|
||
| ya gercekten böyle mi? müzik ruhun gıdası olabilir mi! -müzik gerçekten benim için çok önemli , eminim sizler için de öyledir..fakat ne bileyim ben bu lafi sevmiyorum! ve bunu yanlış buluyorum! sizler ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? |
||
|
||
| Dinlemeyince geriliyorum. Dinleyince hayatımı şarkıların arasında çekip aldığım sözlerde yönlendirmeyi seviyorum yol gösterici olarakta görüyorum. Dert olunca dinliyorum Neşeliyken dinliyorum. Bu konuya Mor ve Ötesi coverı gönderiyorum.SEN VARSIN.Herşeyde. Müzik hayatımın her köşesinde bazen. Ruhun gıdası lafı çok yerinde bir cümle ruhun gıdası müzik çok rahat olur.Müzikte herşey var isyan etmek ister ruhun aç bir şarkı bağıra bağıra eşlik et ruhun istediğini vermiş olursun. Düşüncelere mi daldın olduğun yerde mi sekiyorsun çıkış mı arıyorsun misal MVÖ den Durma Öyle söyle eşlik et kendine gel. Dünya ile sorunun var bir şey yapamıyor musun haykırmak mı istiyorsun sokağa çıkıp kavga ediceğine müzisyenler alıyorlar gitarı eline yazıyorlar şarkılarını söylüyorlar bir rahatlama oluyor tabi savaş bitmiyor müzisyenlerin ardında büyük bir kitle geliyor müzisyen biraz daha amacına ulaşıyor. Ruhunu sevindiriyor en azından. Mor ve Ötesi ruhun gıdalarından en iyilerinden biri çok yararlı sağlığa zararlı olanları bile seçmemize yardım ediyor. |
||
|
||
Dinlemeyince geriliyorum. tamamda cebinde tek kuruş paran yokken ülken kötü giderken müzik bunu engellemiyor.........türkiyede müziğin tek dediği eylen zıpla çoş düşünme düşmeeeeeeeeeeeeeee
Dinleyince hayatımı şarkıların arasında çekip aldığım sözlerde yönlendirmeyi seviyorum yol gösterici olarakta görüyorum. Dert olunca dinliyorum Neşeliyken dinliyorum. Bu konuya Mor ve Ötesi coverı gönderiyorum.SEN VARSIN.Herşeyde. Müzik hayatımın her köşesinde bazen. Ruhun gıdası lafı çok yerinde bir cümle ruhun gıdası müzik çok rahat olur.Müzikte herşey var isyan etmek ister ruhun aç bir şarkı bağıra bağıra eşlik et ruhun istediğini vermiş olursun. Düşüncelere mi daldın olduğun yerde mi sekiyorsun çıkış mı arıyorsun misal MVÖ den Durma Öyle söyle eşlik et kendine gel. Dünya ile sorunun var bir şey yapamıyor musun haykırmak mı istiyorsun sokağa çıkıp kavga ediceğine müzisyenler alıyorlar gitarı eline yazıyorlar şarkılarını söylüyorlar bir rahatlama oluyor tabi savaş bitmiyor müzisyenlerin ardında büyük bir kitle geliyor müzisyen biraz daha amacına ulaşıyor. Ruhunu sevindiriyor en azından. Mor ve Ötesi ruhun gıdalarından en iyilerinden biri çok yararlı sağlığa zararlı olanları bile seçmemize yardım ediyor. |
||
|
||
Dinlemeyince geriliyorum. tamamda cebinde tek kuruş paran yokken ülken kötü giderken müzik bunu engellemiyor.........türkiyede müziğin tek dediği eylen zıpla çoş düşünme düşmeeeeeeeeeeeeeeeDinleyince hayatımı şarkıların arasında çekip aldığım sözlerde yönlendirmeyi seviyorum yol gösterici olarakta görüyorum. Dert olunca dinliyorum Neşeliyken dinliyorum. Bu konuya Mor ve Ötesi coverı gönderiyorum.SEN VARSIN.Herşeyde. Müzik hayatımın her köşesinde bazen. Ruhun gıdası lafı çok yerinde bir cümle ruhun gıdası müzik çok rahat olur.Müzikte herşey var isyan etmek ister ruhun aç bir şarkı bağıra bağıra eşlik et ruhun istediğini vermiş olursun. Düşüncelere mi daldın olduğun yerde mi sekiyorsun çıkış mı arıyorsun misal MVÖ den Durma Öyle söyle eşlik et kendine gel. Dünya ile sorunun var bir şey yapamıyor musun haykırmak mı istiyorsun sokağa çıkıp kavga ediceğine müzisyenler alıyorlar gitarı eline yazıyorlar şarkılarını söylüyorlar bir rahatlama oluyor tabi savaş bitmiyor müzisyenlerin ardında büyük bir kitle geliyor müzisyen biraz daha amacına ulaşıyor. Ruhunu sevindiriyor en azından. Mor ve Ötesi ruhun gıdalarından en iyilerinden biri çok yararlı sağlığa zararlı olanları bile seçmemize yardım ediyor. Sen o zaman Mor ve Ötesin'e Bulutsuzluk Özlemin'e vss. gruplara böyle mi bakıyorsun bu adamlar boşuna mı çalıyorlar.Bülent Ortaçgi de mi boşuna çalıyor dışarı çıkıp kavga edeceğime beste yapar tepkimi belli ederim diyor ruhunun istediğini yapıyor.Mvö'ye vb. gruplara hakaret etmişsin sen ya resmen . |
