|
||
Dinledim süper ötesii yaaa acayip güzel anlatamıyorumm.HARİKAAAAAAAA,MÜTİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ helal olsun yaaaaa.ayy manyak bir şarkı
|
||
|
||
evetttt cidden çok güzel bir şarkı helal olsun ne diyeyim dinledikçe dinleyesi geliyor insanınn
|
||
|
||
Maşaallah Maşaallah ! ! ! ![]()
|
||
|
||
Maşaallah Maşaallah ! ! ! hehehe.bu arada avatarın çok güselmiş yaaa ![]() ![]()
|
||
|
||
çok süper yaa ne diiim zaten kötü olması gibi bi ihtimal yok bence...özellikle şarkının sonuna doğru olan kısmını çok beğendim....diğer şarkılarınıda çok merak ediyorum....albüm çıksın artık yafff...büşracım çok saol yaa herşey senin sayende oldu ......
|
||
|
||
çok süper yaa ne diiim zaten kötü olması gibi bi ihtimal yok bence...özellikle şarkının sonuna doğru olan kısmını çok beğendim....diğer şarkılarınıda çok merak ediyorum....albüm çıksın artık yafff...büşracım çok saol yaa herşey senin sayende oldu ne demek her zaman melis abla sağolsunnn.melis abla seni sewiom
...... ![]() |
||
|
||
dinledim ve cok begendim ben busra tesekkur edrim arkadasım
|
||
|
||
| dinledim ve cok begendim ben busra tesekkur edrim arkadasım bende sana yaa cok güsel bi sarkı çok beyendim yaa çok güsel bi albüm olucak buda diğerleri gibi
![]() |
||
|
||
| ben sarkıyı 2 gündür hergün her saat her dakika dinliorum.bence cok güzel olmus bakalım digerleri bukadar güzel olucak mı yoksa daha mı güsell olucak:D :-\bekleyip görücezzz | ||
|
||
| sözleri varmı yamanda bi sakınca yoksa yazarmısın | ||
|
||
sözleri varmı yamanda bi sakınca yoksa yazarmısın sende sarkı varsaatablırmısn bana msnde ya ben ınıdrdım ama calmadı yaa acele cvp ltf
|
||
|
||
| msnnen varmı bende ayrıca bende şarkı yok sözleri arıyorum da | ||
|
||
| ŞİRKET Adını bile soramam Maksadımı aşamam Şiddettin meşru haline bakıp ağlayamam Ne kadar güzel ne kadar sıcak Ne kadar yakın o kadar uzak Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam Adaleti sarmış Kumandalı bir cinnet Vahşeti gördüm korkmadım Hasar yok içimde Ne kadar güzel ne kadar sıcak Ne kadar yakın o kadar uzak Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam Maske takmadan üstüme gelmek Zor muydu Adı olmayanların sesi de yok mu Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam al güzelim bihter senin için yazdım
|
||
|
||
| kerem aşmış abi kendini! | ||
|
||
| ne açıdan | ||