Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
şirket

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Büyük Düşler

: şirket

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

nesil 07.05.2006 16:55:09
arkadaşlar eminim çoğumuz şirketi şimdiden ezberledik ama ben yine de kolayca indirebileceğiniz bi site ismi söyleyeyim..www.hemenmp3.net
görüşmek üzere...
Ya mp3 şimdiden başlamış...Bakın eğer Mor ve Ötesi Fanıyım diip geziyosanız bazı yapmanız gerkenler war...Öncelikle Blue Jean sonuçta buna bi emek wermiş bunu mp3 indirmek kesinlikle HIRSIZlıktr...Lütfen mp3 Kullanmayın...Yeni çıkacak albümdede mp3 indirecekseniz üyeliğinizi burdan siliniz...
KESİNLİKLE ! ! !
EMEĞE GEREKTİĞİ DEĞERİ VERECEK İNSAN DEĞER VERİLMEYİ HAKEDER .

decision13 07.05.2006 21:03:45
ya sadece şarkıyı merak ettiğim için ordan dinledim..ama tabi ki albümü alıcaz

arsızköfte 08.05.2006 11:50:43
süper çalmış!

bodiroga 09.05.2006 00:19:58
hayatimda duydugum EN kötu mvö sarkisi

gül kendine! 09.05.2006 08:47:54
hayatimda duydugum EN kötu mvö sarkisi
neden  ne  eksiğini  gördün....bence  harika bir şarkı  ama hiçbir şarkısı  hiçbir albümü  hiçbirinin  yerini  tutamaz...kim  ne  derse  desin yazı  coçturacak şarkıalrdan  biri  harika çalmışlar  ve  harika  söylemiş....sözlerdende  anlam  çıkarmak  lazım... diğer albümlere  benzememesinin  nedeni ise ; yenilikçi  bir  grup olmaları  ve  her  albümde  kendilerini  yenilemesini  bilen  kişiler... Wink

gül kendine! 09.05.2006 09:08:10
baika  forumlardada  gördüm  sinirlerim tepeme çıktı yaa  tamam  şarkıyı  beğenmeyebilrler  zorunlu değil  sevmek ama  morv  ötesi  hayranıyım hatta  fanıyım  diye geçinenelrin  yaptıkları  yorumlar  onalrın  mor ve ötesini  anlayamdığını ,eski  albümlerinide  dinlemedikkelri  apçık ortada  bu ne saçma  laftır allahım yaa '' diğer albümlere  hiç benzemiyo  eski  halini  kaybetmiş,piyasa olmuş, mor ve  ötsi  eski mor ve ötesi değil....'' falan  filan  ama  burda  takıldığım nokta  şudur  bence  bu  çok iyi  birşey  çünkü her albümde  kendilerini  yeniliyorlar ve  yeni bir tarzla  karşımıza çkıoyrlar  ama  bazıları  bunu  kötü  birşey  olarak  görüyor  yenilikçilik  her  zaman  iyidir  ve iyi olacak  yeni kitleler  toplamalarıda  ve  piyasa  olmarıda  müizklerinin kalitesinin  artması    değindiği  kesimin  artmsınDAN kaynaklanıyor  ...MOR VE  ÖTESİ  HEP  AYNIYDI  ÖYLE DE OLACAK  ..DİNLEYİCİ  KİTLESİNİN  ARTMASI  İYİ İRŞEY DEĞİLMİ  DAHA  GÜZEL  MUTLULUK VERİCİ BİRŞEY  ÖZELLKLEDE  ONALRI  ANLAYARAK  DİNLİYORSAK...SOKAKTAKİ KÜÇÜCÜK  ÇOCUKALRIN AĞZINA  ŞARKIALRI  TAKILIŞMIŞSA  BU DA  GÜZEL  BİR GELİŞME  DÜŞÜNÜN  ARTIK  ONALRINDA  AĞZINA  TAKILIYORSA  DEMEKKİ ANLAYARAK  DİNLEYENLERİN NE DE SEVECEĞİ  ALBÜMLER...

