Notice: Undefined index: arc_full in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 613
Yeni Melek Konseri, Grup ile tanışma ve Konser öncesi buluşma.

Notice: Undefined index: arc_home in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 372

Notice: Undefined index: arc_topic in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 373
mor ve ötesi fan sitesi () => Buluşma İlanları

: Yeni Melek Konseri, Grup ile tanışma ve Konser öncesi buluşma.

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 389

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

uA_Hell 25.03.2007 18:01:43
geç kalmış sayılmassın. Bende henüz hiç bir buluşmaya katılamış biri olarak yeni sayılırım. Dün geldik ama bazı aksaklıklardan dolayı görüşemedik Smiley

25.03.2007 19:59:19
sevgili üyeleeeeeer  Grin

burası Yeni Melek Konseri, Grup ile tanışma ve Konser öncesi buluşma başlığıdır

bu konserle ilgili değerli yorumlarınızı http://morveotesifan.com/forum/index.php/topic,9966.0.html yazarsanız bizi çok mesut etmiş olursunuz... hepimiz oradan devam edelim

burki 25.03.2007 20:51:30
evet arkadaşlar konserde tanışanlardan biriyim :::

harun abi oldukça yakından ilgilendi sanırım hiç bi arkadaşım beklemiyodu bu kdr ilgiyi.

harun-burak-kerem(davul) üçlüsü geldi yanımıza.foto flan çektik vidyo da çektim ama uygunsuz hareketler nedeniyle koymayı sakıncalı buluyorum arkadaşlar.

sitede ne görmek istediğimiz ve biz 5kişiye neler yapabileceklerini sordular flan.

morveötesiyle tanışmak süperdi ayrıca yanımdaki 4arkadaşıma da selamlar.
buarada ben bursadan gitmiştim.enkısa zmnda bursaya da gelicekler:

25.03.2007 20:58:18
Fotoğraf dışında başka birşey yapan soru soran bizim buraya konsere gelecekmisiniz dışında sorular farklı birşeyler olmadı mı sıcak davranmışlar ne güzel ne yapabiliriz demişler
bana diyecek abi ilk önce biryerde oturalım pasta istiyorum yiyememde konuşmadan hani oturacak yer olsun maksad bu sonra derim eve bırakmanızı istiyorum saat geç oldu eve gidene kadarda sorular sorular ya da bir sohbet yani bırakmayacaktınız hemen kolay kolay.Zor geliyor böyle şanslar

TorTu 25.03.2007 21:00:56
abarttın diyebilirlerdi ya..tamam bulunmuyor böyle şanslar ama Cheesy evet cidden ama öyle de bırakmasaydınız ya..

25.03.2007 21:05:41
Çok çabuk bırakmışlar yok abartmadım çünkü orada zaman ayrılmış açık açık demiş ne yapabilirim diye söylemişler yani ben konuşurdum bir fotoğrafa tav olmazdım yani.Neyse sanki çıktılarda şans varda konuşuyorum yaa

rainbow 25.03.2007 21:15:00
yani arkadaşlar sorular soruldu ama zaten belirli bir zaman vardı, kuliste bizden başka bir sürü kişi vardı giren çıkan falan... zaten melis geldi röportaj yapmaya kamerayla, dream tv'den tanışmak için kazanan arkadaşlar geldi.sonra hediye kazananların hediyeleri imzalandı o anda ben bir kaç şey sordum harun abiye, görevliler yol gösterdiler. güvenlikçelerden hem konser boyu hemde kuliste baya çektik aslında Undecided beklediğimden daha çok durduk bile denileblir (:

uA_Hell 25.03.2007 21:25:01
sagolsunlar içeri girerken benim fotograf makinem pillerinide aldı güvenlik. Bilseydim saklardım bi şekilde makineyi. Telefonla bile bir tane resmi zor çektim

Notice: Undefined index: arc_page in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 446

: 1 2 3 4 5 6 [ 7 ]

Notice: Undefined index: arc_register in /home/mor/public_html/forum/arsiv.php on line 468