|
||
kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi. sen gerçekten MVÖnün o eşsiz dokundurucu ve dokunan parçalarından sonra haklısın basit kalması açısından... mesela ben de gül kendinedeki o samimi havayı bulamıyorum diğerlerinde ama fazla haksızlık etme filozof gibi davranması gerekmiyor her şarkıda bu da böyle değişik işte. edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem. mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur? Saygılar arkadaşım .
|
||
|
||
| ben çok beyendim şarkıyı | ||
|
||
ben çok beyendim şarkıyı bihtercim beYenirsin sen ben de beĞendim
|
||
|
||
yaa beenmiyosan yapılan işe saygı duy we dinleme sana zorla dinleten yok.mwö kendi yaptığı röportajdada bütün albümlerindee farklı bi tarzz uyguladıklarını sölüyolar.her ablüm aynıı tarzda olursa ne heycanı kalır.şirket şarksıı cambaz olduğu gibi çok güsel bi şarkı olmuşş tebrik etmeliyiz mwö'yü...biz burdaa mor we ötesine destek olanalrr olarak üye olduk.beğenmiyosan üye olmaasaydınn
|
||
|
||
yaa beenmiyosan yapılan işe saygı duy we dinleme sana zorla dinleten yok.mwö kendi yaptığı röportajdada bütün albümlerindee farklı bi tarzz uyguladıklarını sölüyolar.her ablüm aynıı tarzda olursa ne heycanı kalır.şirket şarksıı cambaz olduğu gibi çok güsel bi şarkı olmuşş tebrik etmeliyiz mwö'yü...biz burdaa mor we ötesine destek olanalrr olarak üye olduk.beğenmiyosan üye olmaasaydınn haklsın arkdasşım katılıom sana
![]() |
||
|
||
| Şirket mirket anlamam Anlasamda anlamam Bana saldırıyorsa Gözünün yaşına bakamam BANA YAZILMAK İÇİN YAZILMIŞ GİBİ GELDİ BİLMEM ANLADINIZ MI?!? |
||
|
||
parçayı ilk duyduğunda seni sarmıyor ama sonra nakarata doğru parçadan kopamıyorsun..evet belki daha sert olabilirdi ama bu parçanın berbat olduğu anlamına gelmiyor.o zaman bende şunu söyleyeyim kim ne derse desin nakaratı ya da hiç fark etmez parçanın tümünü harun tekin gayet güzel söylemiş.parçadaki arka sound da çok güzel.mvö dinlemeyenlere ilk dinlettiğimde onlar bile helal olsun dediler ve çok da başarılı buldular.yalnız bunu söyleyenlerde müzik ile profesyonel olarak ilgilenen insanlar ..
|
||
|
||
katılıyorum.İlk dinleyince bile sarıyo seni ve ikincisinde kopamıyosun.Ayrıca bence sözlerii yazılmak için yazılmışa benzemiyo.çok sevdim ve albüm içinde en güzellerden biri...
|
||
|
||
| adını bile soramam maksadımı aşamam .... | ||
|
||
| sözlere dikkat etmediğinde şarkı bir şeye benzemiyor ama geri planda önemli bir mesaj var zenginin fakiri ezmesi köle muamelemesi yapması bu bir karşı duruş parçası bu açıdan bakınca güzel geliyor şarkı insana | ||
|
||
kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi. edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem. mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur? Arkadaşlar oldukca doğru söylüyor bence arkadaş,çünkü zaten albüm'e özen verilmeden yapılmıs ama şarkı bence güzel bu emekle bu şarkı helal yani.. |
||
|
||
kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi. edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem. mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur? Arkadaşlar oldukca doğru söylüyor bence arkadaş,çünkü zaten albüm'e özen verilmeden yapılmıs ama şarkı bence güzel bu emekle bu şarkı helal yani.. arkdaşım ne demee çalışıon sen??zaten bu emeğe bu şarkı ha??warya keşke hiç bişe yapmasaydın...özen werilmemiş ha...Varya ndenini bilmıom ama çoook kırıldım...Tmm arkadaşım...Eywallah.. |
||
|
||
| yav diğer albümlerle karşılaştırmaktan vazgeçin artık yaaa..bu albüm dysden çok farklı bir tarzda..hep aynı tarzda ve müzikte mi devam etsinler??ayrıca şarkıyı beğenmemiş olmana bişe demiyorum ama bu emeğe bu şarkı demen bence çok gereksiz.. | ||
|
||
kimse de bana hikaye anlatmasin, ne cambazin agresefligi ne de serserinin ironisi var bu sarkida. gayet basit sözler (özellikle nakarati), sözlere uymayan muzik, harun tekinin baygin cikan sesi,, 10 uzerinden 2'yle haftanin rukusu seciyorum bu sarkiyi. edit: nakaratin basitliginin icindeki mesaj ne olursa olsun, o nakaratin soylenis sekli ve durusu beni bayiyosa ben o sarkiyi dinlemem. mesaj kaygisi olmasi ve o mesajin ne kadar manali olmasi beni bi muzik dinleyecisi olarak ilk planda irgalamaz. o mesajin yaptiginiz sey muzik oldugu icin sekillendirilmesi gerekiyor. harun baygin baygin nakarat soylesin, bizde vay be filozof gibi adammis diyelim, bu mudur? Arkadaşlar oldukca doğru söylüyor bence arkadaş,çünkü zaten albüm'e özen verilmeden yapılmıs ama şarkı bence güzel bu emekle bu şarkı helal yani..
|
||
|
||
| ya beğenmemis olabilir bi insan ama kesinlikle emek yok fln diyemez hakkıda yok zaten...2 yılda hazırlanmıs süper bi albüm beğenmeyen beğenmesin diğer albümdeki sarkılara benzemiyo falan gibi saçma yorumlarda yapmayın lütfen albümler bir diğerinin devamı niteliğinde çıkmaz çıksada sıkıcı olur adamların yaptığı isin anlamı kalmaz kendilerini tekrar etmis olurlar sadece... | ||