|
||
Bu şarkının en çok sevdiğim özelliklerinden biri de çoğu insanın bu şarkının temasını yani ne anlatmak istediğini anlamıyor ama sen anlıyorsun ve ne anlatmak istediğini anlatırken ''onlar anlamıyor ama ben anlıyorum'' diye kısa süreli bir gururlanma moduna giriyorsun. bunun gibi bişey yazcaktım...olmadı bi türlü.aynen böyle ama ![]()
|
||
|
||
| ŞARKIDA KLİBİDE ÇOOK GÜZEL KLİP İLGİNÇ AMA HARUN TEKİN ÇOOOK TATLI ÇOOK ŞEKER VE MASUM ÇIKMIŞ KLİPTE KLİBİ SEVMEMİN EN BÜYÜK NEDENLERİNDEEN BİRİDE BU |
||
|
||
| Şarkıdaki bas seslerine hastayım. | ||
|
||
| Şirket Mirket Anlaaaamam ! xD | ||
|
||
| bu şarkıyı çok seviyorum.Klibindeki şirket çalışanlarının ne hale geldiği de mekanikleşen dünya bağlamında hoş verilmişti. | ||
|
||
ya harika bişi bu gruba zaten bayılıyorum özellikle haruna ölüyorum
|
||
|
||
| Çoğu kişinin anlamadığı anlasa bile kendilerine göre komünizm içerdiğinden çoğu kişi tarafından sevilmeyen hatta nefret edilen şarkı. | ||
|
||
| Adı olmayanların sesi de yok mu.. |
||
|
||
biz bu şarkıyı duyduk albümü almamız gerektiğine karar verdik (zaten alacaktık da o anda paramız yoktu öğrencilik yılları tabi) sonra herkesten 5-10 Allah ne verdiyse toplayıp almaya gitmiştik cdler bir saat sonra gelcek demişlerdi beklemiştik sonraki zamanlarda sürekli bu şarkıyı bağıra çağıra söylüyoduk her yerde ah ah geçmişe gittim mutlu oldum ya şarkı harika tek kelimeyle
|
||
|
||
şarkıda klibide süper klip korku filmini andırıyo
|
||
|
||
Kerem harika çalıyor gitarını..
|
||
|
||
anlatılmak istenen bir çok seyi içeriyoor.. daha ne olsun!
|
||
|
||
anlatılmak istenen bi çok seyi içeriyoo.. daa ne olsun! ve bunuda sadece mor ve ötesini takip edenler onları anlayanlar anlıyo bu grup türkiyede bnm özgür düşünce görebildiğim özel gruplardan şarkılarıda bunu az çok yansıtıyo ![]()
|
||
|
||
| "şirket mirket anlamam" küçük bir çocuğun mızmızlanması gibi, tabii kide adı olmayanların sesi olmadığı bir ülkede yaşıyoruz konserlerde çoikuyla söylerken acaba karşı gelmeyi düşünen oluyor mu ya da darbe de zıplarken "aşkımın adı evren, erdal da eski aşkım" diye düşünen var mıdır merak merak merak... | ||
|
||
| yalnız kerem abi süper çalmış ya harun abi de çok güzel söylemiş 4/4 lük | ||