mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Konser Sonrası Yorumlar

Konu: 4 mart bağcılar olimpik spor salonu konseri

Sayfa: [ 1 ] 2

04.03.2007 17:51:17
arkadaşlar bugünkü konser hakkındaki anılarınızı buraya yazabilirsiniz. süper bir konserdi ama ben hala kulise girip de mvö'yü bulamamamıza yanıyorum Grin

kaanyok 04.03.2007 18:16:01
arkadaşlarla geldikten 40 dak sonra falan bitti zaten ,iyiydi ama nedense ben çok eğlenemedim çünkü SAVAŞA HAYIR denmek için toplanılan salonun dışarısında tuhaf tuhaf sloganlar vardı konuyla ilgisi olmayan  ben de üzerime vazifeymiş gibi o grupla tartıştım daha da geciktik ..resim falan çektik bi arkadaş eklicem diye söz verdi bu siteye..burdan kimseyle görüşemedim ne yazıkki mvö hep iyi zaten

charmed 04.03.2007 18:22:07
hangi şarkıları çaldılar konser tam olarak nasıldı anlatsanıza Grin meraktan ölücem Grin Tongue

04.03.2007 18:39:36
Büyük Düşlerden birçok şarkıyı çaldılar. Onun dışında Dünya Yalan Söylüyor dan Sevda Çİçegi ,Yardım Et ,Bir Derdim Var,Serseri, Re,Aşk İçinde, Uyan(nerdeyse hepsi oldu) yaz yaz ,daha mutlu olamam,çaldılar bide.benim hatırladıklarım bunlar.:)hepsi çok iyi görünüyordu eglenceli bir konserdi benim için....Kerem'in kravatına bayıldım ben bide:)Harun da gözlükler yakışmıştı Tongue...

iskocyali 04.03.2007 18:46:14
evet gerçekten süper konserdi zevkli geçti benm açımdan o kdr harundan su istedim vermedi cimri:D ama güvenlik görevlilerinin bana ve arkadaşıma yaptığı mudahaledn sonra bu kişileri uyarması çok güseldi bu yüsden ona çok teşekkür ediyorum :)artık 24 ünde taksimde tekrar mvo ile buluşmak üzere:)

entel 04.03.2007 18:58:27
provaları her nekadar sakin geçsede harun beyler bu sakinligi tatlı şakaları ve komik hareketleriyle bozdular :)kerem yerinde durmadı bi türlü baya hareketliydi bugün(: ayrıca anlattıgım bi konuya agzı acık kalıp yine beni güldüren insan=].....konserlere kadar zaten yorgun düştük ama çok eglenceli bir konserdi her nekadar ipini koparan ilgisizler gelsede...!

ordinaryus 04.03.2007 19:24:52
bu konsere de gelemedim maalesef Sad video vs. kaydedenler varsa siteye eklesin lütfen görüntülerle avunuyoruz... bu arada kuliste onları bulamamış olmanıza üzüldüm gerçekten...

victor00019 04.03.2007 21:11:57
valla arkadaslar konser benım acımdan superdı.o kadar dınlemıyodum bu grubu sımdı hastası oldum.ayrıca bu fan sıtesınden uyelerlede tanısma fırsatım oldu.konserde bız yanımda arkadasımla tamamen koptuk.ismi serkan oda bu sitenin uyelerınden.konserde tam yanımızda uclu kız vardı kızlar utandıklarından bı turlu kopamıyolardı.bende dayanamadım arkadaslar dedım sıkılmanıza gerenk yok rahatca eglenebılırsınız.burası eglenme yerı zaten dedım.sonra bı baktım kızları durduranabılene ask olsun.ayrıca grubun performansıda superdı.bikac kendını bılmez barzoda oranın tadını bozmaya calıssada basaramadılar.sonuc ıtıbarıyyle konser super otesıydı bızım ıcın

zzapatista 04.03.2007 23:01:04
mor ve ötesi benim için amatör bir grubun çalışarak ve sabrederek neler başarabileceğinin en güzel ve somut örneğidir.yanlış hatırlamıyorsam 1998 yılında ilk kez eko tv de ilk kliplerini seyretmiştim, belli bir dinleyici tarafından dinlenildiği zaman ile bugün verdikleri konseri karşılaştırdığımda mor ve ötesi tayfasının bu işi nekadar sevdiğini birkez daha anladım.
(ayrıca harun tekin'in güvenlik görevlilerine; ''bu bir rock konseri bariyerler varken niye seyircinin dibine giriyorsununuz''. şeklinde verdiği ayar da ayrı bir güzeldi.)

