|
||
Fanlaırnı seven alçak gönüllü gruplardan çok severim kendilerini (: evet bizde onları seviyoruz....(:
|
||
|
||
Asfalt Dünya & Fan Pazar Günü Saat 15:00'da Taksimde Bulusuyor. arkadaslar bulusmadan bahsedecektim ama bulusmaya fan olarak kimse gelmemiş grup aranarak bulusma iptal edilmiş....
Açık Adres : Taksim İstiklal Caddesinden galatasaray lisesine doğru ilerleyin Sakızağacı Cad. ( Sag tarafta kalıyor ) Girin Studio Live ın hemen yanı. The Beatles Kafe. Üst katına çıkın dipnot:asfalt dünya da katılacak... |
||
|
||
konser ve buluşma haberleri mail adreslerimize geliyordu eskiden..bir aksilik oldu gönderilemedi sanırım..böylecede kimsenin haberi olmamıştır..yoksa asfalt dünya dinleyicisi böyle bir fırsatı kaçırmazdı..ben burdan kaçırırdım da
|
||
|
||
| arkadaslarım adreslere mail attılar ama sana nasıl gelmemiş anlamadım toprak... | ||
|
||
| çok basarılı buldugum bir grup basarılarının devamı gelir umarım... | ||
|
||
arkadaslarım adreslere mail attılar ama sana nasıl gelmemiş anlamadım toprak... bende onu anlamadım zaten..hatta fan sitesinden bir arkadaşın msnide ekliydi bende..asfalt dünya duyuruları için eklendiniz diye eklemişti..neyse bir dahakine.. |
||
|
||
arkadaslarım adreslere mail attılar ama sana nasıl gelmemiş anlamadım toprak... bende onu anlamadım zaten..hatta fan sitesinden bir arkadaşın msnide ekliydi bende..asfalt dünya duyuruları için eklendiniz diye eklemişti..neyse bir dahakine.. |
||
|
||
| 'Asıl olan yaptığımız müzik' dediler. Önceliği şarkılarına vermek için hiçbir yerde konuşmadılar, görünmediler... İlk albümünü sadece iki güzel klip ile tanıtan grup etkileyici sözleri ve kaliteli müziği ile kulaktan kulağa dolaşarak çok sağlam bir dinleyici topluluğuna sahip. Gecede albümdeki şarkıları seslendirecek olan grup Asfalt Dünya''lıları ve iyi müzik sevenleri bekliyor. Asfalt Dünya''nın albümündeki şarkılar aslında, buz dağının görünen kısmı. Grup, 10 yıldan fazla sürenin birikimiyle karşımızda. Asfalt Dünyanın şarkılarının farkı vokal tarzı, müziği ve sözlerinin derinliğinde kendini gösteriyor. Grubun adı Asfalt Dünya, albüme ismini veren "Ormanlar Kralı" adlı şarkıda tasvir ediliyor. Şehir ve ormanın yer değiştirdiğini düşünün: Asfaltların çimene, lambaların baykuşa, apartmanların ağaca dönüştüğünü. Şarkıda işte bu durum anlatılıyor. Peki durumda insan ne oluyor? Şarkıyı söyleyen, tam da bu soruya yanıt arıyor: "Ben Ormanlar Kralı mıyım?" Asfalt Dünya’nın geçmişi daha grup bu ismi almadan önce 2002 – 2003 yıllarında düzenlenen teatral “Yol Hikayeleri” konserlerine dayanmaktadır. Grup 2003 ortalarında şu andaki müzikal yapısına bürünmüş ve albüm çalışmalarına başlamıştı. Uzun bir kayıt ve prodüksiyon sürecinin sonunda “Ormanlar Kralı” albümü 2007 senesinin Haziran ayında Pasaj etiketiyle piyasaya çıktı. Grubun albümde yer alan besteleri 1994 – 2003 seneleri arasında yazıldı. Besteler ve onların icra biçimi grubun odak noktasını oluşturuyor. Bir şekilde de dinleyenleri ve şarkıları baş başa bırakıyor. Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi Tarih: 17 Eylül Çarşamba Saat: 22:00 |
||
|
||
| Bir kaç şarkılarını dinledim gayet hoş.. (: | ||
|
||
Başarılı bir grup... ![]() Beni severmiş o,zaman,katil,sakın...tüm şarkıları güzel aslından
|
||
|
||
| Albümün çok güzel oldugu söylenılemez,fakat solist genede kendini dinlettirmeyi başarıyor. Favori parçalarım;zaman,sakın,bir akşamın kalbi,beni severmiş o .. |
||
|
||
arkadaslarım adreslere mail attılar ama sana nasıl gelmemiş anlamadım toprak... bende onu anlamadım zaten..hatta fan sitesinden bir arkadaşın msnide ekliydi bende..asfalt dünya duyuruları için eklendiniz diye eklemişti..neyse bir dahakine.. buluşma maili bugün geldi desem inanırmısın..bugün ki konser haberi ve ağustostaki buluşma haberi maillerini bugün aldım.. |
||
|
||
arkadaslarım adreslere mail attılar ama sana nasıl gelmemiş anlamadım toprak... bende onu anlamadım zaten..hatta fan sitesinden bir arkadaşın msnide ekliydi bende..asfalt dünya duyuruları için eklendiniz diye eklemişti..neyse bir dahakine.. buluşma maili bugün geldi desem inanırmısın..bugün ki konser haberi ve ağustostaki buluşma haberi maillerini bugün aldım.. arkadasa diyorum ki hangi aydayız biz
|
||
|
||
biri beni ekledi facebook'tan grup elemanı diye çok heycanlandım bir anda ama grup elemanlarının isimlerinden biri değilmiş sonradan çaktım davayı bu arkadasımmıs ya..
|
||
|
||
grup elemanlarının facebooku varmı ki..kadirin msni var onu biliyorum ama
|
||