|
||
| konserde en ondeydım guvenlık gorevlısıyle tartıstıstım o sırada harunda bıze bakıyodu. guvenlık bana tekme attı harun bunu gordu bana bısey varmı gıbılerınden ısaret yaptı hemen ardından burak bıseymı oldu dedı çok sasırdım tam o sırada cambaz çalıyodu kerem solo atarken harun sahne kenarına gıdıp ekıbınden bırıne benı gosterdı gorevlıyı onumden hemen aldılar adam gıdınce harun gulumsedı'' hallettik'' gıbılerınden.guvenlık konserın sonlarına dogru tekrar onume geldı tamde serseri çalıyodu adam burnumun dıbıne kadar gırdı bende ''aldım verdım BEN SENI YENDIM '' dıye adamın suratına dogru bagırdım harun bunu gorunce goz kırpıp gulumsemeye başladı ama herseye ragmen hersey guzeldı 24 unde yenımelekte gorusmek uzere tum mvö fanlarına ........................ |
||
|
||
duya selam soyluyor ayıp olmazmıda kafa sallayan nasıl bı tipti pek fazla dikkat etmedim,en önde yanımızdaydı .fizik olarak biraz aklımda kısa saçlıydı boyuda çok uzun değildi. ama yani davranışları çok ilgi çekiyordu neden sordun ki?
|
||
|
||
en önde kafa sallayan siyah tişörtlü olan arkadşım legend ve bendim ama napalım harunun bizim için yaptıklarından sonra kendimizden geçtik ama senin yazdığında çok ayıp oldu
|
||
|
||
hayır. siz değilsinizdir . şarkıyı bilmiyordu o kişi öyle boşa kafa sallıyordu siz değilsinizdir eminim
|
||
|
||
konser süperdi tam anlamıyla hele harunun güvenliği uyarması çok hoştu Burak sürekli gülüyordu kerem ö. çoştu ve çoşturdu zaten tabi bazı arkadaşalr neden orda olduğunu bilmeyenler kavga edip ortamı gerdiler ama harun onları uyardı tabi .. organizasyon süperdi... gelmeyenlerin çok şey kaçırdığını söyleyebilirim ..
![]() |
||
|
||
| performans olarak çok iyiydi ama seyircilerin %90'ının mor ve ötesiyle veya küresel bak'la veya barışarockla alakası yoktu bence.. | ||
|
||
| Orda olmak gerçekten harika olurdu.. | ||
|
||
performans olarak çok iyiydi ama seyircilerin %90'ının mor ve ötesiyle veya küresel bak'la veya barışarockla alakası yoktu bence.. kesinlikle aynı fikirdeyim...
|
||
|
||
süper bir konserdi bence.. ben cok eglendım sahsen:)
|
||