mor ve ötesi fan sitesi (Arşiv Ana sayfa) => Büyük Düşler

Konu: şirket

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15

yuxexes 19.05.2006 07:27:00
nakarat bölümü keşke biraz daha özenilseydi. ama nakarat dışındaki sözlere bayıldım özellikle de ''KUMANDALI BİR CİNNET'' kısmı.

19.05.2006 13:28:19
 ben nakarattaki sözler de dahil bi özensizlik göremiyorum. nakarattaki sözlerin basitliği en kolay biçimiyle şarkıda anlatılanları özetliyor bence.
 benim şarkının asıl beğenmediğim yanı müziği yani özellikle nakarat kısmının olduğu bölümdeki melodinin pop şarkılarından aşağı kalır yanı yok.ilk dinlediğimde neden böyle bişey yaptıklarını anlayamamıştım.ama belki nakaratın o basit havasına uydurmak istemiş olabilirler.yani sonuçta bi bildikleri vardır herhalde. (tek dileğim o bildiklerinin ticari kaygı olmadığı)

bihtermvo 20.05.2006 06:17:20
popiler olduğu konusunda hak veriyorum

22.05.2006 14:42:59
Şirket mirket anlamam
Anlasamda anlamam
Bana saldırıyorsa
Gözünün yaşına bakamam
BANA YAZILMAK İÇİN YAZILMIŞ GİBİ GELDİ BİLMEM ANLADINIZ MI?!?
Bu sözleri ben söylemiştim kendimden alıntı yaptım yani ama şu an aynı fikirde değilim şimdi çok daha güzel geliyor kulağıma çok hit bir şarkı olmuş SAOLASIN MVÖ

zeynep_mvö 22.05.2006 16:38:29
çokkkk güzel bir şarkı çoookkk hoşuma gidiyor yav  Wink

off ones rocker 25.05.2006 18:16:32
ayrıca kimse sana şarkı beyendirmek zorunda deyil beyenmiyosan üye olma kim sana üye ol dedi sevmeyosan yeşillik olsun diyemi üye oluyosun ayrıca sen kendini müzik oteritesi mi zannediyosun böyle şaçma yorumlarda bulunuyosun yani bence sen bu siteye karalama amaçlı üye olmuş birisin

beğenebilirsin şarkıyı bende beğeniyorum ama bu herkes beğenmek zorunda demk deil..arkadaşın onları eleştirme hakkı var..beğenmiyosan üye olma hiç güzel bi tavır deil..ayrıca böle yorum yapmak için müzik otoritesi olmak gerekmiyo yorum yapmak için..
ben şarkıyı beğeniyorum mesajımı da aldım o ayrı..

red_sky 27.05.2006 23:33:55
şirket artık bütün radyo kanallarında yayınlanmaya başladı.şarkıyı zaten albüm çıktığından beri hep dinliyorum,biliyorum ama radyoda her çıktığında bir tuhaf oluyorum,tüylerim diken diken oluyor ve çok mutlu oluyorum.. Grin  Grin

cambazimbenim 28.05.2006 00:08:51
şirket artık bütün radyo kanallarında yayınlanmaya başladı.şarkıyı zaten albüm çıktığından beri hep dinliyorum,biliyorum ama radyoda her çıktığında bir tuhaf oluyorum,tüylerim diken diken oluyor ve çok mutlu oluyorum.. Grin  Grin
ben de aynen ... özelliklede boğaz'da giderken son ses dinlemek beni bitiriyor... (hele de cambazı Roll Eyes )
Smiley

entel 29.05.2006 16:38:27
yine sevdiim sarkı ama bir o kadarda sogutuyolar mvö fanıyız diip aslında olmayan salakların diline dolanmıs sarkı Angry

29.05.2006 17:03:33
yine sevdiim sarkı ama bir o kadarda sogutuyolar mvö fanıyız diip aslında olmayan salakların diline dolanmıs sarkı Angry
arkadaşım sen onlara bakma onlar cambaz çıkınca da öyle diyorlardı sonra ne oldu? Wink

gül kendine! 29.05.2006 18:22:47
nakarat bölümü keşke biraz daha özenilseydi. ama nakarat dışındaki sözlere bayıldım özellikle de ''KUMANDALI BİR CİNNET'' kısmı.
o kısımda  sizce '' kumandalı  bir cinnet '' derken  neyi kastediyorlar aranızda  anlayanınız var mı  çünkü  aslında  bir şeyi  belitmeye  veya  eleştirmeye  çalıştığı  belli .... iyi  kötü  diye yorum yapacağımıza   şarkının anlamını ve  neyi eleştirdiğini  bulmaya  çalışalım  ne dersiniz???

ecee 29.05.2006 18:58:06
kumanda derken başımızdakileri insanları ya da daha ilerideki kişileri kastetmiş olabilir..cinnet derken de o kumandalar tarafından cinnette olan biz..toplum..bilmem yanlış olabilir bir an böyle düşündüm..
adalet yok bizim ülkede..herşey birileri tarafından el altından yürütülüyor..adalette bunlardan biri..bilmem ki böyle olabilir mi?birileri yazsın yaa Huh

off ones rocker 30.05.2006 15:19:47
olabilir Wink

adaleti sarmış kumandalı bi cinnet
sözü böle almak lazım bence çünkü bağlantılı..

açık aslında ama..
kumandalı cinnet..yani içinde bulunduğumuz bu durum kendiliğinden gelişmedi..birileri yönetti birileri bu hale getirdi..planlı çoğu şey..ülke mahvoluyo ve başbakan bakıyo..BİZEDE SALDIRIYOLAR MÜHİM DEİL!..adalet bile artık bu insanların elinde..bakanların yediği haltları biçoğumuz biliyoruz..suçlamalar 'iftiralar' gerçek..ama adamlar sıyrılıyolar her şeyden kolayca..nie acaba!!sanki herşey ayarlı kontrollü yürüyo..binayı temelden yıkıyolar..adalettir temel direk..pardon adaletti..abd miş ab miş..nie bu kdr istiyoruz kendi ülkelerine yetmekten aciz olan bu devletlre yardakçılık yapmayı???herşey 'büyük adamlar'ın elinde..adamlr çıkıp pişkin pişkin konuşcak kdrda yüzsüz utanmaz ne deneblr ki başka!!

yani ben böle düşünüyorm..

ecee 31.05.2006 10:54:17
evet..çok iyi olmuş bu..

Bu_R_cu 31.05.2006 11:34:10
bence super bi şarkı yani diğerlerini kesinlikle aratmaz

Sayfa: 1 2 3 4 5 [ 6 ] 7 8 9 10 11 12 13 14 15