|
||
| fotoğraf falan çektiniz mi??? çektiyseniz koyabilir misiniiiz? | ||
|
||
konserde peki tam olarak neler dediler?türkiye hakkında bir mesaj verdiler mi?ayrıca dream tv umarım ayrıntılı çekmiştir. |
||
|
||
konserde peki tam olarak neler dediler?türkiye hakkında bir mesaj verdiler mi?ayrıca dream tv umarım ayrıntılı çekmiştir. ![]() mıılı macın skorunu solemekten habıre adamın lafını agzına tıkadık:D sınırlendı gıbı sankı ama ... dream tv bayag cektı merak etmeyın her zmankı gbı turkıye sorunlarını amerıka-ırak muhebbetı yapıldı
|
||
|
||
yavaş yavaş açılıyorsun Sakin'i merak ediyorduk tabi senin dediğinle sınırlı kalmak doğru olmaz göreceli bir kavram söz konusu. bence ordakı bı cok kısı begenmedı cnku kmse sallamadı adamları teoman ozentısı bı herıf solıstı ses ıpınce :S sıgara ıctı sahnede cok gusel ornek oldu arkadas seyırcılere !! ben sevmedım acıkcası sevenlerde vardır elbette sarkılarını bılenler sarkılara katılan bı ck seyırcı vardı |
||
|
||
ben sakin'i çok beğendim. çok çok çok beğendim. hatta çok mutluyum bakın bakın ![]() muhabbet süperdi forum olarak. ben önce üzüldüm bir forum buluşması olmadı falan diye sonra sırada herkesi gördük,toplaştık. çok güldüm. kodırboyumuz saolsun(: çıkışta o karışıklıkta vedalaşamadık ama... sinir bozucu olan şeylerden biri de yere atılan bira şişelerinden yerlerin yapış yapış olmasıydı ve bir de konseri iğrenç amaçları için kullan sevgili kişileri.. |
||
|
||
yavaş yavaş açılıyorsun Sakin'i merak ediyorduk tabi senin dediğinle sınırlı kalmak doğru olmaz göreceli bir kavram söz konusu. bence ordakı bı cok kısı begenmedı cnku kmse sallamadı adamları teoman ozentısı bı herıf solıstı ses ıpınce :S sıgara ıctı sahnede cok gusel ornek oldu arkadas seyırcılere !! ben sevmedım acıkcası sevenlerde vardır elbette sarkılarını bılenler sarkılara katılan bı ck seyırcı vardı ay gerçekten ne güzel anlatmışsın öyle, teoman özentisi falan. hayır kabul etmiyorum hiç de teoman özentisi falan değildi. gayet de rahattı, kendi halinde kendi gibiydi. evet sigara içti ya önümde benim ruh sağlığım bozuldu bak valla ben hiç görmemiştim öyle sigara içen.. allah allahh.. |
||
|
||
| ya bu insanlar bizlere örnek olma amacı güderek vermiyorlar o konserleri. onlar sadece müziklerini paylaşıyor bizlerle ve biz dinleyicilerinde müzikleri ile değerlendirmesi gerek bu insanları,tavırları yada alışkanlıkları ile değil bir toplumun önünde içmiş olabilir sigarayı.birincisi bunu yasaklayan bir kanun yok.ikincisi bu onların değilde onları örnek alacak olan insanın sorunu tamamen.eğer sağlam bir iradeye sahipse kişi zaten bundan etkilenmez.ayrıca sigara konusunda zaten yeterince bilinçi günümüzde insanlar,onlara sadece tercih yapmak düşüyor. ki topluluk önünde sigara içme şeklindeki eylemleri yargılarken,buna işi müzik yapmak ve bunu kitlelerle paylaşmak olan sanatçılardan yada gruplardan değil;eğtimcilerimizden,anne babalarımızdan başlamalıyız diye düşünüyorum. |
||
|
||
| kaçırdığımız bir güzel konser daha..kahrolsun şu sınavlar yaa..23ü dinleyebilmek güzel olurdu.. | ||
|
||
Müthiş bi konser oldu bence. Uzun bi aradan sonra mor ve ötesini canlı seyretmek gerçekten çok iyiydi. Buluşma oldumu bilmiyorum ama ben ve bi arkadaşım duraga geldik kimse yoktu. Daha dogrusu bi topluluk yoktu belkşide orda olanlar vardır. Sakin grubuda bence iyiydi ben begendim açıkcası. Girişte fotograf makinem pillerini aldılar o yüzden foto çekemedim ona yanıyorum bide söylemek istedigim bişey var arkadaşlar neden düzgün bir buluşma yapmıyoruz ? bence dün ilk kez gelenler olmuştur bu siteden ama kimseyi bulamayıp gitmişlerdir. Bence daha düzenli bişey yapılması gerekir düşüncesindeyim. Bu organize iyi olmadı kanımca. Kalabalık olmak istiyosak bence bişeyler yapmalıyız. Ben ve benim gibi aranıza katılmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak ve olmamız lazım diye düşünüyorum
|
||
|
||
şimdik sıra geldi bana ![]() yav buluşma olamadı kusura bakmayın geç kaldık, ah trafik ah yaktın bizi ühühüh ![]() yav uğur get ya sen ona pankart mı diyorsun ya 30 cm x 10 cm ebatlarında bir şeydi o yav üstelik üstünde ne yazdığı bile gözükmüyordu. zaten ben onu konser için değil, buluşmada arkadaşlar bizi bulsun diye elimde havaya kaldırmak amaçlı yapmıştım ama buluşma olmadı ki ühüh ![]() ama yine de birçok arkadaşı bulduk. çok eğlenceliydi ya =) ama çıkışta ablamlar acele ettirdi gitmek sorunda kaldım ufffff. kimseyle vedalaşamadım bile. kusura bakmayın ya konser güzeldi, sakin'i şahsen ben çok beğendim. her şey güzeldi. ama çıkışta biraz daha kalıp arkadaşlarla konuşmak isterdim. çok sinirlendim ya sanki nereye yetişiyoruz. bir dahakine tek geleceğim konsere!! |
||
|
||
| filistin bayrağı.. | ||
|
||
bir dahakine tek geleceğim konsere!! neden beya? ben despot bi abla bekliyordum hhhööööötttt pelin tarzında.. baktım bir ara da, tüm şarkılara eşlik ediyordu.. herhalde senin sayende o da öğrenmiş tüm sözleri
|
||
|
||
ya ama çıkışta siteden arkadaşla karşılaştık rahat rahat konuşturtmadı bile. hadi gidelim hadi gidelim hey allam ya! daha foto çekilceydik veda bile edemedim kimseye oysaki konserlerin en güzel anlarından biridir çıkış... =)despot değil de fazla ciddi. 2 dakka beklese ölecek sanki... tüm şarkılara değil son 2 albümü bilir o (özenti ). şaka bir yana sayemde alıştı mvö'ye ama sadece son 2 albümü sever ve dinler. 23'ü, orda durma'yı, balıklar'ı falan bilmez ![]() evet bir dahakine tek geleceğim konsere
|
||
|
||
o zaman ben de özentiyim önceki albümlerdeki şarkılarının sözlerini hala ezberleyemedim
|
||
|
||
ahhh ahhhh şu foruma dünden önceki gnlerde katılsaydım bende görebilrdim ayrıca benim biletim yoktu davetiye ile gittim mailde atamdım mailde alamdımmm tüühhh kaçırdım şansı valla gören veya görüşen bulan her neypan işte çok şanslıı kahretsin göremedm bilemedim
|
||