mor ve ötesi fan sitesi | forum (Arşiv Ana sayfa) => Buluşma İlanları

Konu: Yeni Melek Konseri, Grup ile tanışma ve Konser öncesi buluşma.

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7

nuwanda 19.03.2007 14:29:07
www.morveotesifan.com üyelerine muhteşem fırsat. Almış olduğu konser biletindeki referans numarasını (http://www.morveotesifan.com/cekilis.jpg bu linkte daire içine alınan bölge) veya satış teyit kodunu morveotesifan.com@gmail.com adresine "Çekiliş konulu" bir e mail atarak tarafımıza bildiren ve siteye üye olan 5 kişi, konser sonrasında kuliste grupla tanışma imkanı bulacak. Kazananların, sadece konser bileti almış olan site üyeleri arasında yapılacak bir çekilişle belirlenecek olduğunu bilgilerinize sunarız.

"Mart Ayının en önemli olayı"

mor ve ötesi, 6 aydan sonra ilk defa biletli ve yaş sınırlaması olmayan bir konserle İstanbul seyircisinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bu konsere büyük önem veren grup, seyircilerine birkaç sürpriz hazırlıyor; konser ayrıca mor ve ötesi'nin yenilenmiş sahne ve canlı video görsel tasarımının da ilk defa sergileneceği bir konser olma özelliğini taşıyor. Yeni Melek'in kapılarının açılış saati 20:00 olan gecede, 20:45'de İstanbul'un heyecan veren gruplarından Sakin ön grup olarak sahneye çıkıyor. Kaçırılmaması gereken bu konserin biletlerini biletix.com'dan ve biletix satış noktalarından temin edebilirsiniz.

Bu konser için mor ve ötesi grubunun web sitemiz www.morveotesifan.com a verdiği muhteşem fırsatı yazının başında dile getirdik. Bu konserin mor ve ötesi'nin 6 ay aradan sonra İstanbul'da verdiği ilk konser olduğunu unutmadan elimizden ne geliyorsa yapmamız gerekiyor. Organize bir şekilde bu konsere pankartlarımızla, afişlerimizle toplanarak gitmeliyiz. Bu konuda konser öncesi bir buluşma gerçekleşecektir. Bu buluşmayla ilgili haberleri bu başlıktan ve web sitemiz anasayfasından takip edebilirsiniz.
Büyük süprizlerle karşılaşacağınız bu konseri kaçırmayacağınızı umuyoruz.

mor ve ötesi + sakin @ yeni melek / istanbul
24 Mart Cumartesi

Biletler için: http://www.biletix.com/webbiletix/wtsEvent.do?eventCode=HRAK1

(Not: Konser öncesi buluşma site üyeleri arasında yapılacaktır.)

www.morveotesifan.com
mor ve ötesi fan kulübü
morveotesifan.com@gmail.com

_cambaz_ 19.03.2007 15:12:25
 Yalnız ben bir şey sormak istiyorum. Ben MVO Bülten'den gelen maildeki çekilişe de katıldım. Buna da katılırsam olur mu?

nuwanda 19.03.2007 15:15:39
Yok sorun olmaz...

19.03.2007 21:10:14
arkadaşlar,

18.30 da da forum buluşmamız olsun o zaman, toplaşıp gidelim berabercenek.

yeri de taksim'in başındaki tramvay durağının orada olsun.

yanlız geç kalmayalım fazla zaten 8'de konser başlıyor.

o zamaağğn:

24 mart 2007
Saat:18.30
Yer: Taksim'in başındaki tramvay durağının orası

rainbow 19.03.2007 22:00:26
bugün aldım bende biletimi :)hem resmi siteye hemde fana yolladım kodu hadi hayırlısı Cheesy

20.03.2007 15:59:55
Bulunmaz fırsatlardan birisi arkadaşlar...
Hem konser öncesi buluşma, hemde MVÖ ile tanışma fırsatı..
Derim ki ;
Coşmamız lazım bu duruma..Hadi bakalım kodlar ve mailler bekleniyor...Buluşmayıda sakın es geçmeyelim..

arsızköfte 20.03.2007 19:52:52
ya bende 3 bilet var üçününde belirtilen referans numarası aynı:S

c_y_l_n 20.03.2007 20:09:01
ya o kadar şanslısınız ki bu altın değerinde hatta daha da değerli bu fırsatı kaçırmayın. Wink ah ah istanbulda olmak vardı... Cry

nuwanda 21.03.2007 12:59:40
Ben sizi anlamış değilim aylarca mvö bizi önemsemiyor diye beynimi yediniz şimdide böyle bir fırsat çıkmış yazan yok. Bu konsere morveotesifan.com un yeterince ilgi göstermemesi demek ve etkinliklerimizde bizimle olmaması demek bu sitenin devam etmemesi gerektiğiyle aynı anlama geliyor. Böyle günlerde grubunu desteklemeyen fanlar olmaz olsun 3 günde gelen mesaj sayısı 3 helal olsun

charmed 21.03.2007 15:17:26
ya benim biletim yok Cry ben davetiye kazandım yani elimde bilet yok ve mail atamıyorum ve malesef tanışamicam Cry Cry

c_y_l_n 21.03.2007 16:09:10
gerçekten ya istanbul daki arkadaşlar kaçırmayın bu şansı.şu grubun değerini bilin.biz gelseler diye bakıyoruz ki böyle grupla tanışma şansımız bile yok.

21.03.2007 17:04:14
bu mudur yani katılım?...

uA_Hell 21.03.2007 17:20:02
bende geliyorum bi arkadaşımla

bihtermvo 21.03.2007 17:25:49
benim morveötesifan hakkında bir sorum olcak örneğin ankara konserinde böyle bir etkinlik olcak mı?

21.03.2007 17:58:49
biletler 28 YTL (Kapıda 30 YTL) / 35 YTL (Kapıda 40 YTL) olmuş yani ellerimizi çabuk tutarsak iyi olur hem bu buluşma şansı herzaman karşınıza çıkmaz şansınızı kesinilkle deneyin

Sayfa: [ 1 ] 2 3 4 5 6 7