|
||
| istanbulda olamamak nekadar kötü bir durum | ||
|
||
| istanbul da olmadığıma lanet ettiğim bir konser daha..tanışma fırsatı ve yenilenmiş sahne performansını ilk olarak görebilme imkanını kaçırmak berbat birşey...grupla tanışma fırsatı yakalayanları tebrik ediyorum.konserde bol bol eğlanmenizi diliyorumm ve video fotoğraf artık ne varsa çekin lütfen ankaradaki ve diğer yerlerdeki gariban bizleri sevindirinn... | ||
|
||
ya o kadar şanslısınız ki bu altın değerinde hatta daha da değerli bu fırsatı kaçırmayın.
ah ah istanbulda olmak vardı... ![]() |
||
|
||
| Gelmeye başlarlar arkadaşlar neler olmuş merak ediyoruz ilk gelen şöyle bir dökülse. Rahatlasak bi. |
||
|
||
| arkadaşlar buluşma fotograflarınızı eklesenız ne kadar guzel olur ailemizi tanırız off istanbulda olmak vardı bugun kendimi kandırayım şimdi:güzel bir maç izledim bir elimde çekirdek hoplaya zıplaya türkiye4 yunanıstan 1 ama konserde olmayı tercıh ederdım ne yalan soyleyeyım |
||
|
||
ayrıca birileri her ayrıntıyı anlatsa çok iyi olur.çok merak ettim ya!!!kaç saattir bekliyorum heyecanla ???yenilikleri,şarkıları,sakin performansını,tanışma nasıl oldu?? ...biri girse de anlatsa... :)umarım başka şehirlerde de böyle konserler yaparlar(kaç kere dedim bilmiyorum). böyle bir konseri kaçırdığım için hala üzgünüm
|
||
|
||
yav bende gidemediiiim (İstanbul'da olmama rağmen) çok merak ediyorum cidden giden birileri girse de anlatsa artııııık
|
||
|
||
| bence giden birileri şu an konserin yorgunluğundan dolayı mışıl mışıl uyuyorlardır.konserin getirdiği mutlulukla beraber,ancak öğlene doğru öğrenebiliriz olup biteni. | ||
|
||
bence giden birileri şu an konserin yorgunluğundan dolayı mışıl mışıl uyuyorlardır.konserin getirdiği mutlulukla beraber,ancak öğlene doğru öğrenebiliriz olup biteni. ya hayır girecek biri eninde sonunda sabırla bekliyoruz.Birisi hızını alamayıp girecek umutla bekleyelim.Lütfen ama!
|
||
|
||
| tamam canım senin dediğin gibi olsun umarım biri zahmet edipte girer anlatır olup biteni...umutla bekliyoruz... | ||
|
||
konser harıkaydı valla ama ben mvo fanlarını konsr sonrası gordum ![]() pelıncıgımle tanıstım =) grupla tanısmak yalan olsada guzeldı begendım
|
||
|
||
| bu kadar mı yani biraz açsak konseri.hangi şarkıları söylediler neler konuştular o anın atmosferi nasıldı vs vs.anlatın canım dökün içinizi... | ||
|
||
| Megavizyon neydi süpriz var mı yeni bir şarkı gibi mesela artık neden bu kadar reklamı yapıldı özel olacak ney vardı bu konserde. | ||
|
||
| son albumu hemen hemen soyledıler cogunu hatırlamıyorum suan bıle kafam kazan gıbı ortam guzeldı heryastan ınsan vardı daha cok amerıka ırak ve turkıye macı sebebıyle ulkemız konusuldu bence tek kelımeyle mukemmeldi |
||
|
||
| tanışma yalan mı oldu???ayrıca diğer konserlerden ayıran yönleri neydi?hangi şarkıları söylediler?fan sitesi olarak buluştunuz mu? | ||