|
||
| arkadaşlar herkes her şarkıyı beğenmek zorunda mı? şirket şarkısını ben dün canlı canlı dinledim.nakrat bölümünde ki sözler bana erkin koray ın estarabim şarkısnı hatırlattı.şarkı benim melodi olarak hoşuma gitti.ama beğenmeyenlerde olabilir. şarkılar sizin ne anladığınız ile de orantılıdır arkadaşlar.kimseyi beğenmediği için suçlayamazsınız.bunun bir mantığı yok.arkadaşımız beğenmemiş,bunda ne var?gayet normal.koşulsuz bir sevgi beslemenin,onların yaptığı her şarkıyı beğenmek zorunluluğu hissetmenin bir anlamı yok bence.biraz daha sakin olun ve herkesin görüşüne saygı duyun arkadaşlar. |
||
|
||
bence güzel olmuş..yani ben şöle düşünüyorum konser sırasında coşturuyosa problem yok demektir(benceee..)ama tabi beğenmek zorundada değisin,dün konser mütişti!!gerçkten haikaydı,şirket söylenince herkes cıoştu..bence mükemmel bi şarkı!
|
||
|
||
| ya bu arada dün kereem coştu..acayip çaldı,!!söelmeden geçemicemm..: )) | ||
|
||
| kızdığım nokta çocukça diye nitelendirme hakkını kendeinde bulması | ||
|
||
| belliki mVö içn yani karalamak içn şeyler yapıyo bu arkdşş.. | ||
|
||
cocuk sarkisi gibi soylenen bi nakarat tamam beğenmeye bilirsin sarkıyı saygı duyuyorum ama eğer çok biliyosan bide seni görelim nasıl sarkı yaptığını ama gerçekten bu yakıştırmayı neye dayanarak yaptın bilmiyorum sirket mirket anlaamaam, anlaasam da anlaamaam baanaa dookunuyoorsa gözunun yasina baakaamam bu ne simdi ya, sevmeye calisiyorum ama imkansiz. ne kadar kötü ne kadar basit
|
||
|
||
| EE BEN NE DİYİN SÜPERRR MANYAKKK BU ŞARKI ALBÜMÜN MANYAK OLCAĞINI SÖYLÜYORR MÜKEMMEL Bİ ŞARKI YAA. | ||
|
||
..harikulade...olağanüstü..
|
||
|
||
şarkılar arasındaki en değişik şarkı güzel bi albüm olmuş...
|
||
|
||
| arkadaşlar şarkı sözlrnn hepsi resmi sitede var ama bu şarkı ssssssssüüüüüüüüppppppppppppeeeerrrr | ||
|
||
| evet ark.lar site sonunda yenilenmş.. | ||
|
||
| karşıt sözleri ve akılda kalıcı, çok eğlenceli keyifli bir sound'u var bu şarkının... | ||
|
||
bende canlı canlı dinledim.konser bi harikaydıı ayy çok komik bişey oldu bu arada sorna anlatırım.ee can abi görüşmieli nasılsın bakem
|
||
|
||
ŞİRKET Adını bile soramam Maksadımı aşamam Şiddettin meşru haline bakıp ağlayamam Ne kadar güzel ne kadar sıcak Ne kadar yakın o kadar uzak Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam Adaleti sarmış Kumandalı bir cinnet Vahşeti gördüm korkmadım Hasar yok içimde Ne kadar güzel ne kadar sıcak Ne kadar yakın o kadar uzak Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam Maske takmadan üstüme gelmek Zor muydu Adı olmayanların sesi de yok mu Şirket mirket anlamam Anlasam da anlamam Bana saldırıyorsa gözünün yaşına bakamam ....ona göre.
|
||
|
||
çok güzel ya baya güzel ben çook beğendim şirket mirket anlamam anlasamda anlamam ...
|
||