|
||
| sarkı cok güsel bence | ||
|
||
| Çok eğlenceli bi şarkı...Ya bnce merk edenler iice merk etsin...Zaten pzt şurda ne kaldı...Ama süpper şarkı.... | ||
|
||
ya pzts çıkmassa yaa.hani bazı yerlere geç geliyo ya
|
||
|
||
çok süper yaa ne diiim zaten kötü olması gibi bi ihtimal yok bence...özellikle şarkının sonuna doğru olan kısmını çok beğendim....diğer şarkılarınıda çok merak ediyorum....albüm çıksın artık yafff...büşracım çok saol yaa herşey senin sayende oldu ne demek her zaman melis abla sağolsunnn.melis abla seni sewiom ...... ![]()
|
||
|
||
| sırket harıka bi şarkı valla album süper olcak emınımm sarkıdan belli arkadaşlar
|
||
|
||
| Şirket radyolarda da donmeye başladı haberınız olsun. En son powerturk de dınledım... | ||
|
||
dinledim ve cok begendim ben busra tesekkur edrim arkadasım bende sana yaa cok güsel bi sarkı çok beyendim yaa çok güsel bi albüm olucak buda diğerleri gibi![]() harbidende accayip güsel olucak bu albüm...bundan önceki her albümleri gibi.... |
||
|
||
şarkıı çok güzel ve ağzıma dolandı okulda evde yemekte heryerde söylüyorum hatta annem babam bile sevdi ağızlarına dolandı şarkı albüm bomba gibi geliyorrr bence
|
||
|
||
bu arada klip şirkete mi çekilir dersiniz?![]() ?
|
||
|
||
| bence şirket e çekilir çünkü çıkış parçası diyor şirket için | ||
|
||
dinledim ve cok begendim ben busra tesekkur edrim arkadasım bende sana yaa cok güsel bi sarkı çok beyendim yaa çok güsel bi albüm olucak buda diğerleri gibi![]() harbidende accayip güsel olucak bu albüm...bundan önceki her albümleri gibi.... ![]() bu arada klip şirkete mi çekilir dersiniz? büyük ihtimal ![]() ?
|
||
|
||
| arkadaşlar eminim çoğumuz şirketi şimdiden ezberledik ama ben yine de kolayca indirebileceğiniz bi site ismi söyleyeyim..www.hemenmp3.net görüşmek üzere... |
||
|
||
| çok güzel bi şarkı özellikle maske takmadan... die devam eden kısım süper | ||
|
||
| ewettttt..şarkı çok hoş herşeyiyle,güzel bi kliple patlama yapar yine cambaz gibi | ||
|
||
arkadaşlar eminim çoğumuz şirketi şimdiden ezberledik ama ben yine de kolayca indirebileceğiniz bi site ismi söyleyeyim..www.hemenmp3.net Ya mp3 şimdiden başlamış...Bakın eğer Mor ve Ötesi Fanıyım diip geziyosanız bazı yapmanız gerkenler war...Öncelikle Blue Jean sonuçta buna bi emek wermiş bunu mp3 indirmek kesinlikle HIRSIZlıktr...Lütfen mp3 Kullanmayın...Yeni çıkacak albümdede mp3 indirecekseniz üyeliğinizi burdan siliniz...
görüşmek üzere... |
||