bodiroga 09.05.2006 09:11:07
cocuk sarkisi gibi soylenen bi nakarat

sirket mirket anlaamaam, anlaasam da anlaamaam
baanaa dookunuyoorsa gözunun yasina baakaamam

bu ne simdi ya, sevmeye calisiyorum ama imkansiz. ne kadar kötü ne kadar basit

gül kendine! 09.05.2006 09:14:27
her  basitlikte  bir anlam  çıkarmak lazım  üstelik  genellem yaparsak  değişik bir şarkı ve güzel  şarkının  nakarat  kısmı  şarkının  temasını veriyor  daha  dikkatli  ve  anlamya çalışarak  dinlersen  anlarsın...bence  güzel  ayrıca çocuk şarkısı  gibiyse kolkaylıkla anlamı  yakalayabilmen  lazımdı  ..hadi  söyle bakalım  bir anlam  çıkarabildinmi ?çıkaramadım  dersen  bu senin eksiğin  her  şarkı  bir anlam  teşkil eder  hele  birde  mor ve  ötesi ise  bir anlam  değil  belki birkaç tanae  anlam  çıkarabiliriz...

bodiroga 09.05.2006 09:24:38
kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi.

edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem.

mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur?

bodiroga 09.05.2006 09:25:38
ha seven sevsin ama cok da umurumda degil

gül kendine! 09.05.2006 09:34:33
müizk  gayet  güzel  ve uygun  harun tekin de  çok güzel seslendirmiş ben  nedense bir baygınlık sezemedim  tamam sen beğnmeyebilirsin ama  müizk yapmak ta  çok kolay birşey değil bence  .....harika yapoırlar  ben  birtek  bunu bilirim  bunu duyarım  bunuseverim  beni  kimsenin  düşüncesi  ilgilendirmez  ancak  müizk de gayet  uyumlu şarkıyla  harun seslendrimese  bu  şarkının  özellliklerinden biri kaybolurdu...(baygın  söylediğini  düşnmüyorum çünkü öyle değil)şarkıdan  mesaj çıkaramıyorsan şarkının  bize verdiği  birşey  yoksa  ben  ona  müzik  budur  diyemem  mesaj  kaygısı  taşıyıyarak  yazdıklarını sanmıyorum  olabilirde ama  boş bir şarkı olmadığı ve  müziğininde çok başarılı olduğu  kesin! diğer  şarkılarına  cambaza serseriye  tabiki benzemiyecek  aynı  müizği  aynı  şeyi yapmalrı  imkansız  gibi birşey ama  kesin  hüküm  kesin yargıyı  bildirir!!!!bu şarkıya  diyeceğim  tek  şey  süper olması  ve  yine  ortalığı kasıp  kavuracağı..diğerlerininde  böyle olacağına eminim..

bihtermvo 09.05.2006 09:39:56
yaptıkları emek verdikleri bir şeye saygı duymuyosan yanlış yerdesin

bihtermvo 09.05.2006 09:50:18
ayrıca kimse sana şarkı beyendirmek zorunda deyil beyenmiyosan üye olma kim sana üye ol dedi sevmeyosan yeşillik olsun diyemi üye oluyosun ayrıca sen kendini müzik oteritesi mi zannediyosun böyle şaçma yorumlarda bulunuyosun yani bence sen bu siteye karalama amaçlı üye olmuş birisin

gül kendine! 09.05.2006 09:51:06
ha seven sevsin ama cok da umurumda degil
birilerinin  sevip  sevmemesinden  çok anlayıp  anlamaması  önemli  anlaşılan  sen  şarkıyı  anlamaya  çalışmaktan çok  şarkıyı  kötülemeye  çalışıyorsun  ...mor  ve  ötsinin  yaptığı  şarkılardan  hangilerini beğeniryorsun ??

bihtermvo 09.05.2006 09:52:46
ayrıca sen şarkıları beyninle dinlediyne eminmisin

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 [ 3 ] 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468