mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Buluşma İlanları

Konu: 4 Mart 2007 Bağcılar Konseri

Sayfa: [ 1 ] 2

03.03.2007 12:35:50
4 Mart Pazar- Konser- Bağcılar     

4 Mart Pazar
Bağcılar Olimpik Spor Salonu
14.00 - 17.00

açılış: sinevizyon gösterisi
sunuş ve konuşmalar:
Görkem Yeltan - Tiyatro Sanatçısı
Mehmet Ali Alabora - Tiyatro Sanatçısı
Feyzullah Kıyıklık- Bağcılar Belediye Başkanı
Ulaşım:
Taksim- 89C; 89T
Eminönü- 92
Mecidiyeköy- 92T

http://www.kureselbarisveadalet.org/bak/images/stories/bak/morveberesi%20copy.jpg

Şimdilik liste budur özel mesaj atanlarıda yazdım atmayan bir kaç kişi de gözüme çarptı yazdım eksiklik varsa düzeltiriz.Buluşma yeri spor salonu giriş 12:00 civarlarında bulanabilirseniz arkadaşlar zaten konser etkinliği 2 saat sonra başlamış olacak fanbuluşmasını 2 saat yaparız konserde de beraber eğleniriz.Nasıl tanıycaz meselesi zaten orda kapının oralarda duran kişilere sorun yada olmadı ben tanıyamam derseniz telefon numarasıylada anlaşabiliriz.Aslında direkt gelenlere telimi vercektim ama herkesin isteğine bıraktım.İşini garantiye almak ve buluşmayı kaçırmak istemem diyorsanız özel mesaj olayından telefon numaraları alınıp verilebilir.Yazdıklarımda hatalı yer bulursanız istemediğiniz bana uymaz dediğiniz birşey olursa halledilir çoğunluğa uyarak.Son değişikliği yarın akşam üstü yine yaparım eğer ihtiyaç duyulursa liste üzerinde oynama olacaktır.
Ulaşımıda buraya yazıyorum bulamam diyenler için isteyen olursa Taksim'den alırız biz arkadaşı ordan geçicez bekler ordan otobüs ile ulaşırız yerimize.Bağcıları bilmiyorum ama basit galiba yeri hem de çok..Görüşmek üzre!

Taksim 89C;89T
Eminönü -92
Mecidiyeköy-92T
Ulaşım en kolay bu araçlarla sağlanıyor...

didem süslü
Asitik İmperia
kaanyok
duplo
yusi
walkman
pelin_gece
By_inferno
Sem__28
isteryaşaistersön
c_e_z_a
uyan_
mordelisi
arsızköfte

gül kendine! 03.03.2007 14:35:38
Arkadaşlar, bende gelmeyi düşünüyorum hatta burdan oraya nasıl ulaşacağımı bilsem geleceğim bir arkadaşımla ama ne yazıkki burdan nasıl ulaşsam diye bir fikrim yok .. biri bana yardım etsin insanlık aşkına Cry Avcılardan oraya tam olarak  nasıl ulaşabilirim?? acil yardım lazım!

03.03.2007 15:54:39
Taksim e nasıl gidecegini biliyorsan walkman seni alabilir..
Hüsam ben buyuk ithimal konser saati gelecegim sil listeden..

legend 03.03.2007 15:56:02
nasıl buluşucaz

03.03.2007 16:09:43
Girişte zaten bekleyen birilerine genç kitleye doğru ileleyin ya da olmadı kırmız bir gül olur elimde unutmazsam ordan tanırsınız bilmeyenler.Spor salonu girişidir buluşma yeri 12:00 civarlarında katılırsanız iyi  olur konser 2 saat sonra başlayacak galiba.
Kırmızı gül!!!

03.03.2007 20:07:58
Yok karizma çizme olayı olmaz herhalde zaten buluşma olduktan sonra yolda geçen güzel bir kıza doğru atarım yada sahnede Harun atarız artık:D Mor gül olsun dedi arkadaşlar artık hangisini bulursam.

duplo 03.03.2007 20:17:33
biraz zor olcak gibi ama inşallah bulurum sizi .kaanyok sevgili alper sizi görmek isterdik burdaki çocuklar küçükmü kaçtık size

duplo 04.03.2007 15:26:52
ağlamak istiyorum kuzenlerim yüzünden gidemedim Cry Cry Cry Cry

aci 04.03.2007 17:01:56
ühüü yav bende gidemediiim:((

charmed 04.03.2007 17:08:26
son anda gidemeyenler listesine giridm. giden arkadaşlar varsa nasıl bir gün olduğunu anlatabilirler mi??

gül kendine! 04.03.2007 17:51:41
Arkadaşlar, konser  muhteşemdi (doğal olarak)diyerek  cümleme  başlıyorum:)Pelin,Hüseyin ve saz arkadaşlarımız olarak orada  bulunduk.İçinizden mutlaka başka gelenlerde vardır ama ne yazıkki orda toplanamadık ,biz bize yettik mecburen.Konser sonrası kulise toplu bir dalış gerçekleştirdik ancak öyle uçsuz bucaksızdı ki tüm odalarını arasakta nafile ,mor ve ötesi  üyelerinden eser yoktu.Öylece boş çıktık o kapıdan da .Geriye ise yorgunluk ve düşündürücü bir kaç söz ve an kalmıştı...

..:DaRBe:.. 04.03.2007 18:04:30
Aynen Smiley Orası kapanana kadar ordaydım Cheesy

04.03.2007 18:24:36
bende geldim çok eglendim gerçekten çok iyi çaldılar herzaman ki gibi...çok güzel bir konserdi...özellikle harun'un bir yandan seyircileri bir şekilde kontrol etmesi ve koruması çok güzel bir davranıştı...bazı arkadaşlar neden ordaydı anlamadım ben ama olsun....umarım verilmek istenen mesaj birilerine ulaşmış birilerine daha sesler duyrulmuştur 17 martta da bagıralım diyorum
                                                       savaşa hayır!!!!

D.Y.S 04.03.2007 19:55:47
iyi de ayın dördü tam 3 saat 5 dakika sonra bitiyo Cheesy

Asitik İmperia 04.03.2007 21:54:57
Gerçekten çok iyi bir organizasyondu.. Bir ara karmaşıklaşan birşeyler olmasına rağmen iyi idi.. Fan kişilerle görüşemedik ama eğlendik, birdaha ki konsere umarım..

Sayfa: [ 1 ] 2