|
||
sürprız yoktu valla ![]() benm bekledıgım gıbı olmadı acıkcası sebnem ferahı beklerdım en azından kucuk sevgılımı solerken daha gusel olabılrdı bnce kac aydır ılk defa ıstanbul konserı farklı seyler beklerdım ama yınede guseldı ![]() |
||
|
||
| eskilerden hangi şarkıları çaldılar.baya nostalji yaptılar mı? | ||
|
||
| ben tek gelmıstm acıkcası sonradan anladım fan clubın orda oldugunu tanısma olmadı nerdee en azndan en son pelını gordugumde gıdıodu snrasını bılemıcem ![]() kulıse sokmadılar kii en azndan mvo fanıydık almaları gerekrdı ama bıse daha var bı tv nın camerasına mvo fanıyıs dıe bıseler soledık sanrım dream tv dı knser snrası hos bı anı oldu
|
||
|
||
| Rahatladım ? İyi oldu birinin gelmesi anlatması büyük bir süpriz yok meraktan çatlatacak herhangi birşey yok .Şebnem'i daha çok beklersiniz .Gelmesinde .Bağcılar da İstanbul konseri değil miydi ya? mvö hiç bir çıkar sağlamadı herhalde onu göstermedile bu konser mvö 6 ay sonra dendi .İlginç. siteyi temsil etmiş arkadaşlar mvö olarak mı söylediniz morveötesi fan olarak mı? son denem süpriz tamam ya yeter millete ne zamandır söylenmiyordu. |
||
|
||
mor ve ötesi fan olarak pankart acıldı konserde
|
||
|
||
cidden birinin gelmesi iyi oldu:) süpermiş şarkılar yaa..iyi de tanışma niye yalan oldu ki
|
||
|
||
| peki bir şeyler yazıyor muydu pankartın üzerinde morveotesifan dışında? | ||
|
||
| Neye benzerdik reklamsız iyi gider mesela | ||
|
||
| kulıse sokmadılar kı hyr sadece mvo fan ın adresı yazıodu o kadar www.morveotesifan.com sadece buydu |
||
|
||
aslında sitecek pankartın üzerinde yazılacak bir slogan bulsak ne güzel olurdu.hangi şehire gelirlerse gelsinler açardık.havamız olurdu öyle kuru kuru morveotesifan iyi olmaz.
|
||
|
||
olsun bu da yeter! pankart açılması ayrı bir güzel zaten.ilk hangi şarkıyla girdiler?ayrıca çekilişi kazananları da mı sokmadılar?boşuna mı yapıldı???kalabalık olduğu için belki göze alamadılar |
||
|
||
| kulise almamaları kötü olmuş ama..dream tv konser görüntülerini falan gösterir umarım | ||
|
||
| ya belki kulise sadece resmi siteden seçilen bir kaç kişi girmiştir.her isteyeni alacaklar diye bir kural yok ki. | ||
|
||
| cekılıse katılanları almıslardır bı bılgım yk o konuda kordugumle gırdıler | ||
|
||
| yavaş yavaş açılıyorsun Sakin'i merak ediyorduk tabi senin dediğinle sınırlı kalmak doğru olmaz göreceli bir kavram söz konusu. | ||