|
||
benim morveötesifan hakkında bir sorum olcak örneğin ankara konserinde böyle bir etkinlik olcak mı? eğer bu organizasyonda başarılı olursak olacak. |
||
|
||
| kimler geliyor şimdi bende yanımda bi arkadaşımla geleceğim..ya bence bu konsere pek gelen olmaz çünkü geç saatte ve o saatte otobüs yok evi uzak olan gelemez yani..ancak taksime yakın oturanlar gelebilir diye düşünüyorum yanlış mı düşünüyorum yoksa? | ||
|
||
| Taksim tek vesait olsa ne yazar gidemedikten sonra.Birde tanışma fırsatı konsere bakın ya ne güzel sıra sıra İstanbul konserlerine gidiyorduk buna gidemedik mvö hertürlü avantajı bu konsere adapte etti ya böyle şansızlık mı olur.Bostancı gelip böyle yaparlar umarız.Yada herhangi Anadolu yakasından bir yer farketmez aslında itinayla gidip tanışmak isteriz. Site olarak iyi bir adım şeboistlerin düzenli yaptığı birşeydi yaparsanız ne mutlu sizlere. Kıskanıyordum onları şimdi burdada böyle bir uygulama var ne güzel ne güzel. De burdan kalabalık olacak alınması zor gibi ama hayırlısı artık olacaksa olur . Pekde bel bağlamaya gerek yok gibi.Şans işi ya ben gelsem bu konsere mesela kururdu tüm şansınız bir daha kulise gidemezdiniz. |
||
|
||
| dream tv den bilet kazananlar arasındaım bide tanışmayı:) gercekten harika gecicek konser arkadaşlar ertesi günü abimin d.günü en güzel hediyem bu olucak sanırım onunla gidicem gercekten herkese iyi eğlenceler şimdiden arkadaslar.. | ||
|
||
| istanbullular şansınız bol olsun bu fırsatı kaçırmayın..istanbul istanbul olalı hiç görmedi böyle fırsat!ah şimdi orada bulunmak vardı...şanslıgiller! | ||
|
||
| ben istanbulda olsam kesinlikle ordaydım | ||
|
||
| Konsere bir gün öncede gidemeyeceğim diye bileti alıpta aksilik çıkan olursa biletim yanacak diye korkmasın ben giderim yerine olursa burda ben hazırım sizin yerinize eğlenmek için giderim . Bol bol fotoğraf ve video ile dönerim hatta ismimi soran olursa sizin isminizi söylerim sizi en güzel şekilde temsil ederim. Birinin işlerinin aksi gitmesini istemiyorum kesinlikle mesela daha güzel bir eğlenceniz çıkarsa ona gitmek isterseniz hani ben burdayım bileti postarlarsanız sevinirm. Hayat bu konserden daha eğlenceli bir an çıkar karşınıza kaçırmak istemeyebilirsiniz. Bir hayır işlemiş olursunuz. Hem bir açı doyurmuş kadar sevaba girmiş olursunuz. Biletiniz yanmaz kesinlikle siz daha mutluda olabilirsiniz yani. |
||
|
||
| agliycam simdi... | ||
|
||
| istanbul dakiler kaçırmasın çok güzel bir fırsat. istanbul da olmak vardı.... | ||
|
||
hüseyin önceden yazsana benim yeğenin biletini verirdim gerçekten gitmek istiyorsan ve bilet yoksa benimkini ulaştırabilirsem göndereyim ama nasıl ? gençlerin eğlenmeye daha çok ihtiyacı var
|
||
|
||
hüseyin önceden yazsana benim yeğenin biletini verirdim gerçekten gitmek istiyorsan ve bilet yoksa benimkini ulaştırabilirsem göndereyim ama nasıl ? gençlerin eğlenmeye daha çok ihtiyacı varsağol kaanyok abi demek istedim içimden geldi yaptığın harbiden abilik ben biraz da öylesine attım canım sıkıldı konser bulunmayacak birşey değil gidiyoruz İstanbul'da kaçırmıyoruzda yani ben bir tanesine gitmiyorum bütün extralar bu konserde olacak ona üzüşldüm yazdım ya yoksa gerek yok . Ama çok teşekkür ederim.Saygılar efendim... |
||
|
||
| ah keşke istanbulda olsam............da şu konsere bilet alıp gitsem:(((((( | ||
|
||
bir ara istanbul a bir günlük bir yolculuk yapmalıyım diye düşündüm ama imkanı olmadığını tabiki de biliyordum ve hala biliyorum .çok iyi bir konser olacağına inanıyorum.ayrıca buluşma işi de iyi olmuş.belki ankara ya da bir gün gelirler de yine böyle bir şeyler yapılabilir.
|
||
|
||
bu konsere her ne kadar gelmek istesem de tüm çabalarım başarısızlıkla sonuçlanmıştır...giden arkadaşlar bu konserin ve bu harika fırsatın değerini bilin.yine muhteşem bir konser olacağından eminim...gidenlere iyi eğlenceler diliyorum
|
||
|
||
Ben konsere gelicem; ama babamla geliceğim için site buluşmasına katılabilir miyim bilemiyorum. İkna edersem görünebilirim fan buluşmasında.
|
||