|
||
cok hareketli bir sarki insan oynamadan dinleyemiyor bu sarkiyi. eslik etmeden olmaz zaten bu sarkiya. söyleyerek, oynayarak, yani herhangi bir sekilde illa eslik etmek gerekiyor
|
||
|
||
| adaleti sarmış.. kumandalı bir cinnet... tek kelimeyle süper.. | ||
|
||
sarkı da klibi de cok guzel
|
||
|
||
| çok hareketli ve çok güzel bir şarkı ne kadar dinlesem de sıkılmıyorum. |
||
|
||
mor ve ötesinin şuana kadar en sevdiğim şarkısı..nedendir bilmem ama bu şarkıyı diğerlerinden daha bir ayrı seviyorum
|
||
|
||
başı ve ikinci baş kısmı harika çalınmış olan şarkı. ![]() bir de şey var tabi adı olmayanları sesi de yok mu kısmı da harika çalınmış..
|
||
|
||
| içimdekini söylüyorum şirket şarkısını pek sevemedim | ||
|
||
mor ve ötesi nin hangi şarkısı mükemmel değil ki..
|
||
|
||
| ben kararımdan caydım şirket şarkısını çok sevmeye basladım çünkü mor ve ötesinin yaptığı emekler ile dinledim | ||
|
||
| diğerlerine nazaran daha az dinlediğim bi şarkı | ||
|
||
adaleti sarmış.. kumandalı bir cinnet... tek kelimeyle süper.. mvö'nün şarkısı olacak bi de süper olmicak ha şaşarım vallaa
|
||
|
||
| çok güzel bir şarkı yerimde duramıyorum bu şarkıyı dinlediğimde 'maske takmadan üstüme gelmek zormuydu?adı olmayanların sesi de yok mu?' bu şarkıyı anlatmaya kelimeler yetmez.her MOR VE ÖTESİ şarkısı olduğu gibi.klibi de çok güzel. | ||
|
||
| yorumları süper manyak bişey olmuşş tebrikler size MVö;D;D;D | ||
|
||
| sozleri de klibide cok güzel.Coşturur beni her seferinde. | ||
|
||
yani şarkı insanı bi coşturuyor çok güzel bir şarkı bayılıyorum zaten hangi mvö şarkısına bayılmıyoruz ki
|
||