|
||
| Arkadaşlar, Kerem Kabadayı'nın daha önce katılacağı ama bazı sebeplerden dolayı iptal olan , B.a.k'ın düzenlediği rock ve dünya konulu panel;7 Mart Çarşamba günü Yapıkredi binasının üstünde (son kat olması lazım),saat 19:00 'da başlayacak. Avcılar/istanbul .. İlgililerin dikkatine, herkesi bekleriz
|
||
|
||
| 17 şubat'ta avcılar'da yapacağı söyleşi iptal mi olmuştu?ben gidememiştim de | ||
|
||
Buna bekleriz öyleyse Şansın varmış ...koskoca sitede umarım gelenler çıkar, eğer gelenler olursa buraya yazarlarsa sevinirim.
|
||
|
||
| sadece istanbuL avcıLar oLmaması Lazım Bursaya da gidecekLerr!! | ||
|
||
arkadaşlar kimler gelecek yarın???
|
||
|
||
| Bursa'da da olacak evet ama Avcılar'da olacak olan şu anki bahsimiz. :)Panel ,Eğitim-Sen'de olacak .! | ||
|
||
| Zaten Kerem Kabadayı'nın katılacağı bir panel bu , eğitim- sen ile tek alakası orda yapılacak olması .Nedir bu artniyet? Bu etkinliği b.a.k'ın düzenlediğinide biliyoruz daha ne o zaman ? | ||
|
||
| arkadaşlar akşama eğitimsende olması beklenen panel (eğitim senin dolu olması nedeniyle)orda olamayacak.avcılar (ÖDP) de olucak adresi yazıyorum ilgilennenlere duyurulur. BELEDİYE YANI.ÇEKMECELİLER ET LOKANTASI.. EN ÜST KAT.. |
||
|
||
| evet arkadaşlar panel nasıldı?? ya benim bu panelden şuan haberim oluyor ve çok morelim bozuk.. yoksa gelebileceğim bir paneldi... evet neler konuşuldu kaç saat sürdü..ayrıntılar lütfen??? | ||
|
||
| evet panel hakkında ben de bilgilenmek istiyorum gidenlerden | ||
|
||
| konu ilgisiz kaldığı için kilitlenmiştir... | ||