||
|
||
| müzik hayatı daha yaşanılır kılan bir şey.ruhu rahatlatıyor bence.hayata daha normal bakmayı sağlıyor..ve asla düşünme demiyor aksine müzik dinleyince özellikle mor ve ötesi gibi amaçları sadece basit müzik yapıp kafa sallamak olmayan grupları dinleyince daha fazla düşünüp memeleketin için daha fazla kafa yoruyosun..müziği sadece eğlence için yapanlar yok mu var tabi ki.. ama bu onların sorunu.... | ||
|
||
| evet!müziksiz bir hayat düşünemiyorum..özellikle mor ve ötesi müziği:)müzik hayattta her anımızı kaplıyor..ama bence kararlarımızı etkiliyor..aslında farkında olmadan hayatımıza yön veren sözler var...bazen bu yüzden tehlikeli birşey olmaya başladığını düşünüyorum..ama hayatımda yer almasından her zaman mutluyum... | ||
|
||
| müziğin ruhun gıdası olduğuna kesinlikle katılıyorum.en azından benim için öyle.müzik dinlemeden yapamıyorum,hayatımın büyük parçası müzik.bazen her dakika ve her saniye dinlemek istiyorum.dinlerken,söylerken ruhum ferahlıyor.bazen her türlü duyguyu yaşatıyor bana . her geçen gün yeni şeyler keşfediyorum(yeni gruplar,yeni şarkılar,yeni sözler...) ve bundan zevk alıyorum.müzik olmasaydı hayatım büyük bir boşluktan ibaret olurdu herhalde.mor ve ötesi ni dinlediğim için de çok mutluyum,onlar sayesinde birçok şeyi keşfediyorum ve öğreniyorum.mor ve ötesi, müziği daha bir anlamlı kılıyor benim için... |
||
|
||
müzik herşeydir müzik sadece ruhun değil hayatında başlangıcıdır anlamırıdır müzik olmasa yaşayamazdım heralde fazla bi bağımlı gibi yazdım galba ama böyle müziksiz hiç birşey yapamam ben
|
||
|
||
| bazen öyle bir an geliyor ki sanki o an müzik dinlemezsem delircek gibi oluyorum!bence de müzik ruhun gıdası.bir yemek yemek uyumak kadar insana lazım olan bir şey... | ||
|
||
bazen öyle bir an geliyor ki sanki o an müzik dinlemezsem delircek gibi oluyorum!bence de müzik ruhun gıdası.bir yemek yemek uyumak kadar insana lazım olan bir şey... bencede ama bazı kişiler var ki müzikten nefret ediyorlar benim tanıdığım böyle kişiler var ve içlerine kapanıklar. hiç anlamıyorum onları... |
||
|
||
| bencede çok yerinde bir söz..yaşantımın her anında....okula giderken.tenefüste..otobüste..öğle aralarında..bilgisayar başında..test çözerken..uykum geldiğinde..acıktığımda..kafam bozuk olduğunda..çok sevindiğimde..çok üzüldüğümde..kısacası her zaman müzik dinliyorum..dinlemediğim zaman kendimi eksik hissediyorum..eğer müzik olmasaydı ne duygu kalırdı ne düşünce ot gibi yaşardık hayatın bir tadı olmazdı..müzik sayesinde bu düzende boğulmak yerine ses çıkartabiliyorum ve müzik benim mutluluk kaynağım iyiki var.. | ||
|
||
| müziksiz hayat anlamsız benim için | ||
|
||
| farklı bakış açıları var bu konuda ama ben ce mutlaklığı kanıtlanmış bir cümle"müzik ruhun gıdasıdır."müziksiz yaşayamam diyemem ama kaosa dönebilirdi hayatım bundan eminim işte. | ||
|
||
| müzik ile duygularımı buluyorum ben, aradığımı da buluyorum, belamı da mevlamı da.. içimde garip bir his oluyor bazen, anlam veremiyorum. sonra bir müzik dinliyorum ve diyorum "işte o his bu müzik!" nasıl bir rahatlama geliyor nasıl bir mutluluk, haz anlatamam. sonra o duygunun adını da şarkının ismi koyuyorum tam süper oluyor. sonra kelime ile ifade edemediğim bir şeyi hemen bir şarkı sözünde keşfedip yapıştırıveriyorum o şeyin üzerine mis gibi oluyor. evet efendim, müzik ruhun gıdasıdır. |
||
|
||
| hayatta en son o olmadan yasayabileceğim sey müzik olurdu herhalde asla yapamm qibi gelio:)mutlu oldum zaman kendımı kotu hıssttım zaman falan bitek müzik dınlemek sakinlestırebılıo.! -bencede müzik ruhun gıdasıdır:) |
||