|
||
şirket derken siyonist liderlerin yönettiği medyadan mı bahsediyor?
|
||
|
||
| ya denecek hiç birşey yok gerçekten de, ben bu şarkıya bitiyorum ya :)süper bence | ||
|
||
güzel bi şarkı klibi de deişik
|
||
|
||
En sevdiğim 1. şarkısı ŞİRKET klip olarak müzik olarak ve anlam olarak süper..!!
|
||
|
||
| cok süper ötesi bi şarkı!ee bizimkilerede süperötesi şarkılar yakısır yani | ||
|
||
sarkiyi dinLeye dinLeye bikmadimm..
|
||
|
||
| Mor ve ötesinin dinleyıp bıkamadığım şarkısı..Anlatmak istedikleriyle bağlantılı olarak tabii ki klipte çok güzel!!! | ||
|
||
klibi süper ayrıca bu şarkıda bayağı birşeyler anlatılmış çok güzell
|
||
|
||
| adaleti sarmış kumandalı bir cinnet ( condeleza rice yı kastettiklerini düşünüyorum -kumandanın oynattığı rice - tuşları kullanan g.w.bush) şimdi buda aynı zamanda aşk şarkısıdır demiyim sonra akşama kadar tartışma konusu oluyor ) (ama aynı zamanda aşk şarkısı !!!! oh be ) ![]() (adı olmayanların sesi kaç de.sibel.di ) |
||
|
||
| şirket'e takılmış durumdayım..bu aralar yoğun bir biçimde şirket mirket anlamam diyorum..sözleri harika.. | ||
|
||
| harun abinin deyişine göre mvö tarihinin en tartışmalı eseriymiş şirket......herkese göre farklıymış anlamı...... |
||
|
||
| bu şarkıyla ilgili bir çok düşüncem var.ama hepsi benim kendi hayatımdan çıkardığım şeylerle bağlantılı .zaten herkes şarkılardan kendinde bir parça bulur. şarkıların 3 boyutlu anlamı var bence.genel başlıklar yapmak çok zor ama 1.politik boyutu 2.öznel boyutu 3.karşı taraf için olan boyutu ben şirketi ilk dinlediğimde yani henüz klip filan yokken ortada dedim ki ;bu şarkıda yoğun olarak bir sinir bozukluğu kokusu var. adaleti sarmış kumandalı bir cinnet : bana göre bu a.b.d demek bushun kumandasındaki condeleza Rİce demek.dünyanın adaleti bunların elinde demek.bu cinnet demek abartmasam iyi olur .edit by zafer(11 mayıs)XD |
||
|
||
Çok süper bir şarkı ya, sözleri ilk duyduğumda anlamsız gelmişti. Sonra dinledikçe farklı anlamlar çıkardım. Göründüğü gibi "salakça" bir şarkı değil
|
||
|
||
| görüntüsüde güzel salakça bir yeri yok .en sevdiğim şarkılardan biridir şirket ! | ||
|
||
Bu şarkının en çok sevdiğim özelliklerinden biri de çoğu insanın bu şarkının temasını yani ne anlatmak istediğini anlamıyor ama sen anlıyorsun ve ne anlatmak istediğini anlatırken ''onlar anlamıyor ama ben anlıyorum'' diye kısa süreli bir gururlanma moduna giriyorsun.
|
||