deeprock 05.03.2007 10:49:19
konser süperdi. arada bikaç kendini bilmez kavga edip aLakasız sLoganLar atsada iiyiydi. Punk,metal,alternatif türünde bisürü insan vardı. zaten pogo yaptımız grup ayrıydı yaa ortada headbang yarısı faLan yaptık. Harun'un kvga edenLeri ve güvenLiği uyarması çok güzeL bi davranış sergiLedi..Bak oLarakta iyi hazırLanmıştık zaten. Kadıköydede çaLışmaLar oLcak bekLeriz;)

05.03.2007 12:23:22
Karışıklık neden oldu anlamadık ta adamlar Daha Mutlu Olamam'da kavga çıkarmışlar tesadüfe bak, o şarkıda tuhaf. Aslında tuhaf değil kimisi grubun adını bilmiyordu Pelin MorVeÖtesi olduğunu söyledi zaten arkadakilere.Yandakiler Harun diye bağırdılar bir süre fandakiler tersleyince ardından bende onları taklit eder gibi Harun aşkım diye bağırdım sustular zaten konserde bir süre onları taklit ettim.Benim açımdan eğlenceliydi zaten.BİZ ÇOK ŞANLIZIY Kİ 24 MART'TA YENİ MELEKTE GÖSTERİLECEK OLAN ŞARKILARA EŞLİK EDEN MEDYAVİZYON TAMAMEN DEĞİŞMİŞ TEMALARI AYNIDA İLK GÖRME FIRSATINA ERİŞTİK ONLARDA ÇOK GÜZEL OLMUŞ.BİR ŞEY DAHA SEVDA ÇİÇEĞİ ÖZELLİK SON KISIMDA SOLO ATILIRKEN HARUN' DA İLAVE OLMUŞ O KISMA GİTARIYLA DAHA BİR DEĞİŞİK EŞLİK EDİYOR RENK GELMİŞ ZATEN GÜZELDİ DAHA GÜZEL OLMUŞ.Bir de Karışıklık olunca ve güvenliğe bir adım geri çekilmesini söylerken aynı melodiyi çaldı Harun artık kızın herhalde hep bu melodiyi tınlayacak galiba.Birde Burak beyi hiç bu kadar neşeli görmedim yada niye hiç durmadan gülüyordu ya zaten neşeli bir insanda dün bir ayrıydı .Belki organizasyonun verdiği mutluluk yüzlerine yansıdı. Ama mutluluk demekte yanlışta olabilir aslında mvö film hazırlamış slay gösteriside denebilir karışık bir video savaş görüntülerinden oluşan içler acısı bir video.
Barış bayraklarından birini sallamak isterdim!

dünya selam söylüyor 05.03.2007 16:14:37
konser güzeldi, Hüseyin abinin yazdıklarının aynısını yazmama gerek yok Grin Harun abinin görevlilere bir adım geri çıkmalarını söylemesi hoşuma gitti  Smiley düşünceli insanlar , ama o öyle dedikten hemen sonra görevliler yanımıza gelip geri çıkmamızı söyledi,bende dedim ki onlar izin veriyor siz ne karışıyorsunuz dedim Smiley adamlar da gittiler.birde ayıp olmaz mı 'da kafa sallayan kişi ilgimi çekti:S güzel bir gündü benim için.. Smiley

dünya selam söylüyor 05.03.2007 17:43:37
birde konserde bi kız vardı yanımda diyoki bana Harun Tekin ile Şebo çıkıyormuş.bende dedim vaaaaayyyy senin Harun abi ile o kadar iyimi aran dedim kız yoooo değil dedi . bende dedim sana kim dedi bunu o zaman herkes öyle diyor dedi,sana Harun abi demediyse herkesin dediğine inanma dedim Angry deliler ya. Harun Harun diye bağırıyorlar  bende bağırdım Harun değil MOR VE ÖTESİ diye sustular sonra  Lips Sealed Smiley

kaanyok 05.03.2007 18:04:29
fotolar için teşekkürler)sadece mvö lü kısmı alsaydık daha bi eyvallah olurdu be hocam ama ben beğendim

legend 07.03.2007 16:10:44
duya selam soyluyor   ayıp olmazmıda kafa sallayan nasıl bı tipti

Sayfa: [ 1 ] 2