|
||
arkadaşlar eminim çoğumuz şirketi şimdiden ezberledik ama ben yine de kolayca indirebileceğiniz bi site ismi söyleyeyim..www.hemenmp3.net Ya mp3 şimdiden başlamış...Bakın eğer Mor ve Ötesi Fanıyım diip geziyosanız bazı yapmanız gerkenler war...Öncelikle Blue Jean sonuçta buna bi emek wermiş bunu mp3 indirmek kesinlikle HIRSIZlıktr...Lütfen mp3 Kullanmayın...Yeni çıkacak albümdede mp3 indirecekseniz üyeliğinizi burdan siliniz...görüşmek üzere... EMEĞE GEREKTİĞİ DEĞERİ VERECEK İNSAN DEĞER VERİLMEYİ HAKEDER . |
||
|
||
| ya sadece şarkıyı merak ettiğim için ordan dinledim..ama tabi ki albümü alıcaz | ||
|
||
| süper çalmış! | ||
|
||
| hayatimda duydugum EN kötu mvö sarkisi | ||
|
||
hayatimda duydugum EN kötu mvö sarkisi neden ne eksiğini gördün....bence harika bir şarkı ama hiçbir şarkısı hiçbir albümü hiçbirinin yerini tutamaz...kim ne derse desin yazı coçturacak şarkıalrdan biri harika çalmışlar ve harika söylemiş....sözlerdende anlam çıkarmak lazım... diğer albümlere benzememesinin nedeni ise ; yenilikçi bir grup olmaları ve her albümde kendilerini yenilemesini bilen kişiler...
|
||
|
||
| baika forumlardada gördüm sinirlerim tepeme çıktı yaa tamam şarkıyı beğenmeyebilrler zorunlu değil sevmek ama morv ötesi hayranıyım hatta fanıyım diye geçinenelrin yaptıkları yorumlar onalrın mor ve ötesini anlayamdığını ,eski albümlerinide dinlemedikkelri apçık ortada bu ne saçma laftır allahım yaa '' diğer albümlere hiç benzemiyo eski halini kaybetmiş,piyasa olmuş, mor ve ötsi eski mor ve ötesi değil....'' falan filan ama burda takıldığım nokta şudur bence bu çok iyi birşey çünkü her albümde kendilerini yeniliyorlar ve yeni bir tarzla karşımıza çkıoyrlar ama bazıları bunu kötü birşey olarak görüyor yenilikçilik her zaman iyidir ve iyi olacak yeni kitleler toplamalarıda ve piyasa olmarıda müizklerinin kalitesinin artması değindiği kesimin artmsınDAN kaynaklanıyor ...MOR VE ÖTESİ HEP AYNIYDI ÖYLE DE OLACAK ..DİNLEYİCİ KİTLESİNİN ARTMASI İYİ İRŞEY DEĞİLMİ DAHA GÜZEL MUTLULUK VERİCİ BİRŞEY ÖZELLKLEDE ONALRI ANLAYARAK DİNLİYORSAK...SOKAKTAKİ KÜÇÜCÜK ÇOCUKALRIN AĞZINA ŞARKIALRI TAKILIŞMIŞSA BU DA GÜZEL BİR GELİŞME DÜŞÜNÜN ARTIK ONALRINDA AĞZINA TAKILIYORSA DEMEKKİ ANLAYARAK DİNLEYENLERİN NE DE SEVECEĞİ ALBÜMLER... | ||
|
||
| cocuk sarkisi gibi soylenen bi nakarat sirket mirket anlaamaam, anlaasam da anlaamaam baanaa dookunuyoorsa gözunun yasina baakaamam bu ne simdi ya, sevmeye calisiyorum ama imkansiz. ne kadar kötü ne kadar basit |
||
|
||
| her basitlikte bir anlam çıkarmak lazım üstelik genellem yaparsak değişik bir şarkı ve güzel şarkının nakarat kısmı şarkının temasını veriyor daha dikkatli ve anlamya çalışarak dinlersen anlarsın...bence güzel ayrıca çocuk şarkısı gibiyse kolkaylıkla anlamı yakalayabilmen lazımdı ..hadi söyle bakalım bir anlam çıkarabildinmi ?çıkaramadım dersen bu senin eksiğin her şarkı bir anlam teşkil eder hele birde mor ve ötesi ise bir anlam değil belki birkaç tanae anlam çıkarabiliriz... | ||
|
||
| kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi. edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem. mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur? |
||
|
||
| ha seven sevsin ama cok da umurumda degil | ||
|
||
| müizk gayet güzel ve uygun harun tekin de çok güzel seslendirmiş ben nedense bir baygınlık sezemedim tamam sen beğnmeyebilirsin ama müizk yapmak ta çok kolay birşey değil bence .....harika yapoırlar ben birtek bunu bilirim bunu duyarım bunuseverim beni kimsenin düşüncesi ilgilendirmez ancak müizk de gayet uyumlu şarkıyla harun seslendrimese bu şarkının özellliklerinden biri kaybolurdu...(baygın söylediğini düşnmüyorum çünkü öyle değil)şarkıdan mesaj çıkaramıyorsan şarkının bize verdiği birşey yoksa ben ona müzik budur diyemem mesaj kaygısı taşıyıyarak yazdıklarını sanmıyorum olabilirde ama boş bir şarkı olmadığı ve müziğininde çok başarılı olduğu kesin! diğer şarkılarına cambaza serseriye tabiki benzemiyecek aynı müizği aynı şeyi yapmalrı imkansız gibi birşey ama kesin hüküm kesin yargıyı bildirir!!!!bu şarkıya diyeceğim tek şey süper olması ve yine ortalığı kasıp kavuracağı..diğerlerininde böyle olacağına eminim.. | ||
|
||
| yaptıkları emek verdikleri bir şeye saygı duymuyosan yanlış yerdesin | ||
|
||
| ayrıca kimse sana şarkı beyendirmek zorunda deyil beyenmiyosan üye olma kim sana üye ol dedi sevmeyosan yeşillik olsun diyemi üye oluyosun ayrıca sen kendini müzik oteritesi mi zannediyosun böyle şaçma yorumlarda bulunuyosun yani bence sen bu siteye karalama amaçlı üye olmuş birisin | ||
|
||
ha seven sevsin ama cok da umurumda degil birilerinin sevip sevmemesinden çok anlayıp anlamaması önemli anlaşılan sen şarkıyı anlamaya çalışmaktan çok şarkıyı kötülemeye çalışıyorsun ...mor ve ötsinin yaptığı şarkılardan hangilerini beğeniryorsun ??
|
||
|
||
| ayrıca sen şarkıları beyninle dinlediyne eminmisin | ||