|
||
| Tanrının işine akıl sır ermez:) | ||
|
||
ben bencil değilim..aksine kendimden çok karşımdaki insanı düşünürüm,bu her kim olursa olsun bende aynı şekilde öyle ama inan bana o kadar egoist ve bencil insanlar varki anlatamam. ,ama onlarla yaşamak zorundayım maalesef ,ama çok kötü birşey bencil olmak..hep ben ,,hep ben....bende bencil değilim. bazen karşı tarafı düşündüğüm için kendimin üzüldüğü bile olur ama ben hala bencil değilim. |
||
|
||
hayat
|
||
|
||
| ben açıkça söylüyoru ben çok bencil bir insanım. nefret ederim eşyalarımı arkadaşlarımı birileriyle paylaşmaktan. arkadaşımın en yakın arkadaşı ben olmalıyım. biliyorum yanlış düşünceler ama kendimi kontrol edemiyorum | ||
|
||
| neden benciliz?çünkü insanlar doyumsuzdur herşeyin daha fazlasının olmasını isterler.herkesten daha üstün olmayı isterler,hiç birseyle yetinmezler... |
||
|
||
| çünkü insanız. | ||
|
||
| bilmiyorum ki :S | ||
|
||
| Önce kendimizi düşünme hissi* | ||
|
||
bencillik doğamızda var yaratılışımızda...hepimizin içinde olan birşey.zaman zaman yersiz kullanıyouz ama çok kötü bir huy!
|
||
|
||
Karşımdaki insan çok bencilse bende ona karşı bencil bir tavır sergilerim kısasa kısas yani Diğer türlü bencil bir insan olduğumu düşünmüyorum.
|
||
|
||
| Sanırım zaman zaman benımde bencil taraflarım oluyor. Ama birinin yardıma ihtiyacı olduğunda mutlaka elimden geleni yaparım.. Yani aslında duruma göre değişir.. Sevdiğim insanlar daha bencil yanımı görmediler göreceklerini de sanmıyorum.. |
||
|
||
Sanırım zaman zaman benımde bencil taraflarım oluyor. Çok güzel yazmışsın katılıyorum .
Ama birinin yardıma ihtiyacı olduğunda mutlaka elimden geleni yaparım.. Yani aslında duruma göre değişir.. Sevdiğim insanlar daha bencil yanımı görmediler göreceklerini de sanmıyorum.. |
||
|
||
| ALIŞAKANLIK VE KISKANÇLIK KÜÇÜKLÜĞÜMDEN BERİ KISKANCIM GERKSİZDE OLSA BEN BUYUM AYRICA DEĞİŞTİRMEKDE PEK İSTEMEM ARTIK DENEDİM AMA YAPAMADIM BEN BENCİLKEN MUTLUYUM AMA ARTIK PEK AŞIRIYA KAÇMIYORUM HAFİFLEDİ HAYAT ŞARTLARI BİZİ ZORLUYOR DİYELİM... |
||