adımlayan ayaklar var Yükler omuz omuz Yükleri taşıyan omuzlar var En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy Ne güzel yakıştı bak üstüne Bir ses duyunca, zamanın sesini duyunca Üstüne gelince yıllar birer birer Yine de güzelsin, güzel çizgilerle Yine de yürürüz Adım adım zaman adımlayan ayaklar bizim Ağır ağır yükler taşıyan omuzlar bizim Bir ses duyulunca, zamanın sesini duyunca Üstüne gelince yıllar birer birer en beğendiğim yeri ise : En güzel hayalini seç dolaptan üstüne giy Ne güzel yakıştı bak üstüne |
||
|
||
| evet haklısın gerçekten de ikiside harika şarkılar.. | ||
|
||
süper şarkıları var ya
|
||
|
||
| yakında zaman şarkısının klibi programlarda yayınlanmaya başlayacak süper bu grup ya bir akşamın kalbi bu akşam olmayacak hastasıyım.. | ||
|
||
| tam olarak albümü dinlemedim ama bir kaç şarkıyı dinledim...gayet başarılı ve güzeller...klipte güzeldi farklıydı yani.. | ||
|
||
| " beni severmiş o " şarkısı çok güzel. | ||
|
||
| çok iyi çıkış yaptıı "beni severmiş o"yla... ve o klip sanırım son senelerde izlediğim en güzel klipti(en farklı)... o kızz bir gariplik var kızda ne biliyim değişik bir hava... beni çok etkledi neden bilmiyorum... | ||