|
||
| Asfalt Dünya'nın ikinci klibi ''Zaman'' |
||
|
||
| zaman şarkısı güzel ama merakla beklediğim şarkıları bu akşam olmayacak ve bir akşamın kalbi 2 parçayada bayılıyorum ya.. | ||
|
||
| şarkılar iyi yaa tavsiye ederim arkadaşlar | ||
|
||
| ben şarkılarını da seviyorum ama kliplerini daha çok seviyorum bu grubun.. | ||
|
||
| abi bırakın bos muhabbeti ya burada mvö konusun asfalt kaldırım asfaltdünya.com da konusun bende sevıyorum bende uyeyım ama burası mvöööööööö |
||
|
||
abi bırakın bos muhabbeti ya burada mwö konusun asfalt kaldırım asfaltdünya.com da konusun bende seqwıyorum bende uyeyım ama burası mwöööööööö burası mvö konusu değil asfalt dünya konusu (bkz:başlık) ve biz burada asfalt dünya hakkındaki düşüncelerimizi kimseye bir saygısızlık yapmadan anlatmaya çalışıyoruz..ayrıca ''w'' değil ''v'' arkadaşım.
|
||
|
||
abi bırakın bos muhabbeti ya burada mwö konusun asfalt kaldırım asfaltdünya.com da konusun bende seqwıyorum bende uyeyım ama burası mwöööööööö burası mvö konusu değil asfalt dünya konusu (bkz:başlık) ve biz burada asfalt dünya hakkındaki düşüncelerimizi kimseye bir saygısızlık yapmadan anlatmaya çalışıyoruz..ayrıca ''w'' değil ''v'' arkadaşım. |
||
|
||
Asfalt Dünya - 10 Nisan GHetto Bar'da Saat 22:00 da konserde
|
||
|
||
en çok beni severmiş o...
|
||
|
||
| Asfalt Dünya'yla tanışma zamanı Asfalt Dünya, albümünün piyasaya çıkışından 8 ay sonra, nihayet sahnede. Grup ilk konserini 10 Nisan'da Ghetto'da verecek. Gecede, grup üyeleri M. Emrah Özdamar (vokaller), Ertan Haktanır (gitar) ve Kadir Keskin (bas gitar) ilk kez görünecek. Ne albüm kapağında, ne de çektikleri iki klip "Beni Severmiş O" ve "Zaman'da yüzleri görünen müzisyenlerin canlı performansları da ilk kez izlenecek. Grup konserde albümdeki 10 şarkıyı seslendirecek. |
||
|
||
bende diycektim ne zaman yüzlerini gösterecekler diye ..bence böyle daha çok dikkat çektiler..ama iyi olmuş ya gözükmemeleri hiçbir yerde..böyle bir akım başlasa ne süper olur aslında ..seviyorum bu grubu ben..
|
||
|
||
' Zaman' adlı şarkılarına bayılıyorum
|
||
|
||
| İlk defa duydum. | ||
|
||
| Asfalt dünya 9 Haziranda Beyoğlu Hayal Kahvesinde sahne alacak grupile tanısmak isteyenlerin dikkatine... | ||
|
||
çok seviyorum onları yaa. şarkılarıda süper.
|
||