|
||
| çok iyi sesini yüksek açıp dinlemek çok keyif veriyor ve MVÖnün hiçbir yönden boş eserlerinin olmaması da şahane. ![]() değeri kaybolmaz bunun da... |
||
|
||
kesinlikle..şarkı da süper sözler de..mor ve ötesi yine döktürmüş
|
||
|
||
| bence şarkıda harika klip de......... |
||
|
||
| mvo nun gıt gıde kendılerını gelışıtrdıgı bellı oluo arrtık klıplerınden sırket 10 numara klıp olmş bnce gerek karakteerler gerek hıkayesıyle emeı gecen herkese kendı adıma coook tesk
|
||
|
||
| çok sewiyorum ama albümde daha çok beğendiim şarkılar war | ||
|
||
| klıbide güzel kendisi saten diyecek söz yok tek kelime müthiş nazar degmeyelim! | ||
|
||
:Daman allh korusun
|
||
|
||
:Daman allh korusun tabikiside
![]() |
||
|
||
| ilk klibi şirket parçasına çekmeleri ii olmuş çünkü bazı kişiler şirketin çok anlamsız bi parça olduğunu söylüodu(bnce diil).kliple bütünleşince de anlamamak mümkün diil yani.. gerçekten süperr olmuş.. |
||
|
||
| soloları çok güzel...şarkı da öyle... | ||
|
||
| cambaz tadında bi şarkı.tam bi çıkış parçası.güzel oldu bence. "adaleti sarmış kumandalı bir cinnet" işte bunu çok seviyorum! |
||
|
||
ilk klibi şirket parçasına çekmeleri ii olmuş ya artık sinir olmaya başladım çünkü bazı kişiler şirketin çok anlamsız bi parça olduğunu söylüodu(bnce diil).kliple bütünleşince de anlamamak mümkün diil yani.. gerçekten süperr olmuş.. çok anlamlı bir şarkı herşeyi açıklıyor ama herkes çok saçma diyor ve beni sinir ediyolar.
|
||
|
||
| Şirket, hayat koşullarına çok uygun, gerçek bir şarkı. Bir şey daha farkettim şarkılar birbiriyle bağlantılı. Örneğin 'şirket' te de 'darbe' izleri olduğunu düşünüyorum. | ||
|
||
ya şirket çok farklı ve bir o kadar da güzel bir şarkı... eski şarkılarına benzemiyor ve harunun söyleyişi bayıyor diyenlere şöyle diyorum: sizin fikrinizdir, olabilir, beğenmeyebilirsiniz, saygı duyarım ama bence şarkılar aynı tarzda olsa bayar asıl... harun güzel söylemiş bence.. şarkının güzelliği de varsa (ki hiç sanmıyorum) tüm kusurları kapatır zaten
|
||
|
||
| arkadaşlar mvö ye saygım ve sevgim sonsuz.kendilerinin çok sıkı fan ı olmama rağmen bir şey beni üzdü: metallica-where the wild things are--> 05:12-05:30 arası kısım ve şirket-->01:58-02:10 arası kısım. umarım sadece tesadüftür!!!! |
||