|
||
| Sheep ve Bandare” gibi uluslararası başarıya kavuşmuş şarkıların sahibi olan “Rebel Moves” grubunun kurucularından, grubun bas gitaristi ve vokalisti olarak da tanıdığımız “Cem Özkan”, 2003 yılında “Gece Yolcuları” nın ilk albümünün, 2005′’te “Istanbul Attack” ın “İstanbul Geceleri” albümünün, 2005 yılının sonunda ise yine “Gece Yolcuları, Gece Yolcuları-2″ albümünün prodüktörlüğünü üstlendi. “Cem Özkan” ın ilk albümü olan “Kendimce”, kendi stüdyosu “Soundcheck” de kaydedildi ve “Hasan Umut Önder” tarafından mikslendi. Albümün masteringi “Oğuz Kaplangı” tarafından “Elec-Trip Stüdyoları” nda yapıldı. Çarpıcı gitar performanslarıyla dikkat çeken “Can Şengün” ün aynı zamanda prodüktörlüğünü üstlendiği albümde, elektronik müziğin başarılı aranjörlerinden “Tansu Kaner”, gitarın asi çocuklarından “Tarkan Mumkule”, Türkiye’’nin en iyi davulcularından “Volkan Öktem” ve “Murat Yeter” gibi isimlerinin yanısıra diğer birçok müzisyen de performanslarıyla yer aldı. Onbir parçadan oluşan ve PMD etiketiyle müzik marketlerde yerini alacak olan ve yoğunlukla rock müzik ögelerini barındıran “Kendimce”, funk, hiphop ve reggae gibi türlerin yanısıra kuvvetli balladlarıyla da çok yönlü bir yapıt olma özelliği taşıyor. Albümde yeralan şarkılar: Kendince , Yar, Ben Böyleyim , Sensiz Olmaz , Galiba , Göster, Melek Yüzlü Şeytan, Güzel Bir Gün , Dön Bana , Kim Demis Ki , Aglamak Albümün İlk klibi “Kendince” adlı parçaya çekildi. Murat Matthew Erdem tarafından çekilen klibin en önemli özelliği sadece fotoğraf makinesi kullanılmış olması. Montajı iki ay süren klip için Beyoğlu’’nun ara sokaklarında 30.000 ‘’ e yakın fotoğraf çekildi ve bunlar daha sonra bilgisayarda animasyon haline getirdi. dön bana kesinlikle çok güzel bir klibe sahip olmuş gitar solosu alıp götürüyor sevgilisi uzakta olan ya da ayrı olan arkadaşlar varsa dikkatli olsunlar derim
|
||
|
||
| Ah ah.O 'dön bana' şarkısı buara bana acayip anlamlar ifade ediyor.Bozuk bir cümle kurduğumun farkındayım ama böylesine mükemmel ve sınırları aşmış bir beste,söz için zaten kurallı bir cümle kuramazdım.'dön bana yeniden n'olur.Sev beni yeniden n'olur..' Kendince parçasını MaksimumRock'ta dinlemiştim.Çok eğlenceli bir parça kendisi.Ama buara o kadar albüm çıktı ki benim yaptığım sermayeyi kediye yüklemek olacak.Kader işte
|
||
|
||
harika ya bayılıyorum şarkılarına favorim 'kim demiş ki' inşallah doğru yazmışımdır
|
||
|
||
Dönn bana favori tabiki ya hem cem özkanı şimdi şimdi tanıdığımm içinde üzülüyorum meğer sen neymişssin be abii diyesim geliyor ))
|
||
|
||
dediğin gibi sondaki solo bitiriyo adamı klip inanılmaz güzel zaten ben de yeni tanıdığım için çok üzülüyorum ama geç olsun güç olmasın di mi? dilime pelesenk oldu "dön bana!".
|
||
|
||
dön bana çok hoş bence..aramıza hoşgeldii o da
|
||
|
||
| bence çoğu şarkısı çok güzel;) iyi ki kendini tanıttı bize | ||
|
||
| seviyorum adamın sesi çok hoşuma gidiyor. . .kim demiş ki ve dön bana parçalarını çok seviyorum. | ||
|
||
| don bana, bu sarki beni esir almis durumda,ne guzel bi sarkidir bu ya bayiliyorum,sesi cok dinlendirici tebrik ediyorum kendisini... | ||
|
||
"dön bana"... öss yaklaşınca daha bir anlamlı geldi! ben bu sene girmicem ama okuldan giden bazı kişiler için hoş oluyor yani!
|
||
|
||
dön bana şarkısı insanın içini okşuyor snki.kalbine dokunuyor yavaşça insanın.ben çok beğeniyorum bu şarkıyı.biraz geç oldu ama cem özkanı şimdi tanıyoruz.
|
||
|
||
| makinada bas çalmıştı sanırım bir haftalığına:D | ||
|
||
| Dön bana şarkısı dinlenmeye değer... | ||
|
||
| istanbul attack ve gece yolcularına gibi grupların prodüktörlüğünü yaptı albümünü dinlemedim ama istanbul attack'tan fuchs ile yaptığı kendimce parçasını beğenmedim ama dön bana şarkısı gerçekten çok güzel 1 parça olmuş |
||
|
||
yav konuşarock ta izledim süper soyleyen biri bateristine hayran kaldım william diye biriydi galiba
